[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 931
13 269
113
Lemondott hétfőn az észt belügyminiszter, miután vasárnap "bizonyítékok nélkül" korruptnak nevezte a megválasztott amerikai elnököt és annak fiát, Joe és Hunter Bident.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/220403/

És még Észak-Koreára mondják, hogy kötelező tapsolni és a vezető bírálata nem megengedett.
A Transparency International mikor fog lemondani, vagy ők az összes korrupciós vádjukat megingathatatlanul bizonyítani tudják? Na és azok, akik messe-messze kevesebb bizonyíték, ráutaló jel esetén is csalást kiáltottak megannyi ország választásának nekik nem tetsző eredménye láttán?
 

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
6 994
19 289
113
És még Észak-Koreára mondják, hogy kötelező tapsolni és a vezető bírálata nem megengedett.
A Transparency International mikor fog lemondani, vagy ők az összes korrupciós vádjukat megingathatatlanul bizonyítani tudják? Na és azok, akik messe-messze kevesebb bizonyíték, ráutaló jel esetén is csalást kiáltottak megannyi ország választásának nekik nem tetsző eredménye láttán?
Mekkorát röhögnék, ha az újraszámolások után Trump jönne ki nyertesként...
 

ibanez de bobadilla

Well-Known Member
2019. szeptember 5.
874
2 754
93
Búvópatakként előtűnő fogalom. A XX. század második feléig alapvetően egy német politikafilozófiai ábránd. Egyike az ezredforduló környékén divatossá váló posztmodern fogalmaknak. Mivel nincs konkrét jelentése, ezért kiváló alapanyagává vált a posztmodern blablának. Első valódi jogalkotói alkalmazása ez az EU költségvetés lenne, ahol lényegében a fogalom posztmodern megfoghatatlansága került szembe a kodifikáció szükségletével. Ahogy az uborka megfelelő görbületét, úgy a jogállamiság kritériumrendszerét is definiálni kellene!

Ez egy bibliányi anyag lenne és ahhoz, hogy elfogadják lényegében mindegyik EU tagállamnak át kellene alakítania a saját alkotmányos rendszerét, mert semmilyen közös alap nincs az eltérő államfejlődések miatt. Van ahol alkotmány nincs, van ahol alkotmánybíráskodás, máshol alapvető garanciái hiányoznak a szólásszabadságnak (alapvetően Nyugaton, a gyűlöletbeszéd elleni törvények biztos buknának), ívy légyegében lehetetlen vállalkozás valóságossá tenni a jogállamiságot!
blogen, ez tökéletes!
 
T

Törölt tag 008

Guest
Varsó holnap felkészül!
A helyi komcsi polgári jenő okt 23.-án még engedélyezte a balos felvonulást:
EmUdzjkWMAEbmYg


A holnapi függetlenség napját meg betiltotta, ami tavaly ilyen volt:
EmdciiGXEAAmm0v

Hát igen, balost ott sem fogja a korona, csak a jobbost, akárcsak az USAban. Holnap popcorn/cola.
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 266
113
Köszi, hogy ezt a gumifogalmat végre tisztâba tetted.
Mièrt csak a lengyelek meg mi ugrâlunk? Mert itt ismetelten mâsként szavaztunk, mint a többi országban. De ez mg elmenne, csak mi abszolút plusz többséget is adtunk egy pârtnak. Na, ezt nem tudják megbocsâjtani. Gyakran az az érzèsem, hogy mâsok is egyetértenek velünk, csak nem áll módjukban ezt kifejezni koalociós okokból. Persze tévedhetek.
Ezt már több kormánypárti EP-s képviselőnk is megemlítette, hogy négyszemközt, meg üzenetben elmondják más képviselők is, hogy mennyire egyet értenek ebben vagy abban a kérdésben. Mikor meg rá van kérdezve, hogy akkor nem is kéne az alapján is politizálni? Akkor jön a válasz, hogy otthon szétszednék ezért. Múltkor volt pont szó valamelyik műsorban erről. Ez van, ha a média (és ezt értsük a legtágabban), de talán inkább nevezzük véleményközlésnek -nagy teret nyer, nagyobbat, mint a politika.
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 266
113
Nem baj, bele kell kötni minden nemzetiségbe, korlátozni kell a nyelvhasználatot, rossz szándékot kell látni minden támogatásba, fejlesztési szándékba; visongani, hogy elakarják foglalni egyes területeit az országnak, majd csodálkozni, hogy nincs befektető. Vastaps. "Libernyák" utópia bájden csemetékkel és odaejtőernyőztetett amerikai vezetőkkel, politikusokkal, gazdasági megmondóemberekkel.
 

agronomus

Well-Known Member
2020. augusztus 5.
222
1 253
93
  • Tetszik
Reactions: fip7 and vata