Szavazni rá még mindig jobb, mint enniÉn bevezetném a moslék okra szavazók ártarifát, és boldogan fizethetnétek piaci áron.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szavazni rá még mindig jobb, mint enniÉn bevezetném a moslék okra szavazók ártarifát, és boldogan fizethetnétek piaci áron.
éljen! ja ne, megint szuperül adófizetői pénzből rezsiharcolunk.
A cikk alatti hozzászólásokból egy fél mondat: "Ha 22-ben fontosabbanak tartjuk, hogy a vaukkolók pártja csak azért indulhasson a választásokon, hogy a választás szabadsága, a többpártrendszer ne szenvedjen csornát az által, hogy ha nem indul akkor eggyel kevesebb lesz a versenyzők száma és így csorbul a szabad népképviseleti választási eljárás, de ez azzal a lehetőséggel fenyeget, hogy a Népfelség- az az a " DEMOSZ " a többségi akarat elbukik, mely 22-ben rebdszervátást akar, " (nem javítgatom az elütéseit, meg a magyartalanságát, de a kiemelés tőlem).
9
Azért az elmúlt 30 év nem azt mutatja hogy jobb képességű ...
Érdekesen adod elő! Te gondolkodás nélkül balosozol, Gyurcsányozol, mert a propaganda, miszerint a Fidesszel szemben ő az egyedüli opció, a te agyadban is betöltötte az űrt! De a Fidesz tempóval szembesítve, kikéred azt magadnak!ÉN írtam moslékkoalíciót, meg összefosást? Jóember, olvasni legalább sikerült megtanulni, meg úgy értelmezni amit írtam? Te nem vitatkozol velem? Bmeg, olvasd el és egyetlen ÉRTELMES mondatot püntyögj már be ide a fröcsögésen kívül válaszként. Az nem válasz, hogy bedurcizol és akkor nem vitatkozom veled, mert csak. Óvoda kiscsoport maximum.
Meg rezzenéstelen arccal tudott hazudni..Abba sd jobb, csak tudta a kérdéseket ...
Na akkor tegyünk már egy kis rendet. Ha nekem válaszolsz akkor azokra a kérdésekre válaszolj amiket feltettem, többek közt neked is. Mi a fene közöm van nekem ahhoz, hogy Bayer mit ír, vagy hogy mások mit mondanak? Egyetlen, még egyszer, hogy értsd, egyetlen egy alkalommal sem válaszoltál semmilyen konkrét érvvel, vagy ténnyel. Mocskolódsz ezerrel, abba a köntösbe bújtatva, hogy de hát miket mondanak a jobb oldalon. Én nem a FIDESZ vagyok, nem is Orbán, vagy Bayer. Szedd össze magad és értelmes ember módjára hozz érveket. Most kezdjem én is azt, hogy Gyurcsány párti vagy, tehát teljes egészében egyet értesz a KISZ és ezen keresztül a kommunista eszmékkel, és vissza akarod állítani azt Magyarországon? Ha ez baromság, akkor amit itt előadtál az is az. Velem vitatkozz, hozz érveket, és saját gondolatokat. A Népszava összeollózása nem az.Érdekesen adod elő! Te gondolkodás nélkül balosozol, Gyurcsányozol, mert a propaganda, miszerint a Fidesszel szemben ő az egyedüli opció, a te agyadban is betöltötte az űrt! De a Fidesz tempóval szembesítve, kikéred azt magadnak!
Most akkor eldönthetnéd, hogy melyik politikával azonosulsz leginkább! Olyan nincs, hogy csak azzokkal a kijelentésekkel, amik neked szimpatikusak, mert a kormányoldalon a moslékozás, FeGyőrözés....van, az ellenzékin meg többek között a ficsúrozás, ami nem Gyurcsány szöveg!
Orbánék felvállalták a k.anyázó,picházó, vért kívánó Bayer Zsoltit, és lovagkereszttel díjazták. Bár Jakab túltolja kicsit a személyeskedést, de minden szava igaz. Nem emlékszem rá, hogy ezért a bíróságon elmarasztalták volna! Fordítva annál inkább!
