Azért ez kicsit vicces nekem. Na jó, eléggé. Az MH-t alkotó arcok mivel nincs többségénél habzsi-dőzsi, dolgozó arcok, akik fideszt sem, baloldalt sem és áruló jobbikot sem választottak éa fognak választani.
És azért a fideszt ezen felülértékelni, őket meg lerántani egy feltételezésből kiindulva, szemben annak a valóságával, hogy az elszámoltatás választási ígéretével szemben kb. 400 000 ft büntetés lett felső szinten kiosztva a fidesz részéről és fura módon az a kibaszott Gyurcsány lehet a baloldal legerősebb arca, akivel annyira mosnátok össze az MH-t és aki alól mentegetnétek a fideszt. Ki a tököm kormányzott 12 évig, ki nem tartotta be az ígéreteit, ki hagyta önérdekből visszatérni ezt a patkányt? Ha úgy érzed, hogy az MH hazudott az arcodva 12 év 2/3 kormányon töltött idővel és használja a szabadon hagyott Gyurcsányt, szólj. Ki állt ki a magyarokért akiket a 'független' bíróságok futószalagon radíroztak volna le a térképről, kik pereltek értük és volt képes végül sik esetben nyerni? Kinek voltak ezek magyar emberek és kiknek fasiszták? Ha úgy emlékszel, hogy a fidesz tolta erőn felül rá jellemzően sokszor ingyen vállalva az ügyeket és segítséget csak szólj.
Szóval az MH-t összegyurcsányozzátok fiktíven is, a fideszt meg aki felel a ma gyurcsányáért felkenitek b+?
Mindkét pártnak megvannak a bűnei. Nem érdekel a fasiszta és náci jelző, pár arc tekintetében (akik Jobbikosok vagy azok voltak és azok ma is) helytálló, Dúró sem Hitler képpel a párnája alatt alszik. Viszont, a cél a bejutás, mondván hogy képviseljék a radikalizmust.
A radikalizmus 20+%nál többet SOHA A MAGYAR TÖRTÉNELEM SORÁN NEM ÉRT EL VÁLASZTÁSOKON! SOHA. A mostani helyzetben pedig Jobbikban csalódott ex-jobbikosok szemében "na majd most" tétel, senki máséban. Ők még egyszer remélnek, hátha ezek (ezek mind volt Jobbikosok) talán mások lesznek. De nem lesznek mások! Miért lennének mások, ha már most is Orbánnal szemben helyezkednek el? Most tényleg, azért MH, hogy majd koala a Fidesszel, ahol az első tétel az lenne, hogy Orbán nélkül? Ezért akartok megosztott szavazatokat??? Tényleg nem érzitek, hogy ez most nem sima választás? Konkrétan egész életetekre elqurhatjátok holmi mihasszák miatt! Ez most tényleg az a kör, amikor van mindenki aki utálja azt, amit most Magyarország képvisel, nem visznek ki elég profitot, a milliárdos bizniszt, a migri betelepítést gátoljuk, mellé az Unió kapcsán minden repedésre figyelmeztetünk, a sok hülyeségre, a kettős mércékre, és ez ragadós? Ezért mindent bevetnek, Bidenestül, Unióstul, Sorosostul. Mindent. 2022ben lesz a 3 milla fideszes szavazó és a többi aki O1G és érdekből elqurna.
A MH a legszarabb helyzetben van, mert pont akkor kell bármit nyomulniuk, amikor a legkritikusabb a helyzet itthon. Mivel az EPt elqurták (tessék, ott lehetett volna listázni!!!, tök mindegy volt!), kénytelenek a mani és a reboot miatt bejutni, pont akkor, amikor az országban kb. mindenki aktív politikailag, tehát nem 60% megy el majd szavazni, hanem 70%+! ez viszont nekik magas. Egyszerűen nem értik meg, hogy most be kell állni, mert itt dől el a sorsunk úgy cirka 25 évre. Az qurva sok. És utána, ha teszem azt 12 év után ez a moslék koala eltűnik, fogunk OTT tartani ahol MOST!!! Csak 25 év múlva. Remek lesz. Itt most MHkkal és más kispártokkal kockáztatni??? Normááális? Csak mert O1G vagy szimpatikusak?
Írok egy tök egyszerű példát. Egy idős házaspár él mellettem, de próbálom megértetni a helyzetet.
Nekem is szimpatikus a szomszédcsaj. Fiatalabb, mint a nejem, mégse dugnám meg, mert többek között nős vagyok, és a nagy kavarásban többet ártanék magamnak, a családomnak, mindannyiunknak, mint az a kis élvezet, amit egy kufirc okozna. Hosszútávon mindenképpen.
Persze, ha kockáztat az ember, akkor ugye összejöhetne. De aztán ott van a mi lesz utána? Pl. terhes lesz, és még a végén velem akar élni, pedig egy sikbuta pi..a. Mellé a nejem amint megtudja, hogy megdugtam, vélna. A szomszédcsaj is válna, és inkább velem koalázna, velem kötné össze az életét, de én ezt nem akarom, hisz csak dugni akartam, a nejemet szeretem, aztán mindent elbuknék. A szomszédok meg mondanák: HÜLYE! (Nácifasisza!) És a hülye rámragadna. Mellé a nejem elhagyna, buknám a házat, fizethetném a gyerektartást, a gyerekeket megosztva láthatnám, és még a szomszéd csajjal és az örökös lelkiismeretfurdalással is meg kellene küzdeni, hogy k.rvára nem volt értelme, minek csináltak, mindent elvesztettem.
Na, kb. ezt kockáztatjátok a megosztott szavazással 2022ben!