Azok sem mentek el akiknek lejárt a szerződése...
Tatáról se mehetnek el ? Mert a dandár pk azt mondta a helyi tv interjúban, hogy ő elengedi, aki el akar menni és lejárt a szerződése.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azok sem mentek el akiknek lejárt a szerződése...
Már gyártja a majomhímlős faszságot a globális médián keresztül az érdekelt nemlétező csoport ha beütne ez a aki, legyen mire hivatkozni.Az lesz majd érdekes, ha úgy két-három hónapon belul befejezodne a háború, és gyorsan valami más vészhelyzetet kellene kitalálni ...
Minek? A nagy semmiért nincs rá szüksége, most kapott újabb felhatalmazást 4 évre, hogy azt csinál amit akar.Az lesz majd érdekes, ha úgy két-három hónapon belul befejezodne a háború, és gyorsan valami más vészhelyzetet kellene kitalálni ...
Az lesz majd érdekes, ha úgy két-három hónapon belul befejezodne a háború, és gyorsan valami más vészhelyzetet kellene kitalálni ...
Semmi szükség nem lenne gyorsított rendeleti kormányzásra (főleg nem 2/3 mellett) simán megszokták, hogy sokkal kevesebb idő alatt végigmegy egy törvénymódosítás és így kurvára kényelmes.Irigyled ugye, hogy nálunk erős a vezetés ? Egyébként, bár érne véget a háború. Nem lesz újabb vészhelyzet akkor.
Nálunk 30 éve sürgősségi kormányrendeletekkel "kormányoznak". Gyors, de legalább szar, soha semmi nincs átgondolva, ami meg is látszik.Semmi szükség nem lenne gyorsított rendeleti kormányzásra (főleg nem 2/3 mellett) simán megszokták, hogy sokkal kevesebb idő alatt végigmegy egy törvénymódosítás és így kurvára kényelmes.
Na ez az a faszág amit utálok. 100 éve területeink... faszt! A horvátok már 1848-ban kérték Kossuth-ot horvátország önállóságához.Akkor csatlakoztak volna a magyar felkeléshez. A magyar okosak válasza! A magyar Királyság része.. Horvátországban akkor ráadásul a tengerparti területeken különösen északabra olaszok éltek és horvátok. Magyar?? sehol.. Az európai Unió azér jó, mert kvázi ha Schengenen belül vagy nincs határ.. Tudom Erdély magyