<blockquote rel="beta"><blockquote rel="zsolti">Én komolyan nem úgy láttam, hogy ott töredéke volt a lopás a mostaninak.
Hát akkor sok mindent nem látsz, ami az orrod előtt nyíltan zajlik. Amikor 200-250 milliárd közpénzt átadnak az MNB-nek és amikor ezt számon kérik, akkor annyi a reakció, hogy elvesztette közpénz jellegét az szerinted mi? Megkérdezték MNB-s fickót, hogy hány munkahelye van, hány helyről kap fizetését, de nem tudta. 2-öt mondott, de 5 van. A lopás egy jelentős része nem úgy történik, hogy szimplán lenyúlják a pénzt, hanem hogy a gazdaság egyre nagyobb részei kerülnek fideszes kézbe. Traffik, kaszinók stb.
Amit viszont már számtalanszor leírtam, és ez BIZTOS, nem más által hozott statisztika, hogy ÉN, és még nagyjából ez elmondható minden Katonára, Rendőrre, Tűzoltóra, BV-sre, NAV-osra etc. hogy jobban élek.
Akkor a társadalom azon szűk rétegéhez tartozol, aki épp jól járt. Nem túl nagy ez a réteg.
HA azok tényleg kevesebbet loptak mint ezek, meg az országnak is jobban ment, akkor MIÉRT nem adtak nekünk többet?
Többet adtak. Eleve most nagyobbak az adók. Mind a fizetésé, mind a fogyasztásé. Például Szlovákiával összehasonlítva jól látszik, hogy bérszínvonalban egyre jobban elhaladnak mellettünk. Tehát a gazdaságra nem fordítódik annyi pénz, mint ami indokolt lenne.</blockquote></blockquote>
Azt nem értem csak akkor, hogy azon szűk réteg mint akiket felsoroltam, százezres létszám egyébként, mi jól jártunk, az ok, de rengeteg ember aki NEM, az miért szavaz a jóságos liberális baloldal ellen? Mert 2 választást láttam, ahol nagyon csúfondárosan leszerepelt az a nagyon becsületes, sokkal kevesebbet lopó és végletekig kulturált, europeér és haladó bal-liberál vonal? Hol vannak azok a TÖMEGEK, akikkel ők jót tettek??!
</blockquote>
Te nem is tudod? Azokat üldözte el a rezsim mind nyugatra mosogatónak