[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 993
12 051
113
A fehér ruhás rendőr rossz helyen van, ha nem lenne ott akkor látnánk, hogy mit találhatott el Ficón, viszont a fegyver csöve az első lövésnél kb máj magasságban sül el, 0,25x lassításban a második lövés majdnem fejbe találja a harmadik még eltalálja utána már a betonon porzik a többi lövés.
Ficó mögötti kék ruhás testőrnek lehet az utolsó munkanapja volt ez a mai. Kb 2 testőr van 1 a kerítésen innen és 1 a kerítés másik oldalán aki reagál is gyorsan.

A legutobbi hiradas szerint (itt megy a hatterben a szlovak1 ) - 3 loves erte Ficot, 1x vall, 2x hasureg, az egyik golyo aztan a csipocsontban akadt el.
 

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 678
9 306
113
De azért érted mire gondolok?

Egy csőliberális író lelő egy miniszterelnököt ott, ahol ilyet azért sosem szoktak, és az első egyértelmű bizonyítékot überelve Cicás Panyi huss, előhúzza a ki tudja honnan, ami ezzel végül is milyen irányba vinné el a dolgot? Mert Panyi alatt kommentelők már ott tartanak, hogy az oroszok nem tűrik, ha vki nem a Roszatommal épít erőművet, ami úgy baromság, hogy a Roszatom neve igazából fel se merülhetett, mert ott szopatják az oroszokat a témában, ahol az EU tudja. Hidd el felmerült volna a Roszatom neve is Ficonál, ha felmerülhetett volna. Jobb, mint a másik kettő, és vsz olcsóbb is. De nem tudott az ismert okok miatt.

Mellesleg a két szloták atomerőmű technikája sem francia meg amerikai ...

Szerintem Panyi sem arra gondolt, hogy tényleg az oroszok állnak a merényelt mögött. Legalábbis egyenlőre nem feltételezhető se még őszerinte sem. Én így gondolom. Egyelőre inkább csak érdekes szál.

Egyébként az elkövető videója után az látszik amit az elején feltételeztem, hogy magányos merénylő volt és ellenezte Fico anti-demokratikus lépéseit.
 

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 678
9 306
113
Nem, te rém ostoba propagandát raksz be!

Akkor én jövök. Fico nem akart katonákat küldeni ukrajnába, be akarta fagyasztani a katonai segélyezést is.
De tovább megyek a WHO most kitalált szerződését sem írta alá!
Nah, erre varrjál gombot ;)

Feltételeztem, hogy igaz lehet a hír, vagyis nem lehet propaganda. Egyébként szerinted nincs olyan kapcsolata az elkövetőnek, amit Panyi írt?
 
  • Vicces
Reactions: vilmoci

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 881
58 037
113
Szerintem Panyi sem arra gondolt, hogy tényleg az oroszok állnak a merényelt mögött.

Nem ő gondolt erre, hanem a CIA-s tartó tisztje, ő pedig tolmácsolta annak álláspontját.
Röviden az oroszokra kell fogni. Ennyi.
Nagyon visszafogottak a magyar nyelvű cikkek vele kapcsolatban, de kb. mindenki tudja, hogy a CIA dezinformációs részlegének dolgozik.
Innentől kezdve ne hivatkozzunk már rá, mert az eléggé komolytalan.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 562
93 926
113

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 644
113
A média arról számolt be, hogy Fico állapota normalizálódott

TA3: Fico szlovák miniszterelnök sikeresen megúszott egy merényletet​


Sikeresen megműtötték Robert Ficót szlovák miniszterelnököt a merénylet után – írja a TA3 tévécsatorna .
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 562
93 926
113
Akkor ki fog rendet tenni?

Én Kalinakra biznám, amíg Fico felépül. Elég hamar láthatóvá vált, amennyire láthatóvá válhat. Többet már nem fogunk megtudni, csak maszatolás lesz.

A szlovák kormánynak már nincs hova hátrálni!!! Pedig nagyon finoman manővereztek eddig, de ez is túl sok volt ilyen időkben.

Bár van még egy lehetőség átállnak.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 126
82 889
113

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 244
29 454
113
Azt tudod kik ölették meg az újságírókat? Pl?
Passzolom, de a lényeg, h Szlovákiában nem ez volt az első politikai merénylet ill a politika - üzlet - alvilág összefonódásából eredő merénylet.

De egyébként oké, h politikai merénylet = USA!!négy!4!! De. Európában is előferdült, ugye RAF, Herrhausen, Aldo Moro, DeGaulle, II. János Pál, Zoran Dindic...
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 059
87 989
113
Tehát mit mond a merénylő?
A merénylet oka, mert Fico át akarta alakítani a szlovák médiát.

Ma a szlovák parlament ülése megszakadt, ahol éppen a közmédia átalakításáról szavaztak volna. Ugyanis a választások óta a Legfőbb Ügyész, közmédia vezetésében még nem volt csere, az előző kormány emberei irányitoanak....
Mi lesz ezután? Lengyel jobbosok lelövik Tuskót?
 

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 678
9 306
113
Nem ő gondolt erre, hanem a CIA-s tartó tisztje, ő pedig tolmácsolta annak álláspontját.
Röviden az oroszokra kell fogni. Ennyi.
Nagyon visszafogottak a magyar nyelvű cikkek vele kapcsolatban, de kb. mindenki tudja, hogy a CIA dezinformációs részlegének dolgozik.
Innentől kezdve ne hivatkozzunk már rá, mert az eléggé komolytalan.

Honnan veszed hogy a CIA van mögötte?
Csak a CIA-ra vagy érzékeny vagy az orosz dezinformációkra is?