Hát pont ez a probléma, míg vissza nem kapja a Balkán saját kezébe, addig nincs is jövőjük (engem is zavarna ha a jövőm a hetedik határban valaki másnál lenne).Mike Pence Montenegróban elmondta, hogy a Nyugat-Balkán jövője Nyugaton van.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát pont ez a probléma, míg vissza nem kapja a Balkán saját kezébe, addig nincs is jövőjük (engem is zavarna ha a jövőm a hetedik határban valaki másnál lenne).Mike Pence Montenegróban elmondta, hogy a Nyugat-Balkán jövője Nyugaton van.
A nyugat nem valaki más, a nyugat mi vagyunk. És ha már a Kelet-Balkán is nyugat, akkor nem meglepő, hogy a Nyugat-Balkán jövője is nyugaton van.Hát pont ez a probléma, míg vissza nem kapja a Balkán saját kezébe, addig nincs is jövőjük (engem is zavarna ha a jövőm a hetedik határban valaki másnál lenne).![]()
Az EU segít Szerbiának megsemmisíteni 18000 fegyvert.
Na akkor következőnek tényleg TU-160-al fog menni.Megoldódott Rogozin átrepülési problémája. Többet ilyen nem fog előfordulni, mert Moldova is bevezette ellene a beutazási tilalmat.
https://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201708021440-i385.htm
Na ezt jól eltaláltad, talán ennek köszönhető, hogy a Kelet-Balkánon valaki megtorpedózta a gázvezeték építését!! Nem keletről, emlékszel ki volt az?!! Valami USA nevű "demokratikus" országot említettek, eléggé nyugat az neked?!! Szóval lehet hogy ez neked meglepő, de nekem az a véleményem, hogy bármelyik országnak a jövője legjobb helyen otthon kellene hogy legyen és nem valahol máshol idegen politikusok kezében, mert annak nem biztos hogy jó vége lesz. Persze erről "másoknak" más a véleménye, és legtöbbször sajnálatosan meg is van a lehetőségük a beavatkozásra. Meg is van az eredménye, lásd Afganisztán mindkét oldalról, Balkán-háborúk, Csecsenföld, Grúzia, Irak, Líbia, Szíria, Ukrajna, Jemen, Bahrein, bőven lehet folytatni az olyan országok sorát, ahol az eseményeket döntően nem a helyiek akarata alakította, esélyt se adtak nekik a nagyhatalmak ...A nyugat nem valaki más, a nyugat mi vagyunk. És ha már a Kelet-Balkán is nyugat, akkor nem meglepő, hogy a Nyugat-Balkán jövője is nyugaton van.
Eközben az Abszurdisztáni Népköztársaságban pár km-el távolabb:Románia amerikai harci helikopterek vásárlását és gyártását tervezi.
http://www.atv.hu/kulfold/20170803-romania-amerikai-harci-helikoptereket-vasarolna
Tényleg a nemrég 50 millió euróból felhúzott Airbus helikopter gyárral vajon mi leszRománia amerikai harci helikopterek vásárlását és gyártását tervezi.
http://www.atv.hu/kulfold/20170803-romania-amerikai-harci-helikoptereket-vasarolna
50 millió euróból ha helikoptergyárat lehet építeni, akkor nem értem mit tökölődnek Magyarországon. Ennyit mellényzsebből elő tud húzni bármelyik megyei önkormányzat.
Nekem is túl kevésnek tűnik. Anno a Nokia 600 millió euróból húzta fel a gyártát Kolozsvár mellett, ami persze más iparág, de nem hiszem, hogy 5-10 helikopter árából fel lehetne húzni számukra egy gyárat. Ha mégis akkor kettőt kérek belőle.15 milliárd forint, amit írtál. Elírás lehet, mert ennyi pénzből, max a telket vehette meg és odavihette a közműveket egy helikoptergyár. Mást nem nagyon.
Románia amerikai harci helikopterek vásárlását és gyártását tervezi.
A Brassói gyárat fejlesztették fel az összegből.Nekem is túl kevésnek tűnik. Anno a Nokia 600 millió euróból húzta fel a gyártát Kolozsvár mellett, ami persze más iparág, de nem hiszem, hogy 5-10 helikopter árából fel lehetne húzni számukra egy gyárat. Ha mégis akkor kettőt kérek belőle.
Az hagyján, de fogadni mernék rá, hogy az egyenruha cseréje sem fog rendesen végigmenni. Az AK-k kb. üzemképességük végéig fognak a katonák kezében kopni.Pedig igaz! Mert több hírforrásból is lehetett hallani róla. Mi szerintem a tízedét se fogjuk elkölteni a "dicsőséges" Zrinyi programban![]()
Régóta mondom hogy az EU-ban a legépkézlábabb hadserege Lengyelországnak és Romániának van.Az hagyján, de fogadni mernék rá, hogy az egyenruha cseréje sem fog rendesen végigmenni. Az AK-k kb. üzemképességük végéig fognak a katonák kezében kopni.
Ezek megint eljönnek Budapestig, és tudjátok mit megérdemeljük.
Lesz az még a Tiszántúl és ha bukik Ukrajna akkor Kárpátalja is...megtartsa Erdélyt
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..