Akkor végül kiderül, hogy Ádám ukrán, Éva meg román volt, vagy fordítva, de ezt már meccseljék le ők. Rajtuk kívül mindenki csak gyüttment?Legye 30 000év,csak,hogy ne legyünk kirekesztőek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor végül kiderül, hogy Ádám ukrán, Éva meg román volt, vagy fordítva, de ezt már meccseljék le ők. Rajtuk kívül mindenki csak gyüttment?Legye 30 000év,csak,hogy ne legyünk kirekesztőek.
Na ez a mentalitás vezet nemsokára a 3ik VH-hoz.Azé a föld aki teleszüli. Fegyver vasával lehet területeket szerezni, határokat módosítani; de az eke vassával lehet azt megtartani.
Szerintem a népvándorlási korszak végétől. X. század.Mikortól számoljuk azt hogy valakik őslakosok egy területen?
*komolyan kérdezem
Na ez a mentalitás vezet nemsokára a 3ik VH-hoz.
Sokkal fontosabb lenne, hogy a föld megújulására és regenerációjára koncentráljunk mintsem a b@sszuk tele oszt majd továbbállunk mentalitást erőltetni.
Európa, Korea és Japán nagyon jó úton indult el. Sajnos európát egy b@szatlan ribanc a meleg haverja és sleppjük tönkrevágták. Tele lesz szülve, de abból nem lesz köszönet. Kétségeink ne legyenek, ha lelakták mi jövünk utána meg szibéria. Utána meg a sötét középkor.
Na ez a mentalitás vezet nemsokára a 3ik VH-hoz.
Sokkal fontosabb lenne, hogy a föld megújulására és regenerációjára koncentráljunk mintsem a b@sszuk tele oszt majd továbbállunk mentalitást erőltetni.
Európa, Korea és Japán nagyon jó úton indult el. Sajnos európát egy b@szatlan ribanc a meleg haverja és sleppjük tönkrevágták. Tele lesz szülve, de abból nem lesz köszönet. Kétségeink ne legyenek, ha lelakták mi jövünk utána meg szibéria. Utána meg a sötét középkor.
2-3000 ember akik ellopják meg összetörik a rászoruló gyerekek szánkóit? Na ezek tömegeket nem visznek ki, az ellenzék sem. Pedig sokan nem örülnek neki, de ilyenekkel a zöm nem égeti le magát, meg amúgy is itt a karácsony.Javában zajlanak a tüntetések Budapesten napok óta, és minden magyar topik zárva. Pedig ez biztonsági kockázatot tartalmaz az ország számára. Ha lehetséges lenne indítványoznám feloldását az egyiknek, (@Mackensen ) és csak azokat az elemeket kizárni onnan akik nem tudnak viselkedni.
Azért ír így hogy a külföldi ügynökök ne tudják lefordítani amit ír. Teljesen ki van képezve erre a titkosírásra. Mint a Navahók a második világháborúban. Én megszoktam már.Te most Google fordítóval írsz? A félrefordítás miatt nem lehet érteni a gondolataidat.
Kész vagyokAzért ír így hogy a külföldi ügynökök ne tudják lefordítani amit ír. Teljesen ki van képezve erre a titkosírásra. Mint a Navahók a második világháborúban. Én megszoktam már.
Derék bosnyák ismerőseid szalafiták és csak beszélnek a levegőbe.Bocs miértnemjó de bonyák ismerősök által tudom,hogy Irán nyomul a térségben. Tisztában vagyok az iszlám valási irányzatokal köszi. Legközelebb a lámpát próbáld oltogatni...
Ez csak a békében érvényes, ha mindenkinek van szavazata. A vesztes egy háború után csak jog nélküli rabszolgát szül. A háborút kell megnyerni, hogy győztes légy.Háborúk jönnek, mennek; ez a világ rendje. Hogy most hanyadik és milyen néven, honnan dotáljuk meg tök mindegy.
Hogy Te milyen regenerációra meg megújulásra gondolsz azt nem tudom, de azon nem változtat semmit, hogy azé a föld aki teleszüli. Ez a "biológiai fegyver" meg minden népnek a lehetőségében áll. Koszovóban az albánok éltek vele, ez a tény, hogy ez után ki mit köszönget az meg már lényegtelen.
Szó se volt "továbállás mentalitásról"; pont ez a lényeg, hogy pl. Koszovó esetében a szerbek (pl. a Duna mentén Északra) álltak tovább, azaz feladták a területet a vélelmezett vagy valóságos jobb létért. Ha meg tágabb kontextusban nézzük, akkor meg ott tartunk, hogy semmi új nincs a Nap alatt.
"Európa, Korea és Japán nagyon jó úton indult el." Milyen úton? Én nem látom azt az utat ami hosszú távon "jó", persze kinek mi a jó.
Igen, ez a cél. Sajnálatos az USA politikája, hogy mindenkinek szar legyen és mindenki gyengüljön.Hm, mivel csupán az USA orvendezik a koszovói hadsereg felallitasan, ezért kb ok az ötletgazdák és támogatók. Lesz valami abban a török gázvezetékes dologban. Következő lépés hogy Koszovo NATO tag lesz vagy mifene? https://hirtv.hu/hirtvkulfold/senki...ztonsagi-erok-hadseregge-alakitasatol-2473411
Na még egy 12 éves a fórumon. Fasza.Derék bosnyák ismerőseid szalafiták és csak beszélnek a levegőbe.
Boszniában nincs iráni nyomulás, ősszalafita kövület és a siítákat utálják.
Én meg a dohányárustól azt hallottam, hogy kamionsofőr vagy, így hát menj és nyomd a dudát.
Megköszönte a sárga mellény szállítmányunk, nem győztek fordulni az új HuAF szállítók .A Sárközi vajon mi valos célból járt Viktornak a parlamentben?
A rabszolgaságból is mindig van kiút, ha van szándék. A rabszolgaság a fejekben kezdődik.Ez csak a békében érvényes, ha mindenkinek van szavazata. A vesztes egy háború után csak jog nélküli rabszolgát szül. A háborút kell megnyerni, hogy győztes légy.
A Sárközi vajon mi valos célból járt Viktornak a parlamentben?