1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Magyarország

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Guest által indítva @ 2013. február 20..

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. nekerdez

  nekerdez Well-Known Member

  Ez az írás most egy nagy butaság! Az oroszok már megint a kamrába vannak! A magyar iparnak és gazdaságnak hosszú távon is az az érdeke, hogy déli hódítók ne jöjjenek.
   
 2. danielblack

  danielblack Guest

  3 évig dolgoztam oroszok százaival Németországba. Szorgos, barátságos, hasonló emberek mint mi. A gyerekeik már alig beszélnek oroszul, rendre németül szólalnak meg inkább.
  Ha a magyar nem képes megemberelni magát, és gyerekeket vállalni, akkor én nem zárkózok el attól, hogy a kiüresedő falvakat orosz munkáscsaládokkal népesítsük be.
   
  anonim999 and tonyo like this.
 3. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  Sokan mások- köztük én is- pedig igen. Ne b@sszunk ki a másikkal...
   
  plushun and zsolti like this.
 4. joker

  joker Well-Known Member

  Megteszik ezt a cigányok, nem kell aggódni. Az orosznak meg van otthon ahol ellennie, pont területből nincs hiány arrafele és még állambácsi is beszáll a költségekbe ha hajlandó vagy termelni / termeszteni valami távolibb helyen.
   
  fip7 and antigonosz like this.
 5. fapp_supervisor

  fapp_supervisor Well-Known Member

  Bocs de számomra ez alsóbbrendűség és életképtelenség, a saját országunkat nekünk kell megtölteni és nem mindenféle jöttmentnek. Akármilyen marha rendes emberek.
   
  blitzkrieg likes this.
 6. plushun

  plushun Well-Known Member

  Sniper kedves... Ha figyelmesen elolvastad a válaszom, akkor láthattad, hogy Panzerfaust kolléga beírására reagáltam. Ő pedig beidézte a jogszabályt, ahol az szerepel, hogy: "1. § (1) E törvény értelmében nemzetiség minden olyan – Magyarország területén legalább egy évszázada honos – népcsoport". Ergo nem a kisujjamból szoptam ki azt a beírásomat amiben szerepel a több évszázados szó. Nem én találtam ki a jogszabályt. Az, hogy ennek ellenére a görögök, hogy lettek kisebbség, nem tudom. De azt hiszem ezt nem is az én tisztem eldönteni vagy tisztázni.
   
  anonim999 likes this.
 7. plushun

  plushun Well-Known Member

  Na igen. Ennek az országnak soha nem tett jót, hoa nagy számú, más nemzetiségű idegent fogadtunk be. Amikor legutóbb ezt megtettük, annak Trianon lett a vége.
   
  blitzkrieg likes this.
 8. megazez

  megazez Well-Known Member

  Ez is olyan is-is dolog, a kunokkal a jászokkal a svábokkal jól jártunk, ellenben a román, csehszlovák, szerb, horvát és a szászokkal nem, szóval többségében a szlávokkal. Itt az az érdekes, hogy míg a Bajor területekről érkező németek akiket mi Sváboknak hívunk könnyen asszimilálódtak és beilleszkedtek a társadalomba, addig a szász és rajna menti területekről érkező németek akiket mi összességében szászoknak nevezünk, mindig is a magyarság árulóinak számítottak (mondjuk büntetésüket végül megkapták, mert hiába tapsikoltak a benyomuló román csapatoknak, később őket módszeresen kisemmizték/elüldözték/irtották a romulánok.
   
  blitzkrieg likes this.
 9. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

  " Az oroszok már a spájzban vannak! "

