A mainstream média ezzel a hírrel van tele:
Megvertek egy egyetemista lányt és a barátját szombaton este Szegeden, mert bevándorlónak nézték a fiút. Az egyik támadó azt üvöltözte, hogy a félvér fiú takarodjon haza Magyarországról. A rendőrség közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt nyomoz.
http://hvg.hu/itthon/20150719_Osszevertek_egy_egyetemista_lanyt_mert_be
Őszintén, várható volt, hogy 25 év liberális agymosása után, miszerint a lányoknál divat kapucsínókkal összeállni, valamikor elpattan az embereknél a cérna. (én etnikailag igen színes, (tejeskávébarna környéken élek és nekem is sokszor ökölbe szorult a kezem, mikor olyan lányok ballagtak növekvő hassal szakadt, büdös kátrányos helyzetűek mellett, amilyenekhez nekem soha nem lesz "szerencsém".) Most mindenki ezért hápog, de a balosok által ránk erőltetett színes multikulturalizmus sokkal többet ártott a magyarságnak, mint ez, vagy az, ha napi szinten picsáznának el "szkinderek" ilyen alakokat. Én hiszek a multikulturalizmusban, de az nem multikulti, hogy oldjuk fel négerekkel, cigányokkal arabokkal a "faji tisztaságunkat", és csináljunk a fehér Európából barna masszát. A multikulturalizmus az az, hogy mindenki maradjon meg a saját kultúrájánál, és fajánál, és éljenek másokkal békében. Az a színesség, amit például a FB-on a This is Europa lapon láthatunk. A kultúráját és identitását vesztett egyszínű barna az nem színes, bárki bármit mond. Amúgy meg inkább egy nevelő célzatú verés (bár elutasítom a nők elleni erőszakot), mint ez (ha van rá mód, nagyítsátok is ki!):
Csúnya ilyet mondani, de szerencsétlen megérdemelte amit kapott.