ez kurvaszép meg minden amit leírtál de ezért tenni is kéne. mert fideszék belesülllyednek az arrogancia és tévedhetetlenség mocsarába.
a humánpolitikájuk borzasztó, a szájer és borkai ügyet is benézték mint egy elsőáldozó pedig minimális erőfeszítéssel kilehetett vna védeni, a vírusjárvány(és egyben gazdasági válság) kellős közepén hergelikaz embereket faszságokkal(közjószágozás, asszonyságozás), pénzszórás(lásd aranyszarvas a metróalagúzban, stadionok...kérlek ne vezesd le hogy mennyire töjkjó meg hasznos ötlet mert már nevettem eleget ezen), stbstb
egy idő után nem lesz elég az hogy "mindegy csak ne gyúrcsányék", mert ezt egyelrőe az átlagember is látja de ha elkezd felgyűlni a szar és már a nyakunknál lesz akkor borulni fog minden és az még rosszabb lesz mint ami 2002től volt
Csak finoman a kritikával, vagy tedd mellé a jó dolgokat is. Szerencsére itt hosszú a lista, nem úgy mint pl. az elődeiknél. Azoknál direkt figyeltem, és a rombolás meg a hazudozás mellett 8 év alatt kettő(!) pozitív intézkedést találtam. Az egyik, hogy egy csomagban eltöröltek egy rakás régi haszontalan jogszabályt, a másikra már nem is emlékszem pontosan, de asszem az is valami hasonló apróság lehetett... Minden más intézkedésük vagy hülyeség volt, vagy szándékosan ártott a családoknak, egészségügynek, honvédelemnek, stb. Hihetetlen nagy a kontraszt.
A politikusok megítélésénél is ki kell szűrni az ellenzéki pletykákat. 11 éve megy folyamatosan a lejárató kampány ellenük. Megállás nélkül azon dolgoznak, hogy hiteltelenítsék ezeket az embereket (és az országot, de ez most mindegy...) Nyilván unalmas már az ezredik kötözködő hazug kérdésre válaszolni, de ha néha nem megy bele a játékba a főni, és csak azt mondja, hogy "nem", akkor arrogáns?...Ne már!
Engem egy hét alatt simán szétszednének. Te talán kettőig is kihúzhatnád, de csak mert a fekete bőrű csajok rosszul látszódnak az olcsó gombkamerán - a szokásos jachton tartott partin persze.
Gondolj a 10 legnormálisabb ismerősödre, mondjuk akiknek nincs semmi kompromittáló a múltjában, és nem szoktak hülyeségeket beszélni! Vajon meddig bírnák a politikusi munkát?
Ezek közül kettőt valószínűleg én is meg tudnék bőgetni, pedig csúnyán beszélni sem szoktam. Hármat seperc alatt szétszedne a média. Még egy hamar elbukna a korrupción, egy a magánéletén, egy a múltjáról kiderült dolgok miatt, lenne aki átállna a másik oldalra és talán maradna egy, akiről mindezek leperegnének, ...de csak mert annál sokkal jobban élvezné a hatalmat. ("gonosz nevetéééés") Na, most egész nap azon fogsz agyalni, hogy vajon melyik ismerősöd lehet ő.
Nem szabad felülni a hamis hőbörgésnek (
asszonyság...), sőt, ha valaki ellen ilyen hülyeségekkel mennek, akkor az inkább jót jelent. Helyén kell kezelni minden kritikákat, mert érdekből teszik, de csak ritkán építőleg. Ehelyett azt kell nézni, hogy ki az akinél a pozitív oldalra billen a mérleg, mert olyan soha nem lesz, hogy ne legyen valami negatív is.
...
Á, eszembe jutott mi volt a másik jó dolog! A Petőfi rádió stílusváltása.