Ne!Most gyűjtsük be a tiltakozó kinaiakat??
Helyette a libsiket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne!Most gyűjtsük be a tiltakozó kinaiakat??
Nem mindegy Kínában milyen útcanév táblát raknak ki? Úgy sem tudjuk elolvasni.Ha ezek a békés kínai tüntetők megrongálják/ vörös festékkel leöntlk ezeket az utcatáblákat akkor vajon a magyar rendőrség garázdaság miatt felelősségre vonja őket, ugyanúgy mint minden magyar állampolgárt ha ilyet követ el? Én szkeptikus vagyok,amúgy én azon a véleményen vagyok, hogy az itt élő kínaiak csak halgassanak mivel mi sem szólunk bele, hogy Kínában milyen utcanév táblákat raknak ki.
De érzékeny lettél hirtelen...
Visszalapozva kicsit, én valahogy nem látom a heves nagy-honvédő kommentjeideit... Pl. amikor a szenilis Joe Biden kukorékolt bele a mikrofonba, meg üzengetett nekünk ide Magyarországra!
Hogy van ez kedves Wilson kolléga?
..
/Mindenki beleszól mindenbe, mivel szólásszabadság van.../
Majdan??Aha kedves Milagro akkor azt mond már el nekem , hogy a jelenlegi amerikai kormányzat mikor buzdította arra, az itt élő amerikaiakat, hogy maszkban és éjszaka a térfigyelő kamerákra vigyázva öntsenek le vörős festékkel Magyarországon hivatalosan kihelyezett utcanév táblákat.Tényleg jó, hogy eszembe jutattad, hadd kérdezzemmár meg tőled, hogy nem kellett volna már mostanra BLM-es hordáknak elárasztani a magyarországi városok utcáit?
Hivatalosan kihelyezett utcanévtáblák?Aha kedves Milagro akkor azt mond már el nekem , hogy a jelenlegi amerikai kormányzat mikor buzdította arra, az itt élő amerikaiakat, hogy maszkban és éjszaka a térfigyelő kamerákra vigyázva öntsenek le vörős festékkel Magyarországon hivatalosan kihelyezett utcanév táblákat.Tényleg jó, hogy eszembe jutattad, hadd kérdezzemmár meg tőled, hogy nem kellett volna már mostanra BLM-es hordáknak elárasztani a magyarországi városok utcáit?
Nem mindegy Kínában milyen útcanév táblát raknak ki? Úgy sem tudjuk elolvasni.
Majdan??
De Goodfriend barátunk is anno aktívan részt vett ellenzéki tüntin, ahol betámadták a fidesz központot.
Lesz még 22 tavaszáig több is.
Bakker!a jelenlegi amerikai kormányzat mikor buzdította arra, az itt élő amerikaiakat, hogy maszkban és éjszaka a térfigyelő kamerákra vigyázva öntsenek le vörős festékkel Magyarországon hivatalosan kihelyezett utcanév táblákat.
Ezt meg nem is értem mire írod...nem kellett volna már mostanra BLM-es hordáknak elárasztani a magyarországi városok utcáit?
Hanem az előzőé, ahol alelnök volt a szerecsen Hussein mellett!nem a jelenlegi Binden adminisztráció hivatalos képviselője volt.
Nem is kell folytatni a vitát,mindent elmondtál. Azért megnézném hogy ha valahol a világban elneveznének egy teret úgy hogy K*csögfejű Pesti Libsik Tér akkor az is belügy és még véleményünk se legyen róla ( mondjuk nekem tetszene). De ugyan így lehetne alázni a nemzeti oldalt is, vagy minden magyart is, bele lehet ebbe kezdeni, csak gyerekes és értelmetlen.De érzékeny lettél hirtelen...
Visszalapozva kicsit, én valahogy nem látom a heves nagy-honvédő kommentjeideit... Pl. amikor a szenilis Joe Biden kukorékolt bele a mikrofonba, meg üzengetett nekünk ide Magyarországra és avatkozott bele a magyar belügyekbe!
Hogy van ez kedves Wilson kolléga?
..
