Mert nagy különbségek vannak az országrészek között.És nagy különbségek vannak az egyes emberek családi háttere között.Az ország kb 1/3a nyert a Fidesz rezsimbe,2/3 viszont nem.De ez nem azt jelenti,hogy ők nyomorognának,mint 15 éve a románok.Erre irtam,hogy minden viszonylagos.Azért mondom, hogy közben mintha másik bolygóról jöttél volna, baromi sok átlagmelós ismerősöm most vesz lakást, házat, újabb jobb vagy egyenesen új autót (egy 15 éves ignist hajtok) és átlagmelóksént többet keres mint én, sokszoros kafetériévál.. Nyilván én élek egy priviliegiált (kurvára nem amúgy) környéken és mindenke más meg nyomorog az egész kurva országban....
Sok az amit itt jópár ember jó hívőként letol de az is kurva sok amit te nyomsz le nonstop, mert az is pont annyira messze van a valóságtól mint hogy minden jó minden szép és a Viktor fejét övező glóriából áradó aranyló fényben kis kupidók repdesnek aranyhárfával....
Halgad meg,mit most belinkeltem.Nem ballipsik,hanem konzervativok,republikánusok.
Különben nekem egy Kalosom van.Én le akarom már évek óta cserélni,de az asszony nem engedi.Baromi rondának tartja a mai kocsikat (kocsi nagyon jó állapotba van).Multkor belefutottunk egy Rover 75be,na az tetszet neki,arra lecserélhetem-Kicsim,15 éve nem gyártják...