Most komolyan élessel kellene lőni ahhoz, hogy megnyíljon a Magyarország topic?!
Hát... Mac már mondta párszor, hogy csak az a biztpol, amikor lőnek.
(szerintem meg addig tart a biztpol, amíg nem lőnek, utána az már inkább háború, de hagyjuk)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most komolyan élessel kellene lőni ahhoz, hogy megnyíljon a Magyarország topic?!
Egy kérdés: akkor viszont mi értelme van a Magyarország topikoknak, ha nem a Magyarországon zajló aktuális események megvitatása? Pont a minket leginkább érintő eseményekről lenne tilos beszélni?
Szerintem simán maradhatna legalább a kantinos amolyan "dühöngőnek", ahol szabad a belpol, ahol egy kicsivel több indulat megengedett, nyilván bizonyos korlátokat megtartva.
Az én álmom egy ilyen HTKA fórum
Demokráciát szeretnék Karácsonyra, mondják a magyar tiltakozók.
https://www.reuters.com/article/us-...0ab0&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter
Ez ugye az a Reuters amire Nógrádi azt mondja hogy hiteles.
Megjelent, ott van a listában, de kár volt trollkodnod, mert van már óceania topic.A francba, létre akartam hozni egy [BIZTPOL] Óceánia nevű topikot, a minket érintő fontos, óceániai események megvitatására, de ravasz rám a HTKA, nem jelenik meg moderáció nélkül a topik. Feladom
A francba, létre akartam hozni egy [BIZTPOL] Óceánia nevű topikot, a minket érintő fontos, óceániai események megvitatására, de ravasz rám a HTKA, nem jelenik meg moderáció nélkül a topik. Feladom
...
(az élén románok vannak mielőtt valaki nemzetiségi hadonászásba menne át)
Magyar topic zárva van. Viszont nem tudom hányan olvassátok az oldalt. Mindenestre berakom, lehet valaki csak és kizárólag a fórumra jön fel.
https://htka.hu/2018/12/19/uj-harckocsik-es-onjaro-tuzersegi-lovegek-a-magyar-honvedsegnek/
Végre valami konkrét elmozdulás!
HTKA-s cikk szóval szerintem nem szükségesSzerintem tedd át a magyar haderő fejlesztése topicba!
Brutális megszorítások jönnek Romániában - Tényleg nagy lehet a baj
(...)
Mivel a drasztikus nyugdíjemelési lépés valószínűleg nem fog megvalósulni, az intézkedések költségvetési egyenlege pozitív lesz, vagyis jelentős megszorításra készül a román kormány. Erre az elmúlt évek felelőtlen gazdaságpolitikai intézkedései - pl. erőltetett béremelések - miatt van szükség: az utóbbi évek kirobbanó román GDP-növekedéséhez gyorsan romló külső és belső egyensúlyi helyzet társult (amire egyébként már a Portfolio korábban többször is felhívta a figyelmet), így csak idő kérdése volt egy jelentős kiigazítás. Erre, úgy néz ki, jövőre kerülhet sor.
Dan Bucsa ugyanakkor úgy véli, hogy ezek a lépések is kevesek lesznek a jövő évi GDP-arányos államháztartási hiány 3% alatt tartásához. Az intézkedések miatt ugyanakkor az infláció a korábban vártnál magasabb lehet, ami gyorsabb szigorításra kényszerítheti a román jegybankot, tovább rontva a növekedési kilátásokat. Emellett a gazdasági növekedést nyilvánvalóan az sem fogja támogatni, hogy a kormány ilyen kiszámíthatatlan üzleti környezetet teremt a jelentős szektoriális különadók egyik napról a másikra való bejelentésével.
Ehhez képest egyesek itt pár hónapja azzal haknizták végig a fórumot, hogy a románok épp lehagytak minket, vagy ha még nem, akkor délutánra már biztosan... nos hát, hogy finoman fogalmazzak: MEGALOL.
Akkor nem az Orosz gazdaság omlik össze,pedig mindjárt péntek van...
Remélem a himarst nem tudják kifizetni és nem kapják meg. De vegyenek még 8 fregattot.
Meglátjuk.Remélem a himarst nem tudják kifizetni és nem kapják meg. De vegyenek még 8 fregattot.
Hajrá. Induljanak meg most. Ott szeretik őket.....
Az kellemetlen, hogy egy idióta szomszédunk van, aki antiszociális tévképzetei mellett új-Rómát akar Odesszáig....