A tetoválás ősi szittya szokás, nem értem mi a baj vele?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A maradek kb 75 db is oda fog kerulni. Azert valljuk be oszinten ezekbol soha nem lenne T 90 ms akarmilyen felujitas utan. Szerencsenk volt hogy elkerult minket eddig a haboru, bar azon +80 romos T 72 se valtoztatna ha lenne.Aztán még 80db. T-72-t eladtak az elhanyagoltakból 2014-ben, a Csehországi Excalibur Defense Ltd.-nek, kb. kilóra! Mivel állítólag a legrégebbi, legrosszabb állapotúak mentek Irakba, ezek inkább lettek volna menthetőek, persze ha költenek rájuk!
Az hogy neha egy bortontolteleknek vagy kejmasszornek kinezo rendor igazoltatja az embert...A tetoválás ősi szittya szokás, nem értem mi a baj vele?
Meg is kapja érte a jutalmát!
"Az annyiból volt támadhatóbb, hogy egy milliárdos vállalkozó jachtján hesszelt."
Nem kell ahhoz milliárdosnak lenni, nekem is volt hajóm az Adrián, 6 mikulásért vettem 1998-ban.
Aztán pár év múlva eladtam , mert egy barátom vett egy 40-es Bavariát és mindig hív hogy menjek vele vitorlázni
(idén is voltam pár napot). Itt vannak az árak ha valaki hajót akar venni,
(a kikötő bérlet se túl veszélyes összeg, nekem kb 200 ezer volt évente).
Horvátországban eladó használt és új vitorlás hajók és vitorlás jachtok.
Horvátországban eladó használt és új vitorlás hajók és vitorlás jachtok különféle típusaiwww.croatiacharter.com
Így van. Vitorlást venni ma már rég nem gond. A fenntartás más tészta, de mindent meg lehet szervezni, hogy jól gyere ki belőle.
Mitol veres az Orban also ajka? Nem volt senki, aki megallitsa a felvetelt es szoljon neki...?
Mivel a kezelő személyzetet is lasszóval lehetett fogni rájuk, nagyon többet nem is lehetett volna üzemeltetni. Pénz nélkül felesleges lett volna erőlködni velük!A maradek kb 75 db is oda fog kerulni. Azert valljuk be oszinten ezekbol soha nem lenne T 90 ms akarmilyen felujitas utan. Szerencsenk volt hogy elkerult minket eddig a haboru, bar azon +80 romos T 72 se valtoztatna ha lenne.
Kb egy loveses harckocsik, lattuk az ormenyeknel, szireknel, harcteri elettartamukhoz kepest tul draga mindegyik, meg a Leopard is egy talalattol elfustol.
Az nem vér. Egy állandó folt. Az utóbbi pár hónapban hordja.Mitol veres az Orban also ajka? Nem volt senki, aki megallitsa a felvetelt es szoljon neki...?
Viszont az akcentusa tenyleg sokkal rosszabb lett az idok soran... erdekes, valoszinuleg nemigen hasznal angolt, azert lehet...?
Ezért írtam.Horty nagy tengerész vólt és mint minden rendes tengerésznek neki is vólt tetoválása. 1 sárkány (szines ráadásúl)
lassan tényleg sportot űznek egyesek a tetkóbólAz hogy neha egy bortontolteleknek vagy kejmasszornek kinezo rendor igazoltatja az embert...
Meg reméljük, hogy azért majd idővel felduzzasztják egy hadosztájniyra a számukat, hogy legyen is tényleges értelme az egésznek. Szerintem jöhetne nyugodtan a 2A5 vagy A6 variáns is, azok is teljesen jók.Mivel a kezelő személyzetet is lasszóval lehetett fogni rájuk, nagyon többet nem is lehetett volna üzemeltetni. Pénz nélkül felesleges lett volna erőlködni velük!
Örülni kell, hogy jön az új technika, ami már egy motiváció a jelentkezésre! Aztán remélem a körülmények, a fizetések is motiválók lesznek!
Proligarchák!!! Ez tetszik!!!! Igy végre megtudjuk különböztetni őket a NER-től.A Libsevik után a Proligarcha a másik remek új szó!
Rákay Philip: Jakab a proligarcha | Mandiner
Jakab Péter álom Magyarországán ő a miniszterelnök, aki bárkinek „letépi a tökét”.mandiner.hu
Hát papi ez egyéni szociális poblémaAz hogy neha egy bortontolteleknek vagy kejmasszornek kinezo rendor igazoltatja az embert...
Titkos tipp: Ha terepszínű a tetkód, akkor nem látszik, hogy lyukas a gatyád.Hát papi ez egyéni szociális pobléma
A realitás meg az, hogy nem engedheti meg magának egy fegyveres szervezet, hogy emiatt ne engedjen amúgy teljesen alkalmas embereket szolgálni főleg olyan létszámhiányokkal amik nálunk vannak. A katonák (de főleg a lövészek) többsége is már lassan tetovált.
Titkos tipp: Ha terepszínű a tetkód, akkor nem látszik, hogy lyukas a gatyád.