Mondjuk azért kicsit csúsztatott a kormány ami az időintervallumot illeti. Gulyás azt nyilatkozta a kormányinfón, hogy 3 hónapra fogják befagyasztani az üzemanyagárat. Ehhez képest most reggel megnyitottam a magyar közlönyt és azt látom, hogy az erre vonatkozó rendelet - A Kormány 624/2021. (XI. 11.) Korm. rendelete az árak megállapításáról szóló 1990. évi LXXXVII. törvény veszélyhelyzet ideje alatt történő eltérő alkalmazásáról - 3.§-a azt írja, hogy : "(1) A Kormány e rendelet hatályát a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény hatályvesztéséig meghosszabbítja. (2) Ez a rendelet a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény hatályvesztésekor hatályát veszti." Na mármost a 2021. évi I. törvény jelen állapotában 2022. január elsejével hatályát veszti. Szóval ez valamivel több mint 1 hónapot jelent, de semmiképpen sem 3 hónapot.Gyanítom az az árcsökkenés az ÁFA+Jövedéki adó részből megy le szóval senki adójából nem támogatják a MOLt.
Ellenben ha 500 fölött marad az üzemanyag az pár hét alatt beépül MINDENNEK az árába ami általános drágulást és inflációt okoz. Akkor persze rohadtzorbán lesz.
Utána hiába mérséklődik vissza az üzemanyag ár árat már senki sem fog vissza csökkenteni lásd 5%-os hús áfa vagy covid alatt 5%-os étel kiszállítás ahol senki sem csökkentett árat, de amikor visszaemelték 27%-a mindenki emelt.
Szóval tessék örülni, hogy nem megyünk az amcsi inflációs úton.
Jóvanna!De igazad van, zeal !
Hosszabbítás nincs, de ugye ez a 21. évi I-es törvény rendelkezik az összes hatályban lévő veszélyhelyzeti törvény hatályáról. Az lehetséges (és talán valószínű is), hogy ezt a hatályt ki fogják tolni jövő hónapban amennyiben a megbetegedési esetszám továbbra is nőni fog, vagy változatlanul magas lesz a megbetegedések száma.Jóvanna!
Valami olyasmire emlékeztem, hogy annál a törvénynél volt valami hosszabbítás, és talán ezért lehet még 3 hónap hátra, de nem vagyok benne biztos.
Elmebetegség a köbön:
Márki-Zay: elfogadnák Brüsszelben a „bűnözői körök” alkotmánypuccsát
Nyilván Gyurcsány is megveregeti Márki-Zay Péter vállát, ha hazajön Brüsszelből, hogy ragyogóan képviselte odakint a szivárványkoalíció nemzetellenes politikáját.888.hu
Ha ezt meglépik abból polgárháború lesz.Itthon nem hiszem, hogy elfogadnák!!! + +...
Tudod az nem polgárháború, hogy ha több millió ember szétveri pár ezer ember fejét.Ha ezt meglépik abból polgárháború lesz.
Nézzétek meg azt a korábbi közlönyt, meg nem keresem, de amikor a balhé volt a vészhelyzetiből, akkor hoztak egy olyat, hogy ha ahhoz kötik, hogy vészhelyzeti, akkor minden automatikusan meghosszabbodik, rendelettől/tvtől függően min 3 hónapig, tehát, ha lejár a vészhelyzethez kötött rendelet/jogszabály, akkor a vészhelyzet meghosszabításával automatikusan +3 hónap. stb 3 hónapról beszéltek, tehátnovember-december (ez már kettő), és automatikusan +3 - ezek szerint - januártól. Aztán max. visszavonják a vészhelyzetet áprilisra, a választásokra.Hosszabbítás nincs, de ugye ez a 21. évi I-es törvény rendelkezik az összes hatályban lévő veszélyhelyzeti törvény hatályáról. Az lehetséges (és talán valószínű is), hogy ezt a hatályt ki fogják tolni jövő hónapban amennyiben a megbetegedési esetszám továbbra is nőni fog, vagy változatlanul magas lesz a megbetegedések száma.
De nem lesz ilyen, közelében se lesznek, hogy megszorítsák a kormánypártot.Ha ezt meglépik abból polgárháború lesz.
Olvassátok el Hontot!Ha ezt meglépik abból polgárháború lesz.