Már olvasták is a gondolataitValószínűleg valami banális hülyeség lesz. Vagy valami durva. Szóval óvatosan hívd fel! Bár, mire rákészülsz, már úgyis fogja tudni, hogy keresni fogod.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már olvasták is a gondolataitValószínűleg valami banális hülyeség lesz. Vagy valami durva. Szóval óvatosan hívd fel! Bár, mire rákészülsz, már úgyis fogja tudni, hogy keresni fogod.
Én nem mondtam meg, hogy ki a férjeEnnek a kommentnek biztos örülnek!
Ja és egy szép szombat délután otthon rám töri az ajtót a TEKValószínűleg valami banális hülyeség lesz. Vagy valami durva. Szóval óvatosan hívd fel! Bár, mire rákészülsz, már úgyis fogja tudni, hogy keresni fogod.
Jóban vagyunk a törökökkel, és lehet, hogy a görög-törökben közvetíteni kell, vagy valami hasonló. Fene se tudja.
Az a baj, hogy itt nagyon komoly érdekellentétek vannak és a "nagyok" most nagyon odateszik magukat a kérdésben.
...
Izrael? EU tag?!...háááátIzrael hamarabb lesz/lenne EU tag, mint Törökország ...
Izrael? EU tag?!...háááát
Értelmezzük a mondatot magában és kontextusában is akár. Igen, akár a smiley -t - sőt a duplasmiley -t - is a végén ... Most csak nagyon röviden:
- Törökország soha nem lesz EU tag (ennek sok oka van - ezeket korábban fejtegettem). Úgy egyébként már a "soha" -t megelőzni sem nagy művészet - ugyanakkor Törökország és az EU távolodó pályán van (ezt viszont pedzegettem az idézett hsz -ben).
- Izrael meg több részterületen is közeledő pályán van az EU -hoz.
És mindezeket követően született az a mondatom, melynek dupla-smiley volt a végén.
Úgy egyébként még egy érdekesség, ha csak földrajzi vonalról közelítenénk. Ugye Ciprus 2004 óta EU tag. Mihez van közelebb (valójában sokkal közelebb) - Izraelhez vagy bármely EU tagállamhoz?
Másfelől mit is szoktak (most még) mondani az EU -ra? Valami olyasmit, hogy "zsidó-keresztény" gyökerű kultúra. Igaz? Azaz, deklaráltan elmondható, hogy kvázi "nem inkompatilibilis" Európával.
Félreértés ne essék én nem "kampányolok" semmivel kapcsolatban - mindössze leírtam hogyan gondolom a helyzetet ...
Ez nem probléma, a simaléptű fülelők már azt is tudják, ki a feleséged ... meg a helyettese!Én nem mondtam meg, hogy ki a férje
Ezzel együtt Ciprus hagyományosan görög, túlnyomórészt görögök lakják, tehát Európa, az északi török terület kimondottan katonai agresszió eredménye. Izrael meg tetszik-nem teszik, mégiscsak Ázsiában van ... persze ha Mo. rábólintana, szerintem nem lenne nekünk kimondottan hátrányos, de talán nagyon meg kellene magyaráznunk néhány arab kereskedelmi partnerünknek.- Izrael meg több részterületen is közeledő pályán van az EU -hoz
Úgy egyébként még egy érdekesség, ha csak földrajzi vonalról közelítenénk. Ugye Ciprus 2004 óta EU tag. Mihez van közelebb (valójában sokkal közelebb) - Izraelhez vagy bármely EU tagállamhoz?
Másfelől mit is szoktak (most még) mondani az EU -ra? Valami olyasmit, hogy "zsidó-keresztény" gyökerű kultúra. Igaz? Azaz, deklaráltan elmondható, hogy kvázi "nem inkompatilibilis" Európával.
.
Hm, Robert O'Brien. Meg a vegen tenyleg van valami kavarodas.
Belorusz ugybe belefolyunk.
Eszaki aramlat inog, a deli meg sehol.
Shell.
NBH fonok el.
Uj jenki nagykovet itt, es uj magyar odaat.
Kozel keleti kapcsolatok szuletese.
Valami lehet hogy van...
Akár lehet is ebben ráció!
De minél jobban elmuszlimosodnak a nyugat-európai országok, és politikai pártok is!, annál kevésbé valószínű egy ilyen forgatókönyv.
Senki nem akarja ugyanis kockáztatni a belső stabilitását!
..
Ha persze lezajlik az első intifáda és kizsuppolják egy véres polgárháború után a muszlimokat Afrikába, na az más tészta!
Akár lehet is ebben ráció!
De minél jobban elmuszlimosodnak a nyugat-európai országok, és politikai pártok is!, annál kevésbé valószínű egy ilyen forgatókönyv.
Senki nem akarja ugyanis kockáztatni a belső stabilitását!
..
Ha persze lezajlik az első intifáda és kizsuppolják egy véres polgárháború után a muszlimokat Afrikába, na az más tészta!
Ezzel együtt Ciprus hagyományosan görög, túlnyomórészt görögök lakják, tehát Európa, az északi török terület kimondottan katonai agresszió eredménye. Izrael meg tetszik-nem teszik, mégiscsak Ázsiában van ... persze ha Mo. rábólintana, szerintem nem lenne nekünk kimondottan hátrányos, de talán nagyon meg kellene magyaráznunk néhány arab kereskedelmi partnerünknek.
Ja, hogy nős vagyok?! Ez nekem újEz nem probléma, a simaléptű fülelők már azt is tudják, ki a feleséged ... meg a helyettese!
Most nagyobb xarba kerültél, mintha a TEK ment volna ki. Jobban jársz, ha feladod magad, mielőtt megjön az Asszony!Ja, hogy nős vagyok?! Ez nekem új
Most nagyobb xarba kerültél, mintha a TEK ment volna ki. Jobban jársz, ha feladod magad, mielőtt megjön az Asszony!
Ugye hogy ugye??!! Többet tudnak rólad mint te magad, és ezt előbb-utóbb be is fogod ismerni!!Ja, hogy nős vagyok?! Ez nekem új