Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A habsburgok nélkül, ugye? ! ?
Valahogy nem bízom a labancokba, bár a felvetés logikus, ellensúlyozná a jelenlegi v4-beli lengyel dominanciát, és egy ilyen tömbhöz szívesebben jönnének a "kicsik". Nehéz ügy.
Tarzaan
Ez a kelet-európai unió ebben a formában olyan valószínűtlen hogy szóra sem érdemes
Nem tudom miért van a kormányzati kommunikációban is ilyen nagy szerepe a kereszténységnek legyen akár katolikus akár református, de amit én látok hogy az emberek alapvetően elfordulnak a bibliától mert nem ad válaszokat a mai kor kérdéseire. Én nem örülök annak hogy a vallás bármilyen befolyást gyakorol a politikára. A vallás önigazoló, ferdíti a valóságot, akadályozza az objektivitást.
A Jobbik egyetlen komolyan vehető politikusa a Z. Kárpát Dániel, sose volt szimpatikus az ahogy politizáltak kezdve a morvais korszaktól egészen máig. Mindig komoly kockázatnak tartottam azt hogy hatalomra kerüljenek mert nem tudom mit kezdenének a kisebbséggel, menyire használnák fel az állami médiát a radikalizálódás terjedéséhez és hogy nem e reagálnának agresszívan kisebb provokációkra.
A Jobbik egyetlen komolyan vehető politikusa a Z. Kárpát Dániel, sose volt szimpatikus az ahogy politizáltak kezdve a morvais korszaktól egészen máig. Mindig komoly kockázatnak tartottam azt hogy hatalomra kerüljenek mert nem tudom mit kezdenének a kisebbséggel, menyire használnák fel az állami médiát a radikalizálódás terjedéséhez és hogy nem e reagálnának agresszívan kisebb provokációkra.
A tűzparancsot meg felejtsd már el ember, komolyan gondold már végig fegyvertelen embereket akarsz leöletni a határon? Minden héten felhozod ezt az őrültséget mintha megoldaná a problémát, pedig csak elmélyítené.
Közép - Európai Unió?
Na ez erős volt így reggel kávé helyett!
Elkezdett a Jobbik kapkodni!
Teljes más kultúrájú nemzetek ezer éves konfliktusokkal, török-görög egybe??? Ez képtelenebb ötlet mint a magyar-román!
Nem is beszélve a gazdaságról, és a szürkeállományról! Ez így sajnos esélytelen!
A habsburgok nélkül, ugye? ! ?
Valahogy nem bízom a labancokba, bár a felvetés logikus, ellensúlyozná a jelenlegi v4-beli lengyel dominanciát, és egy ilyen tömbhöz szívesebben jönnének a "kicsik". Nehéz ügy.
Tarzaan
Van egy olyan érzésem hogy te nem is igazán tekinted őket embereknek csak kártevőknek mint az egereket vagy a szúnyogokat. Azért az megnyugtat hogy olyan emberektől nem hallom ezt a retorikát akik tényleges befolyással rendelkeznek a dolgok felett.
Most komolyan egy NATO C-17-es kellett ahhoz, hogy 10 égési rérültet (mégha súlyos is az állapotuk) elszállítsanak?
"...a NATO egy – repülő intenzív osztállyá alakított – C17-es lökhajtásos kórházgépe..."
A románoknál nincs kórház?
Most komolyan egy NATO C-17-es kellett ahhoz, hogy 10 égési rérültet (mégha súlyos is az állapotuk) elszállítsanak?
http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=195136&cim=tovabb_emelkedett_az_aldozatok_szama_sok_sebesultet_kulfoldre_visznek
"Vasárnap este a román védelmi minisztérium kérésére Bukarestbe érkezett a NATO egy – repülő intenzív osztállyá alakított – C17-es lökhajtásos kórházgépe, amely az éjszaka folyamán Nagy-Britanniába, illetve Norvégiába szállítja a tűzvész tíz súlyos, de szállítható állapotban lévő sérültjét."
A románoknál nincs kórház?
Szerintem a C-17 küldése csak NATO propaganda miatt történt.