Jaja, alig áradoztál a napokban arról, milyen tuti is volt a jó kádár alatt az élet. Annyi mindent köszönhetünk neki. Behívta és legitimálta a szovjetek további 35 évi jelenlétét, amire azok szétlőtték a szabadságharcosainkat(tudom, az mind vérfasiszta ellenforradalmár volt), levezényelte a megtorlást, utána megszelidült és csak besúgókkal tartotta fenn a rendet, meg az ávóból újjászervezett ávh-val, nosztalgikus munkásőrséggel. Szerencsére csak úgy kell újrafelfedeznie önnön történetét az ország tulajdonos névadó nemzetének és még ma is fasisztázzák őket ezért a csodálandó haszonélvezői a rendszernek. Nem is tudom honnan maradhatott itt a nyalás kényszere a főnök felé, ha nem akarsz elhajló fasiszta lenni, a besúgás, a sutyerák geci kápó mentalitás amivel biztos jobbította ez a csodálatos kádár báttya a magyar mentalitást és összetartást. Nem ő hagyta ránk a szaporodó cigókat bekeverve a nép közé. Rajta kívül már csak károlyi a példaképed. Hmm, nagy nemzeti tettek és gondolatok származnak ettől a két fantasztikus államférfitól. De te nem vagy komcsi, csak nehogymár valami magyar legyen a példakép.
A rohatt óbán meg a szemét bilsevik diktatúrát épít a nyomorék. Nem elég, hogy választáson nyerte a felhatalmazásait sorban, de még emlékezetes politikussá is akar válni aki létrehozott valamit. Még a végén összejön neki, hadsereget épít, de nem elég jó, bár még nem látjuk a végét. Nincs esélye, o1g diktátor, a pedofilokkal sem akar nemzetet építeni. Megtolta a kedvelt sportját, ami megdobogtatta az eddig silányt szart évtizedekig elviselő fociszerető szíveket. Kivette a zsidó megmondást a munkásőr magyarellenes élősködő ateista kommunista vagyok nem zsidó, ja de mégis zsidó vallási vezető vagyok zoltai gusztáv kezéből és bár a szemszögünkből mindegy szinte, de végre elindult a magyar nemzeti kutatások sorozata, régészek dolgoznak a sztyeppén is, genetikát kutatunk és csak azok fröcsögnek fasizmust erre, akiknek ez nem jó. Elhalkult ha meg nem is szűnt az akadályozás. Lehetne persze ennél sokkal jobb is, lehetne igazán magyar a dolog, de ezt elérni is évtizedes átalakítás volt. És bár újra meg újra nem épült ki a diktatúra, a jövő hétre mindig látjátok és olvasd vissza magad, bolsi diktatúrát fröcsögsz, kádárizmust. Adj még akkor húsz év egyeduralmat neki, mint a nosztalgikus csermanek jankódnak. Já, az nem indult közben a választásokon a többi, akár külföldi támogatású jelölttel szemben. Nahát. Tudom, tudom, Orbán egy rohadt diktátor, legalábbis a jövő héten tuti az lesz. Kádár, ohh, drága kádár bácsi....