A cseh elhárítás közzé tette a bizonyítékot az orosz ügynökök ellen.
Ezt tegnap én is megtaláltam a VK-n, de nem linkeltem be ide, mert túl gyerekes.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cseh elhárítás közzé tette a bizonyítékot az orosz ügynökök ellen.
Ez az álcaEzt tegnap én is megtaláltam a VK-n, de nem linkeltem be ide, mert túl gyerekes.
elfelejtették odaírni hogy csak illusztráció!A cseh elhárítás közzé tette a bizonyítékot az orosz ügynökök ellen.
Ez azt jelenti, hogy újabb orosz diplomatákat akarnak kiutasítani a csehek. Már tisztára bediliztek.Szerda délutánra bekérették a cseh külügyminisztériumba Alexander Zmejevszkijt, Oroszország prágai nagykövetét - közölte Jan Hamácek cseh kormányfőhelyettes, belügyminiszter és megbízott külügyminiszter kedden Prágában, miután Andrej Babis kormányfővel megvitatta a cseh-orosz diplomáciai konfliktus legújabb fejleményeit.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/227374/
Eredetileg nem is akartam berakni, mert mondani ugyebár lehet bármit, de ...:Ez azt jelenti, hogy újabb orosz diplomatákat akarnak kiutasítani a csehek. Már tisztára bediliztek.
Lehet túlzás volt az oroszoktól, hogy kiutasították a cseh diplomaták 80 %-át.Ez azt jelenti, hogy újabb orosz diplomatákat akarnak kiutasítani a csehek. Már tisztára bediliztek.
Ez egy igen rövidlàtó külpolitikai gondolkodàsra vall. Eszement orosz fóbia,mint a lengyeleknèl. Azèrt mert cseh baràtaink be nèznek a kút mèlyère,tőlünk ezt ne vàrjàk el.Eredetileg nem is akartam berakni, mert mondani ugyebár lehet bármit, de ...:
Hamáček: Csehország készen áll az összes orosz diplomata kiutasítására
https://www.aktuality.sk/clanok/883...vene-vyhostit-aj-vsetkych-ruskych-diplomatov/
Eredetileg nem is akartam berakni, mert mondani ugyebár lehet bármit, de ...:
Hamáček: Csehország készen áll az összes orosz diplomata kiutasítására
https://www.aktuality.sk/clanok/883...vene-vyhostit-aj-vsetkych-ruskych-diplomatov/
Ezt valójában már a Bajnai kormány alatt eldöntötték.Akkor a Fidesz kiabált ellene,most fordítvaA reaktor részét a Roszatom fogja gyártani, a turbinát pedig azt hiszem a GE szállítja. Úgymond a védelmi pénzt megkapták, remélhetőleg elég lesz nekik.
Éljen a szabad verseny, egészen addig amíg a nyugatiaknak előnyös
Bizony, kormánypártiként "stratégiai ügy", ellenzékiként "kockázatos"Ezt valójában már a Bajnai kormány alatt eldöntötték.Akkor a Fidesz kiabált ellene,most fordítva
Lét határozza meg a tudatot...... politika
Csak 16 cseh diplomatát utasítottak ki a 18 helyett az oroszok. A többi 4 csak alkalmazott. Épp, hogy az oroszok voltak jó fejek, Ha 18-at utasítanak ki, akkor csak 2 cseh diplomata marad Moszkvában + a nagykövet. Így 4 maradt + a nagykövet.Lehet túlzás volt az oroszoktól, hogy kiutasították a cseh diplomaták 80 %-át.
Szóval maradt 4 Cseh diplomata Moszkvában, és 130 Orosz Prágában. Tényleg jó fejek.Csak 16 cseh diplomatát utasítottak ki a 18 helyett az oroszok. A többi 4 csak alkalmazott. Épp, hogy az oroszok voltak jó fejek, Ha 18-at utasítanak ki, akkor csak 2 cseh diplomata marad Moszkvában + a nagykövet. Így 4 maradt + a nagykövet.
Ehez viszont még hozzá kel számítaní még további 7 alkalmazottat, akik a kiutasítottak családtagjai és veluk egyutt mentek visza Csehországba. Ráadásul a kiutasítottak kozot van nagykovet helyettese is, amire kulon neheztelnek.Csak 16 cseh diplomatát utasítottak ki a 18 helyett az oroszok. A többi 4 csak alkalmazott. Épp, hogy az oroszok voltak jó fejek, Ha 18-at utasítanak ki, akkor csak 2 cseh diplomata marad Moszkvában + a nagykövet. Így 4 maradt + a nagykövet.
Az prágai oroszokból csak 40-en vannak diplomata beosztásban, tobbiek mindenféle alkalmazottak. Nem volt specifikálva, hogy a kiutasítottak milyen besorozásban voltak, de az aranyitalanság mindenképpen novekedet.Szóval maradt 4 Cseh diplomata Moszkvában, és 130 Orosz Prágában. Tényleg jó fejek.
Kíváncsi leszek, ha a Csehek még kiutasítanak 50 oroszt, akkor mi lesz a válasz. Mínuszba megy a Moszkvai Cseh nagykövetség?
Szóval maradt 4 Cseh diplomata Moszkvában, és 130 Orosz Prágában. Tényleg jó fejek.
Kíváncsi leszek, ha a Csehek még kiutasítanak 50 oroszt, akkor mi lesz a válasz. Mínuszba megy a Moszkvai Cseh nagykövetség?
Csehek kezdték a majomkodást, egyébként még a szociból volt 130-140 az orosz diplomaták száma. Cseheknek is lehetett volna 130-140, ha tudják fizetni...Szóval maradt 4 Cseh diplomata Moszkvában, és 130 Orosz Prágában. Tényleg jó fejek.
A nemzetközi helyzet fokozódik Pelikán elvtárs ... Egyébként meg ha tényleg ők robbantották fel azt a raktárat, akkor ezt valószínűleg már évek óta tudták. Csak most látták megfelelőnek az időpontot a balhé kirobbantására.Minek kellett elkezdeni bszakodni...
És miért nem? Ororoszok számára fontos, hogy a diplomácia kapcsolatok Csehországgal fenmaradjanak és most, hogy sáját mozgásteruket leszúkítették, ok vannak roszabb pozícióban. Babišék pedig a vallasztások elott nem nézhetnek ki gyengéknek.Minek kellett elkezdeni bszakodni...