Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kislány megbukott a teszten:
ugyanis a helyes válasz nem a megsértődés és a csomagolás lett volna, hanem az, hogy:
"Valóban, ne vegye el senki az én munkámat, MIVEL ÉN IS MAGYAR VAGYOK!"
Ez a kormány plakát egész jó "magyarság teszt", kideríti, hogy ki az igazi magyar, és ki az, aki csak "magyarnak vallja" magát
A lányka a külföldieknek szóló üzenetet magára vette...
pedig elmondása szerint:
"“Három éves koromban költöztünk Magyarországra a nagyszüleimmel. Itt jártam óvodába, általános iskolába és itt végeztem a gimnáziumot is. Amikor úgy döntöttem, hogy lehetőségek és pénz híján Németországban folytatom a tanulmányaim, összeszorult a szívem ugyanis Német származásom és állampolgárságom ellenére <b>mindig Magyarnak vallottam magam</b>, és büszke voltam magamra, hogy anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet – egyedüliként a családomból. De ez a kampány szíven talált, és igen, már dacból is hagyom itt az otthonom, de a barátomtól azért nem válok meg”"
Csak egy kérdésem van: akkor miért vetted magadra a külföldieknek szóló üzenetet?
Hiszen, ha te magyar vagy, akkor nem vagy külföldi, és akkor az üzenet is nem neked szól...
Na ez a különbség a bevándorló és az igazi magyar között: nem elég itt leélni az egész életed, sőt, az sem elég, ha itt születtél, hanem az elég, ha még ha Magyarország porig aláz is, akkor sem sértődsz meg, és maradsz. Mert ez a te hazád.
http://444.hu/2015/06/21/melissa-a-kormany-gyuloletkampanya-miatt-hagyja-itt-az-orszagot-de-viszi-magaval-baratjat-is/
<i>Az összes bevándorló és minden leszármazottjuk menjen innen el! Ez itt a magyarok országa, csak és kizárólag a miénk.</i>
Szerintem kössük DNS teszthez... Bár vigyázz, ha nem sárgabőrű, karikalábú alacsony fickó vagy ferde szemekkel, már költözhetsz is.
http://www.168ora.hu/itthon/a-magyarsag-genetikailag-semmiben-nem-kulonbozik-a-zsidok-genallomanyatol-56840.html
http://444.hu/2015/06/22/meghogy-nincs-paksi-hatastanulmany-van-de-olyan-hogy-azt-tenyleg-jobb-titkolni/