Lehet meg is egyeztek már Ursulával!! Nem hiába járt az itt! Ursula meg vett egy jó forró tust Budapesten és átgondolta a dolgokat!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kezdhetsz behajolni!Leszopom magam élőben, ha ezt Orbán mondta tollba neki. Esküszöm.
Nem, ez a nő ilyen hülye, és ha ugyanaz a csapata aki korábban, nos, semmin se csodálkozom és lesz pár baromsága a jövőben is, mielőtt elkussoltatják, ha egyáltalán el lehet.
Ez konkrétan bármelyik ballib senki politikus tollából semmit se váltott volna ki senkiből, ellenben ez egy fideszes fülbevalós kvótanő, semmi más. Áder kimérte patikamérlegen minden szavát KEként, ez nem.
8 éve NATO érdekből nem vesznek tudomást sem Donbasszról, sem pedig arról, hogy milyen vezetése van Ukrajnának. Pedig minden ami most zajlik 8 évvel ezelőttre vezethető vissza. Pl. az anyanyelv tv. És dehogynem mondott olyat. Eddig nem volt Putyinozás pl., mindig Oroszországról volt szó, mint agresszor.Hamarosan úgy is kiderül.
De ugyanezeket a mondatokat a nemzetközi sajtótájékoztatón Orbán is elmondta. Csak nem szedte pontokba.
szerk.:
Tényleg semmi olyat nem mondott, ami eddig a hivatalos magyar kommunikációban nem jelent meg.
Szerintem bárki is lenne az új KE, pontosan ugyanezt a beszédet mondta volna el. Ez nem egy vélemény volt, hanem egy vázolt jövőbeni irány ígérete. Nem több.Nem kell lemondania. Kvótanő.
Áder sokkal értelmesebben közelítette meg a kérdést. Palibá - nagykövetként - meg pláne tudott nem ugrálni.
Erre jön valaki, senki se várja tőle, nincs felkészülve, új team, és Magyarország helyett kb. felszopja a náci Ukrajnát. Nos, nem. Anyjába el lehet menni.
Én egyébként - ha nem lett volna törölve a belpol a választások előtt, most már le se ... - ott leírtam amikor egyesek tapsikoltak neki, hogy Jézus. Ritka szar választás. Nos, bejött. Mondjuk ismertem korábbról. Annyi agya van a geo és külpolitikához, mint bármelyik kiskorú gyerekének, vagyis semmi. Lehet, hogy mosolyogni, volt minisztériumában proskodni faxán tud, de ez neki nagyon nagy kihívás lesz. Már induláskor elqurta. Tényleg, mintha a washingtoni külügy írta volna neki a beszédét, pedig nem, csak egy tájékozatlan magyar senki volt.
Rémes, hogy egy ember ennyit ért meg az őt körülvevő világból, mint ami ebben a beszédben elhangzott.
Nem vitatva, hogy vannak itt megállapítások, amikkel önmagában egyetértek.8 éve NATO érdekből nem vesznek tudomást sem Donbasszról, sem pedig arról, hogy milyen vezetése van Ukrajnának. Pedig minden ami most zajlik 8 évvel ezelőttre vezethető vissza. Pl. az anyanyelv tv. És dehogynem mondott olyat. Eddig nem volt Putyinozás pl., mindig Oroszországról volt szó, mint agresszor.
"Örökre nemet mondunk a Szovjetunió visszaállítását célzó minden törekvésre." Mi közünk van ehhez? Mert eddig az a narratíva ment, hogy nem szólunk bele más országok dolgába. Mi van akkor, ha pl. elmennek a litván és lett fiatalok, a maradék meg megszavazza, hogy ő biza Oroszországhoz akar csatlakozni és ki akar lépni a NATOból? Akkor ezt nem fogjuk elfogadni, ha teszem azt ezután létrejön ismét a Szovjetunió? Mellesleg ez soha nem fog megtörténni, már csak a politikai rendszer cseréje okán se, a bolsevizmusnak Oroszországban vége. Az USAban és Magyarországban, az EUban ebben azért nem vagyok biztos. stb.
