Igen, mert aki meg mer fogalmazni kritikát a kormányról, az nyilván a telexnek akar nyalni még véletlen sem azt akarják, hogy jobb legyen ez az ország
Bocs, de a folyamatos minden szart ne hívjuk már kritikának. Nincs olyan, hogy "meg mer". Folyamatos minden szar van. Én egyéb opciót ugyanis még nem láttam. Az meg, hogy ua tulaj bal vagy jobb zsebből fizeti őket, az nekem tök mindegy.
1994 óta O1G módban megy a média nem jobbos része. Legyen az hvg, index, mh, kuruc, telex, 444. De megsúgom, az un kormánypárti média 2006 után ugyanúgy támadta Orbánt, mint a másik oldal. Aztán ...
2006ban egy nagyeszű politológus barátom azon a véleményen volt, hogy hagyd Orbánt, Orbánnak vége, az MDF a jövő, majd meglátod. Megláttam ...
Neki ehhez a véleményéhez az kellett, hogy 3 évet eltöltsön full liberális arcok között, ha egyetemen előrébb akart jutni.
Úgyhogy, ez a simulás, amit Silvio(?) írt, az kérem igaz.
Pedig jobbos volt, kitelepített kulák nagyszülőkkel, stb.
Ennyi kell. Hülye minden szar média, ill. néha elég ugyanannak a szopásnak a 2.0s verziója.
A politika mindig arról szól, hogy le kell játszani, hogy ha ezt mondod, teszed, kommunikálod, akkor mit lép rá az ellen. Nem lehet úgy, hogy egy Kósára bízol egy önkormányzati választást 2019ben, miközben a tag a 2018ban arról lett híres, hogy Pécsett még az autóját is meghúzta úgy menekült a kamuörökös kérdései miatti botrány kapcsán. Egy ilyen ember hülye egy Borkai-botrány kezeléséhez. Aki Tarlóst nem vitáztatja "Gelgely adjuntkus"-sal szemben, az hülye. Láttuk mi lett a vége.
A média ua. Amikor Kuncze a Kövér köteles beszéd után 1x ciánozott, sokkal durvábban, mint Kövér, sose felejtem el hogyan kezelte ezt a nem várt elszólást a média minden szar része.
Ez ilyen. De pont ezért kell olvasni a másik oldalt is, mert néha többet hoz, mintha nem is tudnád mit mondanak. Ezért volt jó ötlet a mandiner. Minden epehányást látsz, eredetiben elolvasod, és rájössz, hogy lófaxt minden szar ...
Erre a legjobb példa Ferencünk 7es cikkelyes agymenése a facebookon az ukrán szavazás kapcsán. Na, az nagy koppanás volt. A brüsszeli odasimulás kapcsán pedig Kohán írása volt telitalálat az "árnyékminiszterelnökasszony" facebookos megjegyzése nyomán.