Nem nekik - hanem tartaléknak...csak tipp.
Pontosan kell fogalmazni. Azt volt mondva, minden dd-nkbe egy hk zl. A helikoptereseknek teljesen felesleges, és tökéletesen az lesz. De van több egység is, aminek szintén, mert egyszerűen a harcászatuk teljesen idegen tőle.
Erre próbáltalak rávezetni. Más csapattesteknél is úgy hatnának, mint amikor egy építőipari cégnek veszel egy Mustangot. Gyorsan meglesz, hogy kinek a szolgálati kocsija lesz, ebben nincs kétségem, de ettől még a munka nem fog jobban haladni.
1, Fel kéne mérni, hogy minek milyen költségvetési vonzata van rövid- és
hosszútávon.
2, Meg kéne érteni, hogy melyik egységnek mik lesznek a
feladatai, mik az elvárások és az alapján
összeválogatni az eszköztárat, nem pedig wikipédiának rendelni beszerzéseket.
A hk vonalon egyetlen elképzelésnek drukkolok, ami kivezetné az eredeti koncepcióból a létrehozandó egységet, az a tartalékos hetvenkettes. Az sem illik oda, de ennek a majdnem 1 zl-nyi mennyiségnek az egyedüli túlélési lehetősége. És ebben a formában több hasznot hajt, mint amennyit árt.
De a fórumon mindenki túltolja a nehézlovassági harcmodort, amit ebben a szélsőséges szemléletben el kéne engedni. Nem az a fő kérdés, hogy hány zl Leopárd2 lesz "minden magyar dd-ben", hanem Tata az a hk bázisa. És a
saját fegyvereivel fel kell szerelni a többi egységet is.
Szóval lehet tippelni, ki mit gondolt, de én hiányoztam az óráról, mikor Harry Potter gondolatolvasást tanult... és olvastam már elég kretén hülyeséget itt a fórumon, hogy a Szittyáknak is hk kellene, mert törölni a gyorsreagálásúakat és azokat is inkább nehézre felfegyverezni...