/Mindenki beleszól mindenbe, mivel szólásszabadság van.../
Lynx gyárat, meg BMW gyárat építeni is hazaárulás, igaz? Abban is van közpénz, kedvezményes telek, állami dotáció meg stb.!Megjegyzem,az még mindig hazaárulás,hogy a magyar közpénzt,a magyar adófizető pénzét költeni egy kinai egyetemre.Kiváncsi lennék az agitprop bagázs hogyan nyüszintene,ha a CEU kapott volna magyar közpénzt.Mert ez a kinai CEU.Kb annyi szerepe lesz a magyar oktatási rendszerben,mint a CEUnak volt-marginális.Kiválasztott pénzes kevesek jutnak csak majd oda tanulni,az átlag magyar fiatal legfeljebb mosogatni.De az átlag magyar kisember adójábol lesz épitve és fentartva.Ez haza és nemzetárulás.Itt bukik ki,hogy mennyire nemzeti a fikusz-semennyire,csak kirabolja a nemzetet a saját céljai érdekében
Nem akarok belemenni ebbe a utcatábla ügybe (vihar a biliben), de ne ebből akard már megítélni, kinek milyen a Magyarság öntudatata, és mit jelent számára magyarnak lenni.Nem MI rakjuk ki, hanem a libberagyalágyult budapesti vezetés, direkt provokatív szándékkal!
Nevezzenek el közterületet MAGYAR, KERESZTÉNY áldozatokról. De ez nyilván nem fog eszükbe jutni soha, hisz legtöbbje csak beszéli a nyelvünket, meg ide született közénk, de valójában semmi, de semmi köze nincs a magyarsághoz. Ez nem is jelent számára semmit!
Tényleg vihar a biliben, de megtennéd akkor, hogy felsorolsz mondjuk hat magyar/keresztény üldözöttet, áldozatot, akikről a jelenlegi fővárosi vezetés közterületet nevezett el? (Trianon 101. évfordulója van, ma is van apropója pl.)Nem akarok belemenni ebbe a utcatábla ügybe (vihar a biliben), de ne ebből akard már megítélni, kinek milyen a Magyarság öntudatata, és mit jelent számára magyarnak lenni.
Nincs bennem gyűlölet irántuk, (senki iránt amúgy).netto gyülölet keltés velük szemben.
Ezt meg nem is értem...Ennyi erővel pl. a kocsira ragasztott Nagy Magyarország matricások akkor a legnagyobb Magyarok...
Csak a lényeget nem veszed figyelembe.A CEU nem közpénzen épült és működött.A Fudan közpénzen fog épülni és működni.Ez kb a vidd ki és az idd ki szintű különbség.Lynx gyárat, meg BMW gyárat építeni is hazaárulás, igaz? Abban is van közpénz, kedvezményes telek, állami dotáció meg stb.!
..
Abban az esetben lenne hazaárulás, ha a jövőbeni Fudan Egyetemen Magyarország és a magyarság, vagy a magyar alkotmányos értékek ellen agitálnának, tanítanának, szervezkednének! Ha ilyen lenne, akkor igen, be kell majd zárni és úgy kell eljárni vele szemben, mint a CEU-val!
Kétlem, hogy ez így lenne, legalább is kizárólag, de amennyiben így lesz és végig a magyar állam fizeti/működteti, akkor ez garancia is lesz egyben arra, hogy a magyar állam fellépjen, ha magyar államérdeket sértő folyamatok indulnának ott be a falakon belül. Nemde?A Fudan közpénzen fog épülni és működni.Ez kb a vidd ki és az idd ki szintű különbség.
Ezt nem tudom hova tenni?Ha jol tudom,nem egy kormánytag tanult a CEUn.....Ezek szerint a vajda kormánya szerinted is tele van hazaárulókkal.....
Előkerült egy titkos családi fotó az albumból!Egyetemre járt. Nézd meg a környezetet ahol volt a házkutatás.
"A férfiról Hajdu János elmondta, hogy 21 éves, egy fővárosi egyetemre jár, teljesen átlagos magyar fiatal, aki megfelelő körülmények között szocializálódott."