A helyzet az, hogy MZP egy lehetőség az ellenzéknek a győzelemre mert kívülállónak tűnik, aki Gyurcsánnyal szemben is határozza meg magát. De qrva önjáró és meggondolatlan is sok sötét folttal a múltjában, amit lehet lesz lehetőségünk megismerni. Az is benne van, hogy januárra szétveri az ellenzéki egységet. Most az nem számít, hogy sztem legalább annyira alkalmatlan mint Fleto. Ez 2024 előtt úgysem derül ki.Ez senkit nem zavar, a nép egyre jobban bolondul érte, napi rekordok dőlnek meg az előváladzáson, már az MSZP is beállt mögé, ezt már csak egy Fideszes trollhadsereg tudná megváltoztatni, érdemes lenne bevetni őket, mert így már most meg lehetne nyerni a tavaszt, ha pedig tényleg ő nyer, akkor az 50-50 lesz.
Szal sztem nincs ok az izgalmra. Úgyis az életszínvonal és a jövőbe vetett hit dönt. Az elsőt emeli most a kormány határozottan, a második viszont még nem dőlt el. Egyre több jel utal egy hosszan tartó egyre erősebb válságra. Ez meg a legkevésbé rajztunk múlik.
De ha mindenképpen szeretnél vmit tenni, menj el vagy online szavazz, mint én Gyurcsány feleségére, az a könnyebb út.