Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Latom se nekik sem az oroszoknak nem sikerül megütni a jenki kinai izraeli szintet. Gondolok itt a javelin spike párosraÚj fehérorosz páncéltörő rakéta fejlesztés
Hát szegény beloruszoknál talán nem is ez a cél.Latom se nekik sem az oroszoknak nem sikerül megütni a jenki kinai izraeli szintet. Gondolok itt a javelin spike párosra
Náluk az a cél hogy nagy mennyiségben viszonylag olcsón álljanak rendelkezésre atgm rakéták ha kell. Egyébként ha szét nézel valamilyen szinten igazuk is van. Kelet Ukrajnai konfliktus,Szír konfliktus és így tovább........ Vagy a közeljövőben egy esetleges balkáni katyvasz. Továbbá ha megnézzük hogy milyen "siralmas" állapotban vannak páncélozott harci járművek színvonalán KKE hadseregek. A lengyelek talán egy hangyányival jobban. Akkor belegondolva egy ilyen képességű atgm is bőven megteszi. Egyébként nem nézzem le őket. Ha akarnának már a javelin,spike kompításokat szarnák kifelé. Csak ugye a licenc s egyebek, de szerintem egy komolyabb háborús helyzetnél szarnának bele az alkotmányba. Minden tekintetben és ezt a tényezőt nem ildomos lenézni.Latom se nekik sem az oroszoknak nem sikerül megütni a jenki kinai izraeli szintet. Gondolok itt a javelin spike párosra
Új fehérorosz páncéltörő rakéta fejlesztés :
Mit csinál a csavarhúzós srác a rakétával?Új fehérorosz páncéltörő rakéta fejlesztés :
Ez sem új hír...
USAF wants Campia Turzii in Romania to be NATO Black Sea hub
The National Defense Authorization Act for 2021, which is working its way through Congress, includes $130.5 million to renovate Campia Turzii Air Base in what would be the biggest overseas military construction project under the Pentagon’s European Deterrence Initiative, which was initiated in June 2014, shortly after Russia annexed Crimea.
The Air Force has requested major upgrades at the base, including dangerous cargo landing pads, more parking aprons to supporting additional tactical fighter aircraft squadron rotations, fuel storage and a depot to support a deployable air base system.
“Campia Turzii Air Base is one of the primary sources for United States European Command and its Service Components’ ability to respond to an evolving European security environment,” the Air Force said in its 2021 budget request.
Majd kimennek egyszer a csetnikek aztan rendet raknak.
Ennek mi értelme Campia Turzii (Aranyosgyéres) -en kialakítani? Nem több értelme lenne Konstanza vagy akár Bukarest környélén? A helyválasztás során mik lehettek a prioritások?
Hát, ezek után most már tényleg van némi halvány esély arra, hogy talán Romániában lesz majd egy B61 depó. Vagy legalábbis opcióként számolnak vele.
Akár a mostani török lerakat helyett. Amivel kapcsolatban amúgy 4 éve már órási hülyét csinált magából jópár ember, benyalva és aztán örömmel terjesztve azt a nevetséges agitpropot/fakenews-t, hogy az amcsik (akkor) átvitték a bombákat Romániába.
Viszont, sajnos Aranyosgyéres pont megfelelő jelölt ehhez, ha az amcsik megteremtik a technikai feltételeket a tároláshoz és az esetleges bevetésekhez az ottani bázison és a románok is belemennek ebbe.
Hát, ez király ... Pont ettől féltem.
Pont Kolozs megyébe (sőt Kolozs és Maros megyék határa sincs messze) ... Titkon azért reméltem, hogy sikerül a Kárpátokon túlra rakni ...
Hát, ez király ... Pont ettől féltem.
Pont Kolozs megyébe (sőt Kolozs és Maros megyék határa sincs messze) ... Titkon azért reméltem, hogy sikerül a Kárpátokon túlra rakni ...
Hogy fognak így átállni...?
...az újkori háborúikban mindig "megoldották".
Volt, hogy többször is !
Most a legrosszabb -szerintem-: "szövetségesek" vagyunk.
...ellenség nem is kell...
Mit csinál a csavarhúzós srác a rakétával?
A "legrosszabb" szerintem nem is ez. Amennyiben a környéket jól "megatomozza" valaki aki nem annyira USA barát, akkor az nekünk fájna igazán ... Kolozs-Maros megye határán (Kolozsvár a szomszédban gyakorlatilag) és Kovászna megye sincs messze (cserében jó közel az is) ...
Latom se nekik sem az oroszoknak nem sikerül megütni a jenki kinai izraeli szintet. Gondolok itt a javelin spike párosra