Egy új KE ne külpolitikával kezdje, arra ott a kormány. Többet ártott a helyzetnek, mint ahogy benyalt a kérdésben az atlantistáknak.
Ha kiemeli, hogy fujj, amit Oroszország tett, de kiemeli, hogy amit a NATO hergelt az is fujj, na akkor azt mondom felfogta a lényeget. De nem, megint egy oldalra ment a nyelv, és a nyál meg a másikra ...
Nem jövőbeli irány. Ez az irányunk a háború kezdete óta.Szerintem bárki is lenne az új KE, pontosan ugyanezt a beszédet mondta volna el. Ez nem egy vélemény volt, hanem egy vázolt jövőbeni irány ígérete. Nem több.
Persze, hogy kell, de nem feltétlen ez a fő mozgató rugó.Kell a lóvé! Ennyi!
Felőlem. Csak én ebből a kuplerájból szeretnék kimaradni. Túl sok lett a baromság április 3 óta. Túl nagyot nyertek, nem érdemlik meg. Sose szavaznék hazaárulókra, de nagyon nem szimpi az új irány sem a kormány összetételével, sem pedig ezzel a beszéddel. Ha ez a baldricki terv, hogy nyalni fogunk, akkor a következő választáson majd szavaz rájuk helyettem más. Egyébként, ha egy csepp esze van a MHnak, ha!, akkor megszólal az ügyben, és szerez két további százalékot. Csak hogy a hülyeség fájjon azoknak, akik ezt a nőt odarakták.Szerintem bárki is lenne az új KE, pontosan ugyanezt a beszédet mondta volna el. Ez nem egy vélemény volt, hanem egy vázolt jövőbeni irány ígérete. Nem több.
A jövőbeni irány ígéretét az EU irányába tett puhább, simulékonyabb hozzá állásban és az oroszokkal szembeni karcosabb megfogalmazásokban gondoltam. Ez pedig számomra nem éppen a régi irány, persze a kényszer nagy úr.Nem jövőbeli irány. Ez az irányunk a háború kezdete óta.
Pont ez a másik kilógó lóláb."Örökre nemet mondunk a Szovjetunió visszaállítását célzó minden törekvésre." Mi közünk van ehhez?
A jövőbeni irány ígéretét az EU irányába tett puhább, simulékonyabb hozzá állásban és az oroszokkal szembeni karcosabb megfogalmazásokban gondoltam. Ez pedig számomra nem éppen a régi irány, persze a kényszer nagy úr.
Nyugi. Elkeseredettnek tűnsz, ne hagyd elhatalmasodni magadon. Nem a kormány összetétele a legnagyobb gondunk per pill, hanem a rohadt háború és az, hogy nagyon elhúzódhat. Félek, jó néhány békát le kell nyelnünk a jövőben de reméljük a legjobbakat.Felőlem. Csak én ebből a kuplerájból szeretnék kimaradni. Túl sok lett a baromság április 3 óta. Túl nagyot nyertek, nem érdemlik meg. Sose szavaznék hazaárulókra, de nagyon nem szimpi az új irány sem a kormány összetételével, sem pedig ezzel a beszéddel. Ha ez a baldricki terv, hogy nyalni fogunk, akkor a következő választáson majd szavaz rájuk helyettem más. Egyébként, ha egy csepp esze van a MHnak, ha!, akkor megszólal az ügyben, és szerez két további százalékot. Csak hogy a hülyeség fájjon azoknak, akik ezt a nőt odarakták.
Ne akadjatok már fent,elmodta,mindenki örül,jön a agáz,az olaj, az EU-s pénz,a Leók,Washingtonban is megsimizték a.buksinkat,mosolyogni kell mindenfelé,nem dörgölőzhetünk nyíltan Putyinhoz,majd kompenzálunk a megfelelő helyen,időben.
