Nem kivanok vitaba bocsaljtkozni "majd meglatjuk"Az algériai kormány jó kapcsolatokat ápol a Sisi vezette egyiptomi kormánnyal és semmi szüksége egy iszlámista bábkormányra a szomszédban amit az erdogány vezérel távirányítással mint a drónjait.
ez a topik most ugyis porgosebb lessz hogy ukriba es sziria pihenos.Ezt már Boki is megpróbálta drón lelövésként eladni, de csak egy kiképzés látható a felvételen.Panzir kilő egy török drónt
Drón lelövése van a videón egyébként.Ezt már Boki is megpróbálta drón lelövésként eladni, de csak egy kiképzés látható a felvételen.
De te is Bayraktarról hadováltál egyébként.Drón lelövése van a videón egyébként.
Az volt írva a videóhoz-arabok írták. Ugyanúgy mint hoztad a szír topikba az Sz-400-ast MajszafnálDe te Bayraktarról hadováltál egyébként.

Az volt írva a videóhoz-arabok írták. Ugyanúgy mint hoztad a szír topikba az Sz-400-ast Majszafnál![]()

Egy hét kihagyás után ugrottam be a Líbia topikba és utólag is köszönöm az elismerést, mivel én követtem el ezt a cikketEgy nagyon jó,elfogulatlan elemzés a libiai helyzetröl:
https://moszkvater.com/mit-keres-oroszorszag-libiaban/

Egy hét kihagyás után ugrottam be a Líbia topikba és utólag is köszönöm az elismerést, mivel én követtem el ezt a cikket![]()

Akiket név szerint is érdekelnek Putyin zsoldosai azoknak futás közben otthagyták a listájukat is.
![]()
![]()
A másik képen lévő 3 lap túl apró betükkel van, azt nem látom
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..