El kell ismernem ez egy szellemes visszavágás volt.
Nem visszavágás volt.
Ez a valóság!
És nem szellemes annyira...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
El kell ismernem ez egy szellemes visszavágás volt.
Gyurikánk Bokrossal egy listán indult anno. Azért ekkora magyar, mert az osztrákoknál ki van tiltva minden tisztségből. Máskor elsírta, hogy még a gyerekkori játékait is lefoglalták, full köcsögök velük az osztrákok.
Állítólag Ottó sok mindent elrendezett annó az országnak és egyengette az utunkat. Én megvárom mit tesznek le a Habsburgok az asztalra,.... de sok pozitív reményem nincs.
Mindenesetre a koronát felejtsék el. Az nem nekik való. Ott az osztrák, vigyék azt és ha tényleg akkora magyarok akkor ha azt megszerezték adják vissza a földjeinket amiket MIATTUK buktunk el.
ha tényleg akkora magyarok akkor ha azt megszerezték adják vissza a földjeinket amiket MIATTUK buktunk el.
Gyurikánk Bokrossal egy listán indult anno. Azért ekkora magyar, mert az osztrákoknál ki van tiltva minden tisztségből. Máskor elsírta, hogy még a gyerekkori játékait is lefoglalták, full köcsögök velük az osztrákok.
Állítólag Ottó sok mindent elrendezett annó az országnak és egyengette az utunkat. Én megvárom mit tesznek le a Habsburgok az asztalra,.... de sok pozitív reményem nincs.
Mindenesetre a koronát felejtsék el. Az nem nekik való. Ott az osztrák, vigyék azt és ha tényleg akkora magyarok akkor ha azt megszerezték adják vissza a földjeinket amiket MIATTUK buktunk el.
Amit a törököktől Ők szereztek vissza és addig létezett, amíg Ők voltak hatalmon.
Mi a tököm az a szent korona tan?Szóval kezd kijönni az, amit már többször pedzegettem!
Mi nem véletlenül hasítunk annyira az utóbbi években...
(Persze használjuk ki a felhajtóerőt, amíg lehet. Csak aztán nehogy visszamásszanak ezek a nyakunkra! Király nélküli Magyar Királyság kell Szent Korona tannal. Habsburg nem kell!)
Mármint melyik vérvonal ölte évszázadokig?Pont ezzel van a gond itthon. Harmadik lehetőség soha nincs felmerülőben sem ha feldobják, hogy választhatsz. Választhatsz a vérvonalból, ami évszázadokig ölte a népedet és hozzájárult a helyzetedhez, vagy választhatsz a bolsikból, akik csak egy évszázada véreztetik a népet. A saját gondolat már megint sehol.
Mi a tököm az a szent korona tan?
Köszönöm, nincs több kérdésem... amúgy tudtad, hogy Baranya valójában a Bár anya kifejezésből származik, és azt jelzi, hogy ott sok sok gáz van?Alapszinten:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Korona-tan
..
Tóth Zoltán József könyveit, előadásait, tanulmányait megtalálhatod!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Tóth_Zoltán_József
Köszönöm, nincs több kérdésem...
Nézd, az, hogy nem ismered fel az Osztrák-Magyar Monarchia zászlaját, az nem az én szegénységi bizonyítványom.Szerintem ezek után ne is legyen...
A profilodban egyébként a magyar címeren meg milyen idegen korona éktelenkedik a Magyar Szent korona helyett?
Azt hol lőtted???
Elárulod?
Azt tudod-e hogy van egy apostoli koronánk és árván van egy vitrinben?Csodálatos. Vajon mi az Isten az, ami miatt ezek kellenek ide? Mi ilyen rohadt megbocsátóak vagyunk? Vagy csak ennyire lealázottak? Korbáccsal kellene kikergetni őket, nem hagyni, hogy beleegyék magukat a vezetésba megint.
Száműzöttként? Milyen babér?Nyilván meggyőződésből, véletlenül sem azért mert így terem neki egy kis babér...
Azt tudod-e hogy van egy apostoli koronánk és árván van egy vitrinben?
Hát neki már nem terem.Nyilván meggyőződésből, véletlenül sem azért mert így terem neki egy kis babér...
Nézd, az, hogy nem ismered fel az Osztrák-Magyar Monarchia zászlaját, az nem az én szegénységi bizonyítványom.
Mivel az egész szentkoronatanos agymenés itt off, ezért nem is szándékozom hosszabban válaszolni rá annal, hogy fájdalom a Magyar Királyságnak nem holmi szóbeli sosemvolt ősi alkotmánya, hanem konkrét törvényei voltak, amiket többek között a Werbőczy hármaskönyv részletezett. Ezen törvények alapján mind a Habsburg, mind a Habsburg-Lotharingiai ház jogszerint ült az ország trónján, miután Mária Teréziát elfogadta a trónon a nemesség, ezzel az ország második saját jogon uralkodó királynőjévé vált (btw hamár itt tartunk, ki is volt az első?)
Van az igazság, meg a rákosista hazugságokra épülő hagymázas kuruckodás. Nekem mindegy hova állsz. Én maradok az igazság oldalán.Nézd, az, hogy nem ismersz fel egy provokatív kérdést, az nem az én szegénységi bizonyítványom.
..
Nem egy oldalon állunk. Ez viszont világos.
Persze ez nem baj.
A világ összetett!
Van az igazság, meg a rákosista hazugságokra épülő hagymázas kuruckodás. Nekem mindegy hova állsz. Én maradok az igazság oldalán.