Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy komment: "Jakab azért nem látszik a képen, mert a parizeres, piros aranyas szendvicset készíti, Fletó meg a bárpultban matat."Azért csak mértékkel, és tartózkodással ha a francikkal parolázunk...
„Feri hazamegyMárki-Zay a hétvégén felhívta „Gyurcsány Ferenc urat”, és megkérte, hogy a szombatihoz hasonló posztokat ne tegyen ki - Mandiner
„Ha el akarjuk veszíteni a választást, akkor valóban ebbe az irányba érdemes menni” – nyilatkozta az ATV-ben a DK elnökének szombati posztjáról Márki-Zay Péter, aki azt is nagy megtiszteltetésnek venné, ha Gyurcsány nem szólítaná többet kapitánynak.mandiner.hu
mert úgy adták a Pegasust, hogy terrorelhárítás, nem azt csekkolni, mekkora snecit fotózott Mr Aláírógép. Nem áll jól neked a hisztis anyós szerepe a telenovellából...Mert? Csak mellékesen elmondanám, anno a Honvédségnél is kerek-perec közölték, hogy akár a legutolsó kis nigger honvédet is bármikor csekkolhatja a KBH. Nem volt ez titok és most sem az hogy leginkább a speciális beosztásban lévőket vagy épp a valamilyen speciális feladat előtt álló illetőket, de gyakorlatilag BÁRKIT, BÁRMIKOR szúrópróbaszerűen fokozott ellenőrzésnek vethetnek alá. Baszki ebben semmi különleges nincs!!! Ugyanígy 100% jogos az, amikor parlamenti képviselőket csekkolnak vagy éppen olyan újságírókat akiknek komoly külföldi kapcsolatai vannak, vagy éppen NGO-kkal, neadjisten külföldi NGO-kkal állnak kapcsolatban. Ez az elhárítás és a különféle biztonsági hivatalok feladata. Majd akkor lehet nyivákolni, amikor egy ilyen ellenőrzés soirán szerzett MAGÁNJELLEGŰ adatokkal visszaélnek, de akinek nincs vaj a füle mögött, annak nincs félnivalója sem. De persze értem a dolgot, sokkal jobb lenne az, ha a Big Tech több érzékeny infot tudna egy komoly pozícióban lévő illetőről mint a saját hNrazájának a szakszolgálatai...
Tudom perverz, de én Macront alapvetően birom. Sztem jobb vezetője lesz Európának mint Merkel.Azért csak mértékkel, és tartózkodással ha a francikkal parolázunk...
egy fenét,Ez ilyen talmudi mondas?
Ha igen, akkor stilusosan szólva arról van szó, hogy a sakktáblát fenn tartjak a tetőn, oda meg fel sem tudsz mászni, nemhogy repülj...
Nem lesz Európa vezetője.Tudom perverz, de én Macront alapvetően birom. Sztem jobb vezetője lesz Európának mint Merkel.
Azért érzed, hogy ez olyan mint a paralimpiaTudom perverz, de én Macront alapvetően birom. Sztem jobb vezetője lesz Európának mint Merkel.
Eskuszom, ez olyan szinten ertelmetlen, mintha drogoznal...egy fenét,
bármit mondanék két perc múlva egy Der Stürmer cosplyat tolnál itt, végtelen körben, az én időm meg ennél értékesebb.
Akkor bírod a náci hivatalnoknak kinéző jelentéktelen alakokat.Tudom perverz, de én Macront alapvetően birom. Sztem jobb vezetője lesz Európának mint Merkel.
Bizonyos területeken egyáltalán nem volt képben, ami alapvetően nem probléma, hiszen senki nem tudhat mindent, de ha a tájékozatlanság beképzeltséggel párosul, az már gond.Az utobbival egyetertek. Ami az okost illeti, okos volt, de egyaltalan nem kiugroan.
