Amilyen minőségűek, nem is is csodálom, hogy a kutya sem veszi. Alapban a nyomtatott sajtó eléggé visszaszorul, mert akár milyen jó dolog is nyomtatott formában olvasni újságot, mire kézbekapja az ember az interneten már rég elolvasta, esetleg még a források és hivatkozások alapján az eredeti anyagnak is utánanézett. Gyűjtögetni meg -még én is rájöttem- teljesen felesleges, mert nemigen veszi elő az ember, aztán csak pórfogó. -Bár nekem is vannak gyűjtögetett újságok szép számmal, de az aktuális olvasmányokra nincs idő és energia, nem, hogy a 15-20 éves hetilapokra.Azért a kisöreg a végén a huncut mosolyával jól odaverte, hogy örül hogy más is veszi a Népszavát, nem csak Ő !
Mindenesetre igen, a lényeg azért ott van, lehet itt vonyítani, de szerintem nálunk semmivel sem kisebb a sajtó szabadsága, mint nyugaton. Semmivel!
Azt se értem, hogy az ÉS miből tud fennmaradni. Mert ha az fenntud, akkor elméletben minden újságnak fenn kéne tudnia tartani magát. Párszor olvasgattam rokonnál, de még élő embert nem láttam, aki azt olvasott volna (venni is csak őt tudom) és hát nem is csodálom, hogy miért nem.