  Klasszikust csak pontosan! :D
   
  nekerdez, szpg9 and antigonosz like this.
 10. angelsoul

  angelsoul Well-Known Member

  És akkor engem macerálnak, ha ilyen nyíltan idegen népek betelepítését támogató konmmentek után finoman megpendítem a fizetett orosz trollok jelenlétét :D
   
  szpg9 likes this.
 11. alali77

  alali77 Well-Known Member

  Nem mintha a saját hazájában az orosz nem lenne egy kihaló fajta...
  Nem elég hogy nem szülnek ők sem, de az alkohol egy átlagos orosz férfit 66 éves korára felold és koporsó éretté tesz.
  Azért akik itt rinyálnak a népesedés miatt megnézném hány gyereknél járnak...
   
  silurusglanis likes this.
 12. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Na de mi lesz ha a hantik, meg a manysik jönnek, meg a többi oroszban élő rokon nép? Szergej Szojgu pl?
   
 13. plushun

  plushun Well-Known Member

  Ha ilyen helyzet fog fennállni, akkor szerintem már akkora baj lesz, hogy azt mi is megérezzük és lehet, hogy mi is más (új)hazát keresünk majd.
   
  szpg9 likes this.
 14. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

  Búrok mentek, mennek, menni fognak Oroszországba. Vajon lenne helyük nálunk?? Okoznának társadalmi feszültséget, ha teszem fel megyénként 15-20 család letelepülne és itt foglalkoznának mezőgazdasággal. Állattartás, gyümölcstermelés stb...
   
 15. megazez

  megazez Well-Known Member

  Én most maximum annyi feszültséget tudok elképzelni, hogy azok a családok akik a tsz után megszedték magukat földekből most konkurenciára találnak.
   
  minszk2, antigonosz and fip7 like this.
 16. Szittya

  Szittya Well-Known Member

  Ha eldobatjak a cigekel a papirokat tanitanak nekik par szot arabul vagy ukranul es aztmondjak ahaboru elol menekulo arab ukran barmi dzsipsik kotelesek befogadni oket es segelyezni mimt a migransokat. Hisz bizonyitsa ra hogy nem sziriabol menekult uldoztetett szir gipsi vagy ukrajnabol donbaszi dzsipsi.

  Ha a tudatukba jutna par biztos megjatszana es ossze is jonne neki meg iden jovo ev elejen aztan vihetne a pereputtyot is.

  De az ido ameddig megjatszhato veszesen tellik es ezeknek maguktol nem jut eszukbe...
   
 17. Szittya

  Szittya Well-Known Member

  Ha valaki ismer valkit a kornyezetebe akit nem szeretne a kozelebe tudni szerintem bujtsa fel nyugodtan... Nem hiszem hogy barmi kovetkezmenye lenne anmak ha valaki felvazol egy teoriat hogy a hejebe mit tenne... Valaki irta hogy sok a kissebseg aaz utcajukba.

  Had menmyenek vilagcsavargoi szabadon mi megbunhodtunk veluk ok megbunhodtek velunk.
   
 18. Szittya

  Szittya Well-Known Member

  Ha mar egyszer nepvandorlas van. Aki meg marad kozuluk az azert marad mert tetszik neki beolvadasra hajlamos.../ide koti valami/ behozni valami azsiai neptoredeket hivank be orosz foderaciobol... Nem sokat par tizezer embert /mint a gorogoket anno vaagy az olaszokat./
   
 19. Szittya

  Szittya Well-Known Member

  Ezzel megmentenenk egy nepet egy idore a kipusztulastol. /vagy mint a kunok be is olvadhatnak uggy hogy identitas marad...rajtuk allna./ van eleg csupa kissebbseg lakta falvak akar meg egy szukebb region bellul is./
   
 20. Morishima

  Morishima Well-Known Member

  Igazából ha csak cigányul beszélnek majd az ügyintézőnek is elég lehet annak úgyis mindegy mit hablatyol na meg pont ezért éri üldöztetés mert nem akart beolvadni az arabok közé aztán jó napot :D a mohácsi cigók már megindultak kanadába párszor de hát visszapaterolták őket, de most boldog boldogtalan mehet nemétbe vagy svédországba ha arabnak nézik
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Ezen oldal megosztása