Ha genetikai hiba lenne, akkor ez egy önmagát rövid távon felszámoló jelenség lenne, ti. a homárok nem szaporodnak.
Szaporodnak.A görög "szent csapat" buzikbol állt-és kötelező volt gyereket csinálniuk.
Vannak átmenetek,mindenféle bisexek.
Leszbikus nők simán csináltatnak maguknak gyereket.
Genetikai hiba látensen fentáll a különben heteró szülőknél,összeadódva öröklödik,újratermelődik
Nem egy csonka családban felnőtt embert ismerek-és normális családos emberek.
Fogalmam sincs,ki találta ki a genetikai hiba tézisét,de szerintem valós.Szerintem tanithatnak amit akarnak egy fiunak-ha nem indul be egy szőrös férfiseggre,akkor nem indul be,akárhogy magyarázzák neki azt,hogy az szép meg kivánatos.
Továbbra is egy tultólt baromságnak tartom ezt az egészet.Törvény legyen vak,és mindenkire egyformán legyen érvényesek.És ez ne legyen politikai kérdés.Hogy ki milyen lukat preferál-magánügy.Nagy Sándor meleg volt mint egy kályha-és elmasirozott Indiáig.Hóditó Mehmed meg mégrosszabb volt,pedofil buzi,és elfoglalta Konstantinápolyt (és csinált gyereket-pedig mennyivel jobb lett volna nekünk,ha olyan buzi,hogy nem megy neki-megúsztuk volna talán a török hódoltságot)).Traianus "halacskái" szintén fiucskák voltak-és római császár volt.
Nekem se tetszik,de vannak buzik.Pont.Amig a közösségi együtélés kúltúrális szabályait betartják-magánügy.Hogy milyen egy felnőtt ember hálószobája-magánügy.Közbotrány okozás tilalmát be kell tartani,oszt jónapot.
Egyszerűen le kell szakadni erről a gumicsontrol.
Gyerekmegrontás meg bűn.Tökmindegy,hogy ki csinálja,bűn.Nem érdekel,hogy ki csinálta,példás módon bűnhödjön érte.