Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem még főként az hogy csak gazdasági és tőzsdei játszmàkkal limitált a megkereshető pénz illetve ha nagyon durvàn játszol jöhet a rendőrség is.Szerintem más a terv. A holokauszt traumája miatt szétcseszni Németországot. 85%ban ezt már elérte.
A jelenlegi kormány erősen azon dolgozik, hogy az új kormány két rossz közül választasson. Vagy elfogadja hogy egy csomó területen nincs hatalma, vagy megpróbálhatja visszaszerezni azokat a területeket, amelyeket a kormány kiszervezett alapítványokba.Jogallamot rombolni? Mire gondolsz, vorosterror csakazertis? Latod hogy igazam van, megirtad te is, rombolni, rombolni, rombolni, csak ez elteti a baloldalt. Epiteni mit, szo nincs rola, egy nulla tervuk van arra hogyan epitenek tovabb az orszagot. Te hallotal mar valamit rola? Pesten se epitenek semmit,lathatod, epitettek valamit az utobbi ket evben amit nem az elozo varosvezetes kezdett el?
Legyen kivancsian varom. Aztan mi lenne 2026-ban, allamcsod ujra?
Igazából még az ellenzék jelentős része is visszautasítja h "balos" lenne.Majd nézd meg 2022-től. Az egész ország balos.
Megnézve, hogy hol áll Paks2, hol áll a Budapest-Belgrád vasútvonal, én egyáltalán nem lennék benne biztos, hogy egyhamar lesz Fudan Egyetem Bp-en, még ha nem is lesz kormányváltás és alá is írják a megállapodást. Szerintem itt nincs más a háttérben, csak a hitel, lehetett volna bármi más is, mint egyetem.
Úgyhogy mennek és nyugodt lelkiismerettel rászavaznak egy kommunista gyilkos unokájára aki terrort ígért.Igazából még az ellenzék jelentős része is visszautasítja h "balos" lenne.
Tényleg érdekes, hogy a jobboldal nálunk a szadesz ifjúsági szervezete, a "libernyák internacionálé" egykori alelnökével a élen.Úgyhogy mennek és nyugodt lelkiismerettel rászavaznak egy kommunista gyilkos unokájára aki terrort ígért.
Akkor én vagyok ladám az az egy kivétel!Majd nézd meg 2022-től. Az egész ország balos.
Majd nézd meg 2022-től. Az egész ország balos.
Igazából még az ellenzék jelentős része is visszautasítja h "balos" lenne.
Nem erről volt szó – az Orbán-rendszer konzervatív kritikája | Válasz Online
www.valaszonline.hu
Itthon rég nem működik a klasszikus jobb-bal kategorizálás.Tényleg érdekes, hogy a jobboldal nálunk a szadesz ifjúsági szervezete, a "libernyák internacionálé" egykori alelnökével a élen.
Mármint az ITER projekt EAST reaktora?Nem kell a kínai egyetem, eközben kína rekord ideig tartott fenn fúziós folyamatot
Egyértelműen jobb volt akkor minden, ellenzéki de jobbos ismerőseimtől hallom vissza hogy milyen nyugati utakat tettek meg nyaranta és mi tagadás, az én családom is hatalmasat ugrott azon időszak alatt előre.Volt már iyen 2002-től. Ismert a vége.
Szerintem lépj fel a Dumaszínházban. Ennek a fórumnak úgyis te vagy a legnagyobb bohóca.Egyértelműen jobb volt akkor minden, ellenzéki de jobbos ismerőseimtől hallom vissza hogy milyen nyugati utakat tettek meg nyaranta és mi tagadás, az én családom is hatalmasat ugrott azon időszak alatt előre.
Gyurcsány alatt jobb volt, ha nem jött volna a világválság behúzta volna a következő választást is.
De jellemhibaként felrovom neki hogy feladta a harcot 2009-ben és visszavonult, ahelyett hogy vállalta volna a teljes felelősséget a válság sikertelen kezeléséért.
Az más kérdés hogy Orbán a nyugdíjvagyonnal mentette meg a bőrét, ami emberek millióinak a jövőjét tette tönkre. A következményeket ismerjük, jött a konjunktúra és a választási rendszer autokrata módon való átalakítása. Fehéroroszország lettünk, ami már az EU-nak is túl kínos lett, naná hogy bombáznak a 7-es cikkellyel. Itt tartunk.
Jött a járvány ami megmutatta a Fidesz igazi arcát, a tehetetlenséget a korrupciót a világrekord halálozási mutatókat. Innen már nem nyerhetik meg. Itt a vége.
Ma már senki sem meri nyíltan felvállalni hogy fideszes. Senki sem. És ez jó. Ez egy megsebzett nemzet gyógyulásának az útja.
Csak a valóság kedvéért teszem ide:Egyértelműen jobb volt akkor minden, ellenzéki de jobbos ismerőseimtől hallom vissza hogy milyen nyugati utakat tettek meg nyaranta és mi tagadás, az én családom is hatalmasat ugrott azon időszak alatt előre.
Gyurcsány alatt jobb volt, ha nem jött volna a világválság behúzta volna a következő választást is.
De jellemhibaként felrovom neki hogy feladta a harcot 2009-ben és visszavonult, ahelyett hogy vállalta volna a teljes felelősséget a válság sikertelen kezeléséért.
Az más kérdés hogy Orbán a nyugdíjvagyonnal mentette meg a bőrét, ami emberek millióinak a jövőjét tette tönkre. A következményeket ismerjük, jött a konjunktúra és a választási rendszer autokrata módon való átalakítása. Fehéroroszország lettünk, ami már az EU-nak is túl kínos lett, naná hogy bombáznak a 7-es cikkellyel. Itt tartunk.
Jött a járvány ami megmutatta a Fidesz igazi arcát, a tehetetlenséget a korrupciót a világrekord halálozási mutatókat. Innen már nem nyerhetik meg. Itt a vége.
Ma már senki sem meri nyíltan felvállalni hogy fideszes. Senki sem. És ez jó. Ez egy megsebzett nemzet gyógyulásának az útja.
Lehet hogy ezen a fórumon e fajta emberek közt bohócnak tűnök, de a való életben nekem nem kell elrejtenem az identitásomat a többi ember elől. Isteni érzés.Szerintem lépj fel a Dumaszínházban. Ennek a fórumnak úgyis te vagy a legnagyobb bohóca.
Erről már beszéltünk: ez a fórum NEM coming out-ra van.Lehet hogy ezen a fórumon e fajta emberek közt bohócnak tűnök, de a való életben nekem nem kell elrejtenem az identitásomat a többi ember elől. Isteni érzés.