Én nem tudom, de ahogy most zajlanak az olajembargós események egyre furcsább ez az egész. Ugye az biztos, hogy az olajembargó nagy vesztese az EU. jó pár tagállama lenne. Nem csak mi hanem mások is pld. Német o., és ugye az olaj után jönne (jön?) a gáz embargó. Az meg aztán végképp kinyírna itt sok mindent. A németnek sem érdeke ez. Szerintem Viktor lesz (magyarok) az ügyeletes rossz fiú aki miatt bukhat az egész embargós dolog. Simán el tudom képzelni, hogy lezsírozzák Viktorral az eu. vezetői vállalja be ezt a szerepet. Rúgja fel az embargót, vigye el a balhét. Lehet Von Ursula pont ezért volt itt. Azt beszélték meg Viktorral, NE szavazza meg és nem azért volt itt, hogy a szavazásra bírja rá. Ezzel mindenki jól járna. Az EU. nem veszti el ,,arcát" hiszen ők akarták csak hát ez a fránya Viktor! Németek kifejezett jól járnak ha nem lesznek embargók. Szlovákok, osztrák, bolgár ugyanígy jól járnak. Rólunk nem is beszélve. Zselé persze haragszik majd ránk de hát eddig sem szeretett minket.
Embargó nincs pedig az EU. akarta.
Olaj, gáz jön.
A magyar fekete bárány de hát eddig is az volt.
Van egy ilyesmi érzésem, nem tudom...
Embargó nincs pedig az EU. akarta.
Olaj, gáz jön.
A magyar fekete bárány de hát eddig is az volt.
Van egy ilyesmi érzésem, nem tudom...