A felhajtas meg max Magyarorszagon volt, mert amugy a kutyat nem tulzottan erdekelte a marxistakon kivul: a vereskezu gyilkosbol, a voros terror kitalalojabol es publikus kivegzeseket rendezo degeneraltbol hirtelen reform-marxistava meg hatalmas gondolkodova avanzsalt, vegtelenul undoritoLowingerLukacs Gyorgy szarnyai alatt lett ez a bolsevik meg zsido filozofia-szakosokbol allo csipet-csapat (koztuk Heller ferjevel) allitolag poszt-marxista "liberalisokka" (valojaban csak modernizalt "nyugatos" marxistak.)
Mondjuk az mindig szorakoztato volt nekem, hogy evtizedek ota elt es tanitott itt (NYC) a New Schoolon, reges-regen megvolt az itteni (manhattani) $1M lakasa stb. Igazi marxista, erted.
mert úgy adták a Pegasust, hogy terrorelhárítás, nem azt csekkolni, mekkora snecit fotózott Mr Aláírógép. Nem áll jól neked a hisztis anyós szerepe a telenovellából...
Eskuszom, ez olyan szinten ertelmetlen, mintha drogoznal...
Ugyanakkor hazugság, mint a Városházás találkozó!
Emmanuel Macron megígérte, hogy még a francia EU-elnökség alatt bevetik Magyarország ellen a jogállamisági mechanizmust
A francia államfő egy órán át tárgyalt négy magyar ellenzéki vezetővel Budapesten.index.hu
Csak nekem kellemetlenek ezek az ellenzéki nyilatkozatok a Macron randi után? KIsiskolás diakok, amikor találkoznak egy felsőssel, akit ámulattal hallgattak. Próbálják keresni a szavaiban, mikor adott nekik igazat, hisz csak azzal tudják saját mondanivalójukat igazolni, mert alapvetően még önmaguk is bizonytalanok benne, nemhogy a valasztók, csak az ő szavukra elhinnék. De ha jön egy nagy ember és megsimogatja a buksit, igazatok van gyerekek, akkor az már valami. Ez nem szánalmas??Ugyanakkor hazugság, mint a Városházás találkozó!
Emmanuel Macron megígérte, hogy még a francia EU-elnökség alatt bevetik Magyarország ellen a jogállamisági mechanizmust
A francia államfő egy órán át tárgyalt négy magyar ellenzéki vezetővel Budapesten.index.hu
– jelezte Márki-Zay Péter.Emmanuel Macron becslése szerint pedig nem várható, hogy az Európai Unió komolyabb forrásokat tud biztosítani a helyreállítási alapból Magyarország számára. Ennek az oka a korrupció
– vette át a szót Donáth Anna,Előremutató tárgyaláson vagyunk túl. A francia elnök meg tudta erősíteni, hogy a jogállamiság nem alku tárgya, egy erős Európa csakis sziklaszilárd értékeken és a jogállamiságon alapulhat
– mondta a budapesti főpolgármester .Fontos, hogy az az Európát zsaroló kormányzás, amely az elmúlt években Magyarországot jellemezte, amely éket vert az egységes európai kiállásba, legyen szó kínai vagy orosz érdekekről, érjen véget. Ennek a zsarolási potenciálnak, amelyet Magyarország az európai egység megsértéséért használt, szeretnénk véget vetni. Azt a küzdelmet, amelyet Magyarországért vívunk, a szuverén és erős Európáért is vívjuk, és úgy éreztük, hogy a francia elnök mélységesen egyetért ezzel
Ami meg aztan vegkepp erthetetlen...?Csak lenácizott.
Ami meg aztan vegkepp erthetetlen...?
Mondjuk a cionizmust ellenezni tipikusan elkepzelhetetlennek szamit az Izraelen minden mas orszagra idegenkent tekinto cionistaknak, plane, ha felkeszuletlenek tortenelembol... azert van abban valami veeegtelenul baaaajos, amikor egy cionista lenacizik valakit, mert elokereste es belinkelte a veresszaju cionista Landeszmann meg a Zoltai nyiltan magyargyulolo interjujat 93-bol.