Ilyen a diplomácia.
Hát igen, érdemes lesz majd figyelni, a FIDESZ/KDNP népszerűségi mutatóit ezek után, de főleg azt, hogy az ellenzék ezt hogyan próbálja majd kihasználni (hirtelen merre kezd hajolni a flexibilis gerincük). Ha ezt most Novákék túltolják, arra rámehet a 2026-os 2/3-uk.Akkor nem csak én találom alkalmatlannak ...
Hatalmas a felháborodás Novák Katalin Facebook-oldalán a beszéde miatt
Novák Katalin Facebook-oldalán paprikás a hangulat.Idáig 560 komment érkezett a posztja alá, amiből 540 ember nem érti mi történhetett. Olvasóinknak mutatnák egy párat. Mi is azt gondoltuk, hogy ...www.vadhajtasok.hu
Nesze neked női kvóta b+ ...
Itt nem az van, hogy páran hőbörögnek, hanem mindenki hőbörög a poszt alatt.
A kormány egy adalék. Novák beszédével van bajom. Ezt most nem kellett volna. Főleg, hogy nüanszok fognak dönteni, hogy esetleg elzárják-e a gázt vagy sem, ahogy kb. leszarom Ukrajna területi integritását is.Nyugi. Elkeseredettnek tűnsz, ne hagyd elhatalmasodni magadon. Nem a kormány összetétele a legnagyobb gondunk per pill, hanem a rohadt háború és az, hogy nagyon elhúzódhat. Félek, jó néhány békát le kell nyelnünk a jövőben de reméljük a legjobbakat.
Egy biztos, Németh Zsolt a ruszkik haza után nem lett egyéniben parlamenti képviselő ...Hát igen, érdemes lesz majd figyelni, a FIDESZ/KDNP népszerűségi mutatóit ezek után, de főleg azt, hogy az ellenzék ezt hogyan próbálja majd kihasználni (hirtelen merre kezd hajolni a flexibilis gerincük). Ha ezt most Novákék túltolják, arra rámehet a 2026-os 2/3-uk.
Te komolyan azt gondolod, hogy a választás az utolsó 1 hónapban dölt el?Egy biztos, Németh Zsolt a ruszkik haza után nem lett egyéniben parlamenti képviselő ...
ez a nő egy komplett barom.... Csak az a baj hogy ezt valószínűleg ő csak elszavalta, s fentebbről írták. A magyar AOC.Akkor nem csak én találom alkalmatlannak ...
Hatalmas a felháborodás Novák Katalin Facebook-oldalán a beszéde miatt
Novák Katalin Facebook-oldalán paprikás a hangulat.Idáig 560 komment érkezett a posztja alá, amiből 540 ember nem érti mi történhetett. Olvasóinknak mutatnák egy párat. Mi is azt gondoltuk, hogy ...www.vadhajtasok.hu
Nesze neked női kvóta b+ ...
Itt nem az van, hogy páran hőbörögnek, hanem mindenki hőbörög a poszt alatt.
Jól irtad. Vannak az oroszpártiak, ők most jobbra el. Vannak a Brüsszel pártiak, ők már 1 ideje baloldalon. És vannak a magyar pártiak, ők maradnak közepén. Szépen visszaáll a centrális erőtér, calsak a Jobbikot leváltja a Mi Hazánk.ez a nő egy komplett barom.... Csak az a baj hogy ezt valószínűleg ő csak elszavalta, s fentebbről írták. A magyar AOC.
Úgy látszik a FIDESZ nincsen tisztában a magyar emberek véleményével...mert az a helyzet hogy a többség nem hülye, tisztában van azzal hogy az ukrik mit csináltak 14 óta s hogy bántak/nak az ottani magyarokkal. Ennek eredményeképpen eléggé orosz pártiak.