T
Törölt tag 1526
Guest
Már akinek. A többségnek vonzóbb mint a ti kedveskétek.A mostani EU olyan vonzó mint a jobb oldali hölgy, ezt csak érted....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már akinek. A többségnek vonzóbb mint a ti kedveskétek.A mostani EU olyan vonzó mint a jobb oldali hölgy, ezt csak érted....
Abban egyetértek, hogy Európának egységesnek kell lenni, csak az "európai értékek" gyűjtőfogalom tartalmában nem annyira vagyok biztos.Már akinek. A többségnek vonzóbb mint a ti kedveskétek.
Nagyszőlősi vasútàllomàson 4db Gvozgyika.
Szerinted....? Két V, egymásban.Magyar vagy ukrán felségjelzésüek?
Szerinted....? Két V, egymásban.
Amúgy rosszul mondtam, a képen (amit nem tudok betenni :S ) 3 Gvozgyika és egy MT-LB van.
A mostani EU olyan vonzó mint a jobb oldali hölgy, ezt csak érted....
Te szerencsétlen, ez a kép poén, egy mémoldalról szedtem ami úgy általában a szlávokat és Kelet-Európát figurázza ki.Már akinek. A többségnek vonzóbb mint a ti kedveskétek.
Ha gond van európával, simán ki lehet lépni! 1db népszavazás kérdése a dolog, a brexit megmutatja mennyire jó ötlet!
Hol nincsenek gondok, van ilyen hely a Földön? Az EU nem tökéletes, csak a létező legjobb lehetőség számunkra. Ha lesz ennél jobb lehetőség akkor majd kilépünk és azt választjuk, de amíg nincs ilyen addig nincs miről beszélni.Szerinted nincs gond az EU-ban, most csak viccelsz ugye.
Szerinted nincs gond az EU-ban, most csak viccelsz ugye.
Vagy csak itt nincs határ és át lehet gyalogolni. Próbálj meg Szingapúrba vagy Japánba bevándorolni......
A "lábbal szavazók" véleménye szerint mégiscsak ez a rész a leginkább élhető!
Szerintetek most ez ugyanaz amit eddig Magyarországon keresztül akartak a kínaiak?
Vagy ez egy másik selyemút? Ami Triesztben lesz a kikötője.
Köszi!Másik. A kínaiak többet is terveznék párhuzamosan.
Vagy csak itt nincs határ és át lehet gyalogolni. Próbálj meg Szingapúrba vagy Japánba bevándorolni.
A távol kelettel kapcsolatban igen hiányosak az ismereteim, de nekem úgy tűnik, többé-kevésbé nyugati mintára szervezték meg az államiságukat, és hasonló problémákkal is küzdenek.
Igen, a lapos meg a macron nagymam... izé felesége.Amugy az a kalapos no szerintem a Trumpne.
Én nem tudom már, hogy ki hazudik az átlátszó vagy a magyar hang....Na így jár a sunnyogva hazát áruló Orbán! Aláírja a DCA-t, amivel több jogot ad az amerikaiaknak mint Kádár az 1957-es egyezményben a szovjeteknek és most rávernek egy akár százmilliárdos számlát is!