Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A radar alatt arra gondoltam, hogy én ahhoz nem értek és példaként hoztam fel.de a radaros téma érdekel
Miben is okoskodtam amihez nem értek?
A komplexusaid és lelki bizonytalanságaid viszont kell?2. egy ilyen online fórumra nem kell hozzam magánéletem
Elég nagy hiba volt szerintem ezt így ellőni, ha tényleg így volt, nem láttam az élő felvételt. Megint megtörtént Orbánnal, hogy a mondanivaló valós problémát vet fel, hisz a Boszniai muzulmánok között van egy jelentős wahabita réteg, ezek egy része csak helyi áttért bosnyák, más része a polgárháború alatt betelepült más muszlim országokból. Egész jól dokumentált a tevékenységük pl előszeretettel vágtak ketté láncfűrésszel embereket (na nem mint ha a szerbek ne lennének legalább ekkora állatok) szóval azért ezen ganatikus réteg integrálása igenis kihívás lenne… én értem, hogy ezt így túl bonyolult egy ilyen sajtó tájékoztatón kifejteni de lehet bele sem kellett volna kezdeni a dologba. Igazándiból elképesztőnek tartom, hogy a szar kommunikáció mennyire visszaüt úgy az egész kormányra kb… sokkal diplomatikusabban kéne néha fogalmazni mert aztán meg lehet évekig magyarázkodni… főleg most jön ez rosszul mikor a 4IG egy újabb albán telefon társaságot vásárolna fel és vár a helyi hatósági engedélyekre… ennyi idő után, hogyan lehet megint ugyan abba a szarba belelépni…Boszniában felháborodást váltott ki, hogy Orbán és Kovács kihívásnak tartja az országukban élő kétmillió muszlimot | 24.hu
Bosnyák ellenzéki pártok azt követelik, fújják le a magyar kormányfő szarajevói látogatását.www.google.com
Ja és nem az én fülem sértette, hanem a turbánosokét. Amiről nemsoká mindegyik szunni ország tudni fog....
Az én fülem amúgy erős.
Az eddigi rakéta elhárító rendszer Devesuli-ba a hivatalos propaganda szerint az iráni atom fenyegetés ellen lett. Mindig lehet indok, akár Szíria is fenyegetheti a szabad világot.Ezek után tényleg az lenne a legjobb, ha Oroszország összeomlana, csődbe menne, csak, hogy megszűnjön Kelet-Európa és velem románia fenyegetettsége.
Hát úgy, hogyha nem akarjátok hogy csatlakozzanak, csak ezt nem mondhatjátok ki nyíltan.Elég nagy hiba volt szerintem ezt így ellőni, ha tényleg így volt, nem láttam az élő felvételt. Megint megtörtént Orbánnal, hogy a mondanivaló valós problémát vet fel, hisz a Boszniai muzulmánok között van egy jelentős wahabita réteg, ezek egy része csak helyi áttért bosnyák, más része a polgárháború alatt betelepült más muszlim országokból. Egész jól dokumentált a tevékenységük pl előszeretettel vágtak ketté láncfűrésszel embereket (na nem mint ha a szerbek ne lennének legalább ekkora állatok) szóval azért ezen ganatikus réteg integrálása igenis kihívás lenne… én értem, hogy ezt így túl bonyolult egy ilyen sajtó tájékoztatón kifejteni de lehet bele sem kellett volna kezdeni a dologba. Igazándiból elképesztőnek tartom, hogy a szar kommunikáció mennyire visszaüt úgy az egész kormányra kb… sokkal diplomatikusabban kéne néha fogalmazni mert aztán meg lehet évekig magyarázkodni… főleg most jön ez rosszul mikor a 4IG egy újabb albán telefon társaságot vásárolna fel és vár a helyi hatósági engedélyekre… ennyi idő után, hogyan lehet megint ugyan abba a szarba belelépni…
Ahogy írod is, az egy elhárító rendszer.Az eddigi rakéta elhárító rendszer Devesuli-ba a hivatalos propaganda szerint az iráni atom fenyegetés ellen lett. Mindig lehet indok, akár Szíria is fenyegetheti a szabad világot.
Nem jósolok neki nagy karriert.Érdemes elolvasni a bolgár védelmi miniszter minapi nyilatkozatát amiben a Bolgár megerősített NATO jelenlét szükségtelenségét magyarázza azzal, hogy Oroszország nem fenyeget egyetlen NATO államot sem.
Van józan szó is meg van mesterséges hisztériakeltés amivel meg lehet vetetni a szegény keleti államokkal a méregdrága fegyvereket
Egyértelmű. Eleve akkora a NATO túlsúlya, hogy szimpla karokozason túl nem sokra lenne képes Putyin. Valamikor pár éve hencegett állítólag, hogy meg sem állna Nyugat-Europaig ha elindulnanak a hki, de ez is marhaság. Képtelen lenne a légtérben fölényt szerezni, ugy meg lemeszarolnak őket már útközben.Érdemes elolvasni a bolgár védelmi miniszter minapi nyilatkozatát amiben a Bolgár megerősített NATO jelenlét szükségtelenségét magyarázza azzal, hogy Oroszország nem fenyeget egyetlen NATO államot sem.
Van józan szó is meg van mesterséges hisztériakeltés amivel meg lehet vetetni a szegény keleti államokkal a méregdrága fegyvereket
Érdemes elolvasni a bolgár védelmi miniszter minapi nyilatkozatát amiben a Bolgár megerősített NATO jelenlét szükségtelenségét magyarázza azzal, hogy Oroszország nem fenyeget egyetlen NATO államot sem.
Nekem semmi közöm az antiszemitizmushoz.Szerintem Kamm nem antiszemita. A Kritikus Szemita Teória híve.
Plusz le kellene dumálni É-Kóreával, hogy adjanak el pár tucat nukit. Majd fizetünk Nekik kajával, gyógyszerel stb.Pár hét és leváltják/lemond...
...vagyis igaza van!
Amcsi érdek kiszolgálása, alárendelt Eu.
Ki kel lépni 5-10 éven belül, Semleges blok: Svájc. Ausztria, Svédország (Finnország ? ) +Magyarország...
Együtt elég nagy, a nagy baromság ellen, kezdetnek...
.
Szerintem a bosnyákok elsősorban azért ugrottak rá erre a kijelentésre, mert a mostani kormány jó kapcsolatokat ápol “mindkét” Szerbiával, így a Boszniai Szerb Köztársasággal is. Erről is elég sokat beszélt a sajtótájékoztatón. Teljesen egyértelműen letették a voksukat Szerbia EUs csatlakozása mellett, és gondolom ez szúrja a bosnyák kormány szemét.Elég nagy hiba volt szerintem ezt így ellőni, ha tényleg így volt, nem láttam az élő felvételt. Megint megtörtént Orbánnal, hogy a mondanivaló valós problémát vet fel, hisz a Boszniai muzulmánok között van egy jelentős wahabita réteg, ezek egy része csak helyi áttért bosnyák, más része a polgárháború alatt betelepült más muszlim országokból. Egész jól dokumentált a tevékenységük pl előszeretettel vágtak ketté láncfűrésszel embereket (na nem mint ha a szerbek ne lennének legalább ekkora állatok) szóval azért ezen ganatikus réteg integrálása igenis kihívás lenne… én értem, hogy ezt így túl bonyolult egy ilyen sajtó tájékoztatón kifejteni de lehet bele sem kellett volna kezdeni a dologba. Igazándiból elképesztőnek tartom, hogy a szar kommunikáció mennyire visszaüt úgy az egész kormányra kb… sokkal diplomatikusabban kéne néha fogalmazni mert aztán meg lehet évekig magyarázkodni… főleg most jön ez rosszul mikor a 4IG egy újabb albán telefon társaságot vásárolna fel és vár a helyi hatósági engedélyekre… ennyi idő után, hogyan lehet megint ugyan abba a szarba belelépni…
Anyamnesirass...Pár hét és leváltják/lemond...
...vagyis igaza van!
Amcsi érdek kiszolgálása, alárendelt Eu.
Ki kel lépni 5-10 éven belül, Semleges blok: Svájc. Ausztria, Svédország (Finnország ? ) +Magyarország...
Együtt elég nagy, a nagy baromság ellen, kezdetnek...
.
Halkan megjegyzem, érdekes a fazon, keress csak rá a nevére, és írd hozzá a keresőbe, hogy Russia..Érdemes elolvasni a bolgár védelmi miniszter minapi nyilatkozatát amiben a Bolgár megerősített NATO jelenlét szükségtelenségét magyarázza azzal, hogy Oroszország nem fenyeget egyetlen NATO államot sem.
Valamibe bele kellett kötni, ennyibe tudtak.Elég nagy hiba volt szerintem ezt így ellőni, ha tényleg így volt, nem láttam az élő felvételt. Megint megtörtént Orbánnal, hogy a mondanivaló valós problémát vet fel, hisz a Boszniai muzulmánok között van egy jelentős wahabita réteg, ezek egy része csak helyi áttért bosnyák, más része a polgárháború alatt betelepült más muszlim országokból. Egész jól dokumentált a tevékenységük pl előszeretettel vágtak ketté láncfűrésszel embereket (na nem mint ha a szerbek ne lennének legalább ekkora állatok) szóval azért ezen ganatikus réteg integrálása igenis kihívás lenne… én értem, hogy ezt így túl bonyolult egy ilyen sajtó tájékoztatón kifejteni de lehet bele sem kellett volna kezdeni a dologba. Igazándiból elképesztőnek tartom, hogy a szar kommunikáció mennyire visszaüt úgy az egész kormányra kb… sokkal diplomatikusabban kéne néha fogalmazni mert aztán meg lehet évekig magyarázkodni… főleg most jön ez rosszul mikor a 4IG egy újabb albán telefon társaságot vásárolna fel és vár a helyi hatósági engedélyekre… ennyi idő után, hogyan lehet megint ugyan abba a szarba belelépni…
Először is. A "bosnyák tisztviselők" rész, az a helyi szocdem párt. Másodszor, a vallási vezetők az egy vallási vezető, akinek a korábbi véleménye szerint a horvátokat és szerbeket ki kellene telepíteni Boszniából ...Elég nagy hiba volt szerintem ezt így ellőni, ha tényleg így volt, nem láttam az élő felvételt. Megint megtörtént Orbánnal, hogy a mondanivaló valós problémát vet fel, hisz a Boszniai muzulmánok között van egy jelentős wahabita réteg, ezek egy része csak helyi áttért bosnyák, más része a polgárháború alatt betelepült más muszlim országokból. Egész jól dokumentált a tevékenységük pl előszeretettel vágtak ketté láncfűrésszel embereket (na nem mint ha a szerbek ne lennének legalább ekkora állatok) szóval azért ezen ganatikus réteg integrálása igenis kihívás lenne… én értem, hogy ezt így túl bonyolult egy ilyen sajtó tájékoztatón kifejteni de lehet bele sem kellett volna kezdeni a dologba. Igazándiból elképesztőnek tartom, hogy a szar kommunikáció mennyire visszaüt úgy az egész kormányra kb… sokkal diplomatikusabban kéne néha fogalmazni mert aztán meg lehet évekig magyarázkodni… főleg most jön ez rosszul mikor a 4IG egy újabb albán telefon társaságot vásárolna fel és vár a helyi hatósági engedélyekre… ennyi idő után, hogyan lehet megint ugyan abba a szarba belelépni…
Mondom, Kritikus Szemita Teória. Stop noticing things!Nekem semmi közöm az antiszemitizmushoz.
Én a cionizmust tartom káros, agresszív, erőszakos, kolonialista-hódító es nyíltan rasszista eszmének, valamint az itteni (NY) ortodoxok mindenféle államot, rendet és társadalmi elvet elutasító, az egyén és a társadalom normális "szociális szerződése" elvét nyíltan semmibe vevő, az államot és a közigazgatást korrumpáló, gátlástalanul kihasználó életmódját és meggyőződését felháborítónak és élősködőnek.
Ezzel amúgy szerintem minden épelméjű ember egyetért, legyen bármilyen vallású, származású, avagy ateista.