Vagy 2 napja írtam, hogy keletre fognak jönni mert itt kisebb a biztonság. Nagyon remélem megálnka Bécsben és nem jönnek tovább.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy 2 napja írtam, hogy keletre fognak jönni mert itt kisebb a biztonság. Nagyon remélem megálnka Bécsben és nem jönnek tovább.
Ez vagy valami vagy megy valahova, nem biztos, hogy köze van hozzá:
A nyugati politika fő hibája, a gyökér-ok, az az inkompatibilis kultúrájú elemek tömeges befogadása és a rossz népesedés politika.Nem kell Bécsbe menniük, él ott rengeteg muzulmán. Sokat befogadtak. Ausztriába is sok csecsen érkezett a 2000-es években.
Ez mind a hibás nyugati politika miatt van. Líbia bombázása, Szíriiában polgárháború kirobbantása lehetne sorolni.
A nyugati politika fő hibája, a gyökér-ok, az az inkompatibilis kultúrájú elemek tömeges befogadása és a rossz népesedés politika.
Én elhiszem, hogy ezt gondoltad, és le is írtad. Igazad is volt. Viszont én már azelőtt is úgy gondoltam, hogy strukturális gondjai vannak a nyugatnak, és már azelőtt is sokalltam a muzulmánokat, és a velük szimpatizáló kultúr-nyomást. Már akkor is Münchenben járva ... sokkolt amit tapasztaltam, Stuttgartban láttam az S-Bahnon cigánykodó török fiatalokat, stb... ott nagyon határozottan éreztem, hogy rossz pályán van a nyugat (megsüvegelendő valós eredményei ellenére).Líbia és Szíria tönkretétele után indultak meg a tömegek és azok befogadása. Kár, hogy nincsenek meg a hsz-ek 2011-től a Líbia topikban. Még akkor leírtam, hogy ez lesz...
Meg kell nézni Bécset. Tele van migrivel, egy rakás török, arab és egyéb nagyszerű muszlim vallású embertömeg él. A csoda az, hogy eddig ott nem volt semmi komoly.Azért ez már qrva közel van.....
Lezárták az osztrák - magyar határt.
Minden konteós mellélkszál nélkül. de a "megöngyilkolódott" migrás-fuvarozó kisiparos jut eszembe.
...meg a "Miért tette/történt ?" kérdés.
Úgy érzem, ez a rövidebb verzió a jobb lett Nekünk/Európának.
Hat helyen lövöldöztek és csak két halott? Videó alapján egy elkövető gépkarabéllyal rohangált és "táska" is volt nála.
Pedig ezek a számok pont azt mutatják, hogy kurva jól elnyomták ezt a kísérletet. Egy hasonló összehangolt sorozatlövő fegyverekkel végrehajtott támadásnál a Bataclannal kicsit szarabb számok jöttek ki...15 sebesült. 7 súlyosabb. 3 halott. 2 fërfi,1 nö, 1 terrorista, 2 civil.
Még keresnek elkövetöt.
Eléggé tehetetlenek. Szâmomra mindig erthetetlen, hogy ilyen események UTÁN rendörök szâzai lógnak szanaszèt. Elötte kellene.