Ezuttal igazd van.Nincs 30% lehűzás.70%-os arablás mértéke-vagy mégtöbb.Nincs 30%os lehúzás
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezuttal igazd van.Nincs 30% lehűzás.70%-os arablás mértéke-vagy mégtöbb.Nincs 30%os lehúzás
Kíváncsiságból majd én is megnézem amint a mozikba kerül, ismerőseim is beülnek majd rá.Na mondjuk ezzel abszolút egyetértek, hogy a kutya sem kíváncsi rá. Nem értem ki volt a célközönség ennél az "alkotásnál", de olyan szinten túl van tolva, már az is, hogy egyáltalán megcsinálták, hogy még az amúgy kormánypárti szavazók is kiröhögik az egészet.
Hat mondjuk ettol qrvara nem vagyok megnyugodva, ha a Foni eroszakkal nyomja at az oroszok koztudomasulag slendrian terveit - ez mar nem metro, ami max kigyullad es budos lesz az alagutban, netan nyitott ajtokkal indul el stb: https://telex.hu/direkt36/2021/09/2...energia-hivatal-atalakitas-belso-konfliktusok
GOndolom, te egyedulallo vagy es emiatt egocentrikus es biztosan a masik vegeben elsz az orszagnak, de nekem nagy csaladom es rengeteg baratom is van otthon.A NY-i metró nem fog kigyulladni.
A szerda éjjeli baleset helyszíne még mindig tele van előválasztási iratokkal - újabb infókat szerzett a BENNFENTES | BENNFENTES
Szerdán éjszaka durva baleset történt az M3-ason. Egy luxus BMW vélhetően a megengedett sebességnél jóval gyorsabban betonelemnek csapódott, a sofőr pedig kirepült a rommá tört autóból. Az origo írta meg a balesetről, hogy az autóban az előválasz...bennfentes.net
Hacsak nem a török oldalon.hat ha a gendermajmok talalnak egy egyetlen niggat ami itt volt akoriban a tersegben, en leveszem a kalapom es megdicserem oket.
Ami azt illeti,előfordultak.Mutatóba,mint szolgák,de volt szerecsen-mint ahogy @blogen előásta I vh-s szerecsen honvéd is volt.Hacsak nem a török oldalon.
Ami azt illeti,előfordultak.Mutatóba,mint szolgák,de volt szerecsen-mint ahogy @blogen előásta I vh-s szerecsen honvéd is volt.
Jelentőségük azonban nem volt.
???????
Nem lehetetlen.Az Angyalbőrben is volt csokilegény (spec gyerekkoromban egy gyógyszerész volt mifelénk néger ürge-legénykoromban volt is szerencsém a lányához...sakkpartiban persze baromironda ürge volt,lányai viszont igen jol néztek ki-anyjuk magyar volt)Volt köztük egy fekete szovjet kiskatona, gondolom valami afrikai diák hagyta ott egy Natasának...
Nem lehetetlen.Az Angyalbőrben is volt csokilegény (spec gyerekkoromban egy gyógyszerész volt mifelénk néger ürge-legénykoromban volt is szerencsém a lányához...sakkpartiban persze baromironda ürge volt,lányai viszont igen jol néztek ki-anyjuk magyar volt)
Mindenesetre én nem emlékszem a sorozatban néger szereplőre-legalábbis amit én láttam,abban nem volt.
Ezek szerint akkor ténylegesen volt feka orosz is Csernobilnál.Érdekesség,de annyira azért nem is meglepő.Na, rákerestem, itt van a cikk.
tudod jol hogy nem rajuk gondoltam.Hacsak nem a török oldalon.