[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 808
25 419
113
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 126
82 892
113
akker, ott volt a hírekben, hogy épp a közszolgálati tévé közszolgálatiságát akarja felszámolni,
Ez egy nagy ferdítés!
1. nem akarta felszámolni
2. a Szlovák Nemzeti Párt(koalíciós partner) nyújtotta be az új törvényjavaslatot a szlovák közszolgálati tévé átnevezéséről nem megszüntetéséről. Ezáltal eltávolítható a jelenlegi még a liberálisok által kinevezett vezetés.A jelenlegi vezetés a progresszív liberális pártok-ideológia szószólója.. Semmi kiegyensúlyozott, objektív híradás nem látható benne.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 562
93 931
113

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 710
12 730
113
Azért Fico épp le akarja építeni a demokráciát Szlovákiában, szembemegy a szlovák nemzeti érdekekkel. Lehet hazafias okból lőtték le. És nem mellesleg magyarellenes is. Nem véletlenül nem szimpi a magyaroknak sem.
Mindenki aki nem egy amerikai nagykövet seggéből lóg ki bárhol a világon az a demokráciát építi éppen lefele. Ilyen alapon Fico nem pont a legnagyobb célpont. Hazafias okból nem lövik le a nemzetállami érdekeket védő miniszterelnököt. Az úgynevezett Szlovákiában a magyarokon kívül ki nem magyarellenes?
Rakás hülyeséget összehordasz.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 070
88 012
113
56336699_915bb624615c776ada0fb65a90adb840_wm.jpg
 
  • Hűha
Reactions: Bubu bocs

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 232
113
Be merték vállalni nyíltan az ellenzéki aktivistát, ennyire arrogánsak az amerikai követségen. Ez üzenet értékű, nyílt hadüzenet: öljetek értünk! Nekünk is szól, keményebben kell fellépnünk a külföldi ügynökökkel szemben. Grúzia és Szlovákia után drasztikusan szigorítanunk kell az ügynöktörvényt! Fel kell számolnuk, erős állami kontroll alá kell vonjik ezt a hazaárulásra kész réteget, ami nálunk is tenyészik.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 070
88 012
113
Ahogy a kommentek is megjegyzik a videó alatt, nem túl acélos a sürgősségi ellátás.
Két okból nem lehet rá szükség. Ha jól van, meg ha már mindegy ...
Nem teljesen. Ez nem egy amerikai sorozat, ahol mindig rohannak a sürgősségin és intubálnak ezerrel. A média szerint nem komoly, de a média szerint pedig az. Na ez halál komoly. Még ebben is dezinf és nem értenek egyet.