Na ezért nagy kár volt...
Miért?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na ezért nagy kár volt...
Mert egy gerinctelen ember volt.
(Panama, öbölháború pl.)
Mármint miért állítottak neki itt minálunk?
Pedig egyedül Lázár az aki a Fidesznél Viktor örökébe léphet a jelenlegi kormánytagok tizenkettő egy tucat kategória egyszerű bólogató jánosok.Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok fideszes de a fideszes oldalon egyedul Lázárban vannak meg a megfelelő képességek és ami legalább ugyanilyen fontos van valamennyi karizmája is.
Mert a repikre tettunk nagyobb tetet a demek korabbi baxkuralasai miatt. Mondott az oreg valami beszedet ott harminc eve. Elfer szerintem a szovjet emlekmu arnyekaban.Mármint miért állítottak neki itt minálunk?
Úgy emlékszem, hogy ebben az évben azt nyilatkozta, hogy még 10 évben gondolkodik.Szerintem Lázár nem valid opció. 22-ben még a patás lesz, nem fejezte még be, amit akart. Utána valszeg Judy-t indítják, ha kapitányra van szükség, Novákot, ha mindenki mamájára.
Tónit a böribe kívánják még a fideszesek is.
Hát én nem tudom, hogy említett úrnak milyen bicepszei vannak (viccelek!), de innen kintröl úgy tünik, mint aki kegyt vesztett. Ugye annak idején Rapcsák, majd maga a sötét nagyúr egyengette a karrierjét, de aztán történt valami, pedig elvileg ö volt az utódnak kinézve. Valszeg árulás, minden màs megbocsátható, kivéve, ha nem vagy lojális. Belsös szövetségesei nem látszanak, mert sose voltak. Ez nem parkolópálya, hanem istenveled, és láthatóan ö is megbarátkozott az arisztokrata státusszal, nem vágyik már király lenni.
Másképpen már építgetnék lassan és nem bornírt bécsi videohaknikkal. Imho.
Szerintem még nem érzik aktuálisnak, és ha áruló lett volna, akkor nagyobbat bukott volna. Inkább a túlzott sikere lehetett korai esetleg. Nekem különösen a kormányablak van a szemem előtt, hogy megkapta a feladatot, és meg is csinálta, hazai viszonyokhoz képest elég jól. Sok tilitoli alaknál sokkal jobb képességű benyomást kelt bennem, bár a használautós teszten nem menne át nálam a fizimiskájával (bár azon én se biztos, hogy átmennék másoknál )Hát én nem tudom, hogy említett úrnak milyen bicepszei vannak (viccelek!), de innen kintröl úgy tünik, mint aki kegyt vesztett. Ugye annak idején Rapcsák, majd maga a sötét nagyúr egyengette a karrierjét, de aztán történt valami, pedig elvileg ö volt az utódnak kinézve. Valszeg árulás, minden màs megbocsátható, kivéve, ha nem vagy lojális. Belsös szövetségesei nem látszanak, mert sose voltak. Ez nem parkolópálya, hanem istenveled, és láthatóan ö is megbarátkozott az arisztokrata státusszal, nem vágyik már király lenni.
Hát én nem tudom, hogy említett úrnak milyen bicepszei vannak (viccelek!), de innen kintröl úgy tünik, mint aki kegyt vesztett. Ugye annak idején Rapcsák, majd maga a sötét nagyúr egyengette a karrierjét, de aztán történt valami, pedig elvileg ö volt az utódnak kinézve. Valszeg árulás, minden màs megbocsátható, kivéve, ha nem vagy lojális. Belsös szövetségesei nem látszanak, mert sose voltak. Ez nem parkolópálya, hanem istenveled, és láthatóan ö is megbarátkozott az arisztokrata státusszal, nem vágyik már király lenni.
Elfer szerintem a szovjet emlekmu arnyekaban.
Itt a vele készült interjú,(ha esetleg nem olvastad)mint mondtam nem vagyok fideszes de el kell ismernem Lázárban van "kraft".
https://www.valaszonline.hu/2020/10/19/lazar-janos-nagyinterju/
Matolcsy embere az IMF-ben
Először lesz magyar ügyvezető igazgatója az IMF-nek
https://index.hu/gazdasag/2020/10/28/magyar_igazgato_imf_valutaalap/
És ha Bukarest bajba kerülne, akkor ő dobja mentőövet?
Orosz cikk az ukrán magyar konfliktusról.
"Csak okra van szükségünk": Magyarország előkészíti a behatolást Kárpátaljára
Kijev panaszkodott az Európai Uniónak és a NATO-k Budapest cselekedetei miatt, miszerint Budapest befolyásolni kívánja a kárpátaljai választások eredményét az „Ukrajna Magyarjainak Pártja” javára. Ezt Dmitrij Kuleba, az ukrán külügyminisztérium vezetője nyilatkozta az "Ukraine 24" tévécsatorna adásában.
Az ukránok szerint a magyar államtitkár Potapi Árpád János a közelmúltban Kárpátalján járt és arra biztatta a kárpátaljai magyarokat,hogy a választásokon magyar jelöltre szavazzanak. Erre válaszul néhány magyar politikust Ukrajnában persona non grata nyilvánítottak. Ezt követően Szíjjártó Péter magyar külügyminiszter azzal fenyegetőzött, hogy blokkolja Kijev útját az európai integráció felé.
A Verhovna Rada volt helyettese, Jevgenyij Murajev szerint a magyarok amint lehetőségük lesz rá visszaveszik Kárpátalja területét. Véleménye szerint Budapest pénzügyi beruházásai az utak és a repülőtér megépítésében ebben a régióban 50 millió euró összegű kamatmentes kölcsön formájában 30 éves időtartamra arra utalnak, hogy "ezt maguknak építik". Folytatódik a magyar útlevelek kiadása a helyi polgárok számára is.
- Murajev, szerint, Magyarország minden okot kihasznál, hogy "elmélyítse" jelenlétét Ukrajna kárpátaljai régióiba.
Van esély arra,hogy Ukrajnában olyan esemény következik be ami az ország szakadásához vezethet. És akkor örömmel veszik vissza a magyarok Kárpátalját
Ezt követően Szíjjártó Péter magyar külügyminiszter azzal fenyegetőzött, hogy blokkolja Kijev útját az európai integráció felé.