Bakker de kurva drága környéken lakszLégyszi utald már át azt az 50-100 milliót amiért ma lehet lakást venni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bakker de kurva drága környéken lakszLégyszi utald már át azt az 50-100 milliót amiért ma lehet lakást venni...
Bárkinek a vakcinája aki nem fizetett, hogy reklámozd, pl a pfizernek az astra is ellenséges vakcina etc.Mi az "ellenséges" vakcina?
pest körül nem nehéz ilyeneket találni. haver nézett házat dunakeszin, (ez pest mellett van közvetlen) folyóhoz közel, kiskocsma szomszédságában kádárkocka, szar nyílászárók ,tető felújításra várva : 50milla jó, a kert nagyobb volt jóval mint az arrafelé szokásos egyen-ikerházaknál(értsd:egyáltalán volt neki )Bakker de kurva drága környéken laksz
Valami szineszno is veri a tamtamot hogy micsoda rossz vilag van itt nalunk...
Tilda Swinton: Eszetlen erőszak, ami Magyarországon zajlik | 24.hu
Az Oscar-díjas színésznő Cannes-ban fejtette ki a véleményét a magyar homofóbtörvényről.24.hu
Valami szineszno is veri a tamtamot hogy micsoda rossz vilag van itt nalunk...
Tilda Swinton: Eszetlen erőszak, ami Magyarországon zajlik | 24.hu
Az Oscar-díjas színésznő Cannes-ban fejtette ki a véleményét a magyar homofóbtörvényről.24.hu
Allitsa be alacsanyonyabb arra a keresot. Van egy rakas 10 korul is, igaz lehet felujitando vagy a Duna tuloldalan valami roma telepulesen van..pest körül nem nehéz ilyeneket találni. haver nézett házat dunakeszin, (ez pest mellett van közvetlen) folyóhoz közel, kiskocsma szomszédságában kádárkocka, szar nyílászárók ,tető felújításra várva : 50milla jó, a kert nagyobb volt jóval mint az arrafelé szokásos egyen-ikerházaknál(értsd:egyáltalán volt neki )
IgenTényleg ezekre a félkegyelmű, oltásellenes prolikra akartok szavazni?
Mi Hazánk: Üzenjük Orbán Viktornak: hagyják dolgozni a magyarokat!
Üzenjük Orbán Viktornak: hagyják dolgozni a magyarokat!A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás, ahogy azt Orbán Viktor beje...www.vadhajtasok.hu
Dunakeszi, nem kis kert, gondolom jó nagy ház, persze hogy 50 misi. Csak Budapest elit kerületei, kertvárosi vonzáskörzetében/agglomeriációjában van élet?pest körül nem nehéz ilyeneket találni. haver nézett házat dunakeszin, (ez pest mellett van közvetlen) folyóhoz közel, kiskocsma szomszédságában kádárkocka, szar nyílászárók ,tető felújításra várva : 50milla jó, a kert nagyobb volt jóval mint az arrafelé szokásos egyen-ikerházaknál(értsd:egyáltalán volt neki )
Az enyém 50 volt 2 éve se, teljesen új, 30 perc alatt tömeggel Budapest forgalmas központjában vagyok, 100+m2, normál hozzá való méretű telek. Tipp-topp minden, -10 misi volt a CSOK miatt a 3 gyerekkel.pest körül nem nehéz ilyeneket találni. haver nézett házat dunakeszin, (ez pest mellett van közvetlen) folyóhoz közel, kiskocsma szomszédságában kádárkocka, szar nyílászárók ,tető felújításra várva : 50milla jó, a kert nagyobb volt jóval mint az arrafelé szokásos egyen-ikerházaknál(értsd:egyáltalán volt neki )
Szégyen az összes ez tény.Kilépett a Fidelitasból a marihuánatermesztéssel hírbe hozott hódmezővásárhelyi alelnök
A politikai szervezet szerint politikai ügyet kívánnak kreálni a kialakult helyzetből.hvg.hu
Ez a párt egy drog maffia. Csak a jéghegy csúcsa mi megy ott. Deutsch, Szájer, Lazáry, Habony.
Én úgy gondolom hogy te sem vetted meg a szükséges élvezhető cuccokat bagoly mondja ..........Kilépett a Fidelitasból a marihuánatermesztéssel hírbe hozott hódmezővásárhelyi alelnök
A politikai szervezet szerint politikai ügyet kívánnak kreálni a kialakult helyzetből.hvg.hu
Ez a párt egy drog maffia. Csak a jéghegy csúcsa mi megy ott. Deutsch, Szájer, Lazáry, Habony.
Vidéki nagyvárosi békebeli vályogház. Idén akartuk rendbehozni de ilyen Építőanyag árak mellett inkább várunk még egy évet. Remélem lesz némi árcsökkenés. Viszont a fél évvel ezelőtti árakra már nem számítok. Max minusz 15-20% ra a jelenlegihez képest. Van egy kb 500 négyszögöl már vágáséret nyárfa erdőm. Idén már jó párszor gondoltam rá hogy egy jó fűrészessel összevágattom tetőanyagnak egy részét. Viszont szerintem pont a fa árú benne lesz amiből "átmeneti" hiányra számítok jövőre is. Egyébként már többször kerestek fel ( fa telephelyek ) hogy nem e adom el lábon.Az enyém 50 volt 2 éve se, teljesen új, 30 perc alatt tömeggel Budapest forgalmas központjában vagyok, 100+m2, normál hozzá való méretű telek. Tipp-topp minden, -10 misi volt a CSOK miatt a 3 gyerekkel.
Keresni kell.
JA, hát közvetlenül nem határos Budapesttel, ez tény, de én ezt inkább most már előnyként élem meg...
Én most termeltetném ki a helyedben, mert arany ára van.Vidéki nagyvárosi békebeli vályogház. Idén akartuk rendbehozni de ilyen Építőanyag árak mellett inkább várunk még egy évet. Remélem lesz némi árcsökkenés. Viszont a fél évvel ezelőtti árakra már nem számítok. Max minusz 15-20% ra a jelenlegihez képest. Van egy kb 500 négyszögöl már vágáséret nyárfa erdőm. Idén már jó párszor gondoltam rá hogy egy jó fűrészessel összevágattom tetőanyagnak egy részét. Viszont szerintem pont a fa árú benne lesz amiből "átmeneti" hiányra számítok jövőre is. Egyébként már többször kerestek fel ( fa telephelyek ) hogy nem e adom el lábon.
Altisztavatás van a hősök terén.OFF.
Budapest V.ker felett kavirnyászik 2 heli, és 2 Grippen. Jó alacsonyan.
Ötlet?
ON.
Altisztavatás van a hősök terén.
Altisztavatás akit érdekel esetleg.
Ott van Maróth úr is
Kilépett a Fidelitasból a marihuánatermesztéssel hírbe hozott hódmezővásárhelyi alelnök