Panama, Grönland. Mondjuk Venezuela ahogy védte magát, a Svájci Gárda élükön a Pápával tolószékben el tudta volna fogni Madurot.Na következő: kuba és mexikó?
Nagyon nyeregben érzi magát.
Panama, Grönland. Mondjuk Venezuela ahogy védte magát, a Svájci Gárda élükön a Pápával tolószékben el tudta volna fogni Madurot.Na következő: kuba és mexikó?
Akkor ez mégsem egy terület- és nyersanyag szerző agresszió, hanem tulajdonképpen egy felszabadítás?
És hogy tervezi anelkül, hogy el nem foglalja?Vilaghelyzete.com
Az USA fogja vezetni Venezuelát mindaddig, amíg az átmenet zajlik és ők fogják kitermelni az olajat is! - jelentette be Trumpwww.facebook.com
Hogy lopd el legálisan egy nemzet olaját...
Ez azért erős nyilatkozat Trumptól, miután Venezuela pénzét zárolták, utána meg volt pofájuk kérni az államadósság törlesztését.Ha Trumpon múlik, egyikre sincsen esély, mivel szószerint gyarmatosítani szeretné az országot.
Ennek fényében talán legjobb lenne Venezuela számára, ha gyorsan egyesulne Kolumbiával ...
Szóval Rákosi, Sztálin, Hitler, Mao mindmind bocsánatosak amit tettek, mert állampolgárok? Ne nevettesük már ki magunk. A diktátorok leszarják a népüket, csak a hatalom érdekli őket amit erőszakkal is képesek fenntartani. Az ilyennek nem ad felmentést az, hogy állampolgár. Igazából súlyosbít, hisz saját népe ellen van.Venéz állampolgár , még ha diktátor is. Ezek szerint nemsoká mehikó és columbia is az ördög kertje? Mennénk oda békét fenntartani?
A diktátorok leszarják a népüket, csak a hatalom érdekli őket amit erőszakkal is képesek fenntartani.

VdL-t kihagtad a listából, pedig köztük volt olyan akit választottak még ha diktátorozod is.Szóval Rákosi, Sztálin, Hitler, Mao mindmind bocsánatosak amit tettek, mert állampolgárok? Ne nevettesük már ki magunk. A diktátorok leszarják a népüket, csak a hatalom érdekli őket amit erőszakkal is képesek fenntartani. Az ilyennek nem ad felmentést az, hogy állampolgár. Igazából súlyosbít, hisz saját népe ellen van.
Tény amit mondasz, De hogy egy marha se legyen aki visszalő az furcsaVan az az erő fölény ami mellett nem mersz visszalőni...
nem hiszem hogy ők másra esküdtek volna mint mi tudod "a rámbízott katonák és fegyverek erejével életem árán is" fiatalabbak a katonák szót honvédekkel helytesíthetik
Nekem az a furcsa hogy senki sem tüzelt 
Inkább a Lottó nyerő számait kérdezd azt lehet előbb megválaszolom! Persze miután megnyertem a főnyereményt...És hogy tervezi anelkül, hogy el nem foglalja?

Nem bocsánatos. Nem mondtam ilyet.Szóval Rákosi, Sztálin, Hitler, Mao mindmind bocsánatosak amit tettek, mert állampolgárok? Ne nevettesük már ki magunk. A diktátorok leszarják a népüket, csak a hatalom érdekli őket amit erőszakkal is képesek fenntartani. Az ilyennek nem ad felmentést az, hogy állampolgár. Igazából súlyosbít, hisz saját népe ellen van.
Tüzeltek. Voltak sérültek is. Állítólag egy gép lezuhant de csak egy helyen olvastam.Tény amit mondasz, De hogy egy marha se legyen aki visszalő az furcsanem hiszem hogy ők másra esküdtek volna mint mi tudod "a rámbízott katonák és fegyverek erejével életem árán is" fiatalabbak a katonák szót honvédekkel helytesíthetik
Nekem az a furcsa hogy senki sem tüzelt
![]()
Sztem még itt sem végeztek.Na következő: kuba és mexikó?
De lőttek, csak itt valaki kijelentette, hogy nem, és most ez az új beragadt lemez.Tény amit mondasz, De hogy egy marha se legyen aki visszalő az furcsa
Erre majd mondjuk 10-20 év múlva térjünk vissza, általában annyi idő kell ahhoz, hogy az ilyen műveleteket megelőző/kísérő fedett akciók részletei nyilvánosságra kerüljenek.Szal nem halt meg egy amcsi katona se. Katonai eszközt sem vesztettek. Egy heli kapott egy durvát, de visszatértek vele. Van pár sérült, 6??
Mexikónak maximum azért kell felkötni a gatyáját, ha a kartellek esetleg a maradék kontrolljuk alól is kicsúsznának. Ne hasonlítsuk össze a tökkelütött venezuelai bandát egy random mexikói kartellel.Mexikónak fel kell kötnie a gatyáját, nagyon szeretne nekik segíteni Trumo a drogkartellek elleni harcban....
De hát az volt a mondás, hogy legutóbb is úgy odabaszott, hogy már nincs atomprogram…Iránnak is üzent. Újra odabaxhat ha nem állítják le az atomfegyverprogit és a tüntetők egészségére is vigyázzanak.
Nem az hogy nem tud, csak nem akar okkal.Sztem még itt sem végeztek.
Maduro emberei tartják a kezükben továbbra is a gyeplőt.
Az biztos ha összedugják a buksijukat, elgondolkodnak rajta, jó lenne vhogy kiegyezni Trumppal.
Mexikónak sztem ilyen csapástól nem kell tartania. Túl közel van ha visszalőnek. Nem akarnak úgy járni mint a ruszkik, hogy orosz városokat, Moszkvát drónozzák a szomszédok. De az biztos, jelképesen pár drogkartell fejét fel kell mutatniuk, még akkor is ha az ő pénzükből kampányoltak otthon...
Kuba. Hát itt a kubai antikomcsi migránsok tuti nyomni fogják Trumpot csináljon rendszerváltást. És itt az a rossz hírem a kubai komcsiknak, Rubio amcsi külügyminiszter, kubai migránsok gyereke. Szal személyesen ez fontos lehet neki.
Sőt sztem Rubio a személyes érintettsége révén nyomja Trumpot, hogy minden latin-amerikai komcsit vadásszanak le....főleg ha mögötte business is van!
A harmadik hely ahol aggódhatnak Irán. Bibi is megcsapná még őket, a múltkor is könnyen ment az USAnak. Sok a tüntetés, könnyű ürügyet találni, hát nem lennék nyugodt!!
És ami még tanulság mkinek. Kína és Oroszország nyilatkozatokon kívül nem tesz semmit. Igazából nem is tud.
Zelenszkíj nem diktátor csak az álmaidban.Nem bocsánatos. Nem mondtam ilyet.
Csak azt, hogy egy bíróságon más megítélés alá esik egy független országban egy kis zseb napóleon, mint egy megszállt országban egy helytartó.
Diktátorok között is van "különbség": zelenski, Csau, Pinocset, Franco.
A fentiek közük pl csau járt legrosszabbul.
Marhaságokat beszél (szokása).Inkább a Lottó nyerő számait kérdezd azt lehet előbb megválaszolom! Persze miután megnyertem a főnyereményt...![]()
De lőttek, csak itt valaki kijelentette, hogy nem, és most ez az új beragadt lemez.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..