Helyes, ez jar minden diktatornak. Lesz meg szabad Magyarorszag!
Tíz éve volt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Helyes, ez jar minden diktatornak. Lesz meg szabad Magyarorszag!
Tegnap 20 milliárd euróval csatlakoztunk a 3 tenger kezdeményezéshez vagyis a Międzymorze-hoz.
A Międzymorze Lengyel+USA projekt. Német "megszállásból" megyünk az amcsiba.Hoppácska!
..
https://3seas.eu/media/news/hungary-also-to-join-three-seas-initiative-investment-fund
..
Lehet, hogy nem csak a IV. Birodalom projekt indult be Germánia vezetésével, hanem indul egy EU2.0 projekt is Lengyelország vezetésével?
Ez már az Egyesült Államoknak is ínyére lehet akár, mert így folyamatosan versenyeztetve lesz egymás ellen a "két EU", illetve Oroszország is "távolabbra kerül Germániától gazdaságilag".
Hmm...
20 millio euroval, nem mindegyTegnap 20 milliárd euróval csatlakoztunk a 3 tenger kezdeményezéshez vagyis a Międzymorze-hoz.
Jah elírtam. Köszi, hogy figyelsz20 millio euroval, nem mindegy
Még jó hogy nem te vagy a kulugyminiszter. Mától adósrabszolgák lennénk!!Jah elírtam. Köszi, hogy figyelsz
Ahhhh...ha lenne instant elverhető 20 milliárd eurónk
A Międzymorze Lengyel+USA projekt. Német "megszállásból" megyünk az amcsiba.
Sose lesz már szabad független Magyarország
Ezt mellétenném: http://www.kia.hu/konyvtar/erdely/proiect.htm
Vasile Gheţău előreszámítása Románia nemzetiségeiről
(1992-2025)
Román, magyar és cigány népsoportokra végzett számítások.
Ha a fentebbi 6,8 milliós nem magyarságot nézzük Erdélyben, akkor még kérdés, hogy a feltételezett legalább 1,6 milliós erdélyi cigányság (amely igencsak dinamikusan növekszik) milyen arányban vallotta magát magyarnak, románnak, cigánynak?
Mennyit csal a közvéleménykutatás? Ez a szerző szerint feltételezhetően 5-10% körül lehet (szerintem minimum), de ez is 80-160 ezer fő, pont egy Aradnyi. Érdekes, hogy vannak települések, ahol egy szál nem román sem él, nem tudom, hogy ennek mekkora a valósága.
Mennyi magyar vallotta magát (ilyen-olyan érdekek miatt román nemzetiségűnek; ugye ez valószínűbb, mint a fordított helyzet).
Tehát mind a statisztikai adat, mind a magyar-nem magyar erdélyi állampolgárok összehasonlítása eléggé csalhat. De persze ez "csak statisztika", ami önmagában még csak egy dolog.
Ezt sztálin mondta.Hitler: "...a magyar kérdés vagon kérdés!..."
Ezt sztálin mondta.
Egyébként a szlovák külügy, ha finoman is elkezdett kikacsingatni a V4-ből.
Ember, te gyűlölőd a saját fajtádat. Remélem csak itt vagy ilyen és az életben normális ember vagy, vagy nem gyepáltak el még ezért a hülyeségért? Le merem fogadni Pesten élszDehát ilyen a lengyel irányvonal is, meg a szlovák is, meg a cseh is, nem ők gyengítik a V4 egységét hanem mi, de azért bízunk a kormányban, hogy nem fog nagyon elbóklászni a V4 irányvonalától és megmarad az egység, Orbán legutóbbi tárgyalása Trumppal bizakodásra ad okot.
Most itt is el akarod kezdeni azt, hogy aki nem azt gondolja mint te az nem magyar? Tudom, hogy szerinted nem vagyok az. Leszarom. Lapozzunk. Nem kell minden topikot teleszemetelned ezzel.Ember, te gyűlölőd a saját fajtádat. Remélem csak itt vagy ilyen és az életben normális ember vagy, vagy nem gyepáltak el még ezért a hülyeségért? Le merem fogadni Pesten élsz