T
Törölt tag 008
Guest
Igen, hülyék voltunk. El kellett volna fogadni a szultán ajánlatát. Kapnak egy folyosót Bécs felé és rendezzék le.Amit a törököktől Ők szereztek vissza és addig létezett, amíg Ők voltak hatalmon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, hülyék voltunk. El kellett volna fogadni a szultán ajánlatát. Kapnak egy folyosót Bécs felé és rendezzék le.Amit a törököktől Ők szereztek vissza és addig létezett, amíg Ők voltak hatalmon.
Nem dicsőséges, törvényes, és semmivel sem rosszabb mint a többi uralkodóház alatt.Magyarán aki a "Habsburg évszázadokat" nem valamilyen dicsőséges korszaknak látja, az rákosista?
Szerintem a fénytörés nem az én szemüvegemben van...
Ehh..
Nem dicsőséges, törvényes, és semmivel sem rosszabb mint a többi uralkodóház alatt.
Azért nem kell király, hanem csak királyság önmagában és Szent Korona tan!
Szakrális, mennyei királyság kell! Akkor nincs vita egy személyen!
..
Ugyanúgy lehetne választani, szavazni, mehetne a verkli tovább. Csak egy megemelt szinten!
Nyilván új alapok kellenek majd némileg. S egy konszociális demokrácia formára átállva, + kétkamarás parlament, még a megosztottság is feloldható lesz!
EZ KELL!
Egy szervezet írása, ami azzal a hazugsággal nyit, hogy Széchenyi visszavonta a támogatást. A valóságban persze nem történt ilyen.
Van az igazság, meg a rákosista hazugságokra épülő hagymázas kuruckodás. Nekem mindegy hova állsz. Én maradok az igazság oldalán.
kuruckodás? első a magyar érdek és szabadság!Nem dicsőséges, törvényes, és semmivel sem rosszabb mint a többi uralkodóház alatt.
Én imádom a mi lett volna ha kérdéseket.Igen, hülyék voltunk. El kellett volna fogadni a szultán ajánlatát. Kapnak egy folyosót Bécs felé és rendezzék le.
Ha már egy olyan van koronánk ami másnak nem, akkor használni kellene.
Értem, nos én a magam részéről meg a volt Monarchia alapján létrejött Konföderatív államszervezetet szeretnék, de ennek semmi köze ahhoz, hogy egyesek csak azért, mert Habsburg György Habsburg már elüldöznék az országból.kuruckodás? első a magyar érdek és szabadság!
ha mindenáron királyságot akarnánk hát szerezzünk magyar királyt, bár kétlem hgoy ez meg fog történni
.....
Ami kell az a nemzetttudatában a közösséghez való tartozásban megerősített széles látókörű, irányultságának megfelelően jól képzett polgár. Akkor lesznek olyan magyarok többen, akik nem másokat akarnak leutánozni, nem másnak a seggébe belebújni hanem önálló magyar gondolataik lesznek amitől a nemzet fejlődni fog.
Semmi köze nem volt hozzá holmi Lex Aponyiknak, hiszen elötte 20 évvel a tótok csak megrohamozták Branyiszkót, és eszúkbe nem jutott a magyar állam ellen lázadni, nem is blokkoltuk a trialista államot, ami beneséknek hatalmas lökést adott, véletlenül sem a magyar főurak voltak akik olyan területekre is románokat telepítettek, ahova semmi nem kötelezte őket, nem is volt ott semmi bosszú a szövetségesek részéről, Ausztria megtarthatta mind a 300 ezer km² területét, és nem került az osztrák lakosságának 1/3 a határon túl, csak a Habsburgok tehettek róla...Gyurikánk Bokrossal egy listán indult anno. Azért ekkora magyar, mert az osztrákoknál ki van tiltva minden tisztségből. Máskor elsírta, hogy még a gyerekkori játékait is lefoglalták, full köcsögök velük az osztrákok.
Állítólag Ottó sok mindent elrendezett annó az országnak és egyengette az utunkat. Én megvárom mit tesznek le a Habsburgok az asztalra,.... de sok pozitív reményem nincs.
Mindenesetre a koronát felejtsék el. Az nem nekik való. Ott az osztrák, vigyék azt és ha tényleg akkora magyarok akkor ha azt megszerezték adják vissza a földjeinket amiket MIATTUK buktunk el.
Értem, nos én a magam részéről meg a volt Monarchia alapján létrejött Konföderatív államszervezetet szeretnék, de ennek semmi köze ahhoz, hogy egyesek csak azért, mert Habsburg György Habsburg már elüldöznék az országból.
Ugyan már, el kellene egy kicsit gondolkodni is az egészen:Naná, csak nem Habsburg fejen.
Ugyan már, el kellene egy kicsit gondolkodni is az egészen:
1.- Ha ez onkényesen lenne meglépve, még az nap ki lenne kiáltva a Negyedik Koztársaság és minden borulna.
2.- Egy esetleges népszavazáson elbukna az ugy, mert a magyarok alapvetoén nem monarchia-pártiak.
3.- Nem beszélve arrol, hogy ilyen népszavazást nem is lehetne tartani, mert alokmányellenes lenne (mivel alkotmánymódosításról van szó).
Ausztria Habsburg gyarmat lenne!! Most átengedtük a muszlim hordát.Naná, csak nem Habsburg fejen.
Nem a monarchiába gondolkodtam alapvetően, de lehet hogy szükség lenne a Szlovákok és Horvátok támogatására is.Ugyan már, el kellene egy kicsit gondolkodni is az egészen:
1.- Ha ez onkényesen lenne meglépve, még az nap ki lenne kiáltva a Negyedik Koztársaság és minden borulna.
2.- Egy esetleges népszavazáson elbukna az ugy, mert a magyarok alapvetoén nem monarchia-pártiak.
3.- Nem beszélve arrol, hogy ilyen népszavazást nem is lehetne tartani, mert alokmányellenes lenne (mivel alkotmánymódosításról van szó).
Megint zoldségeket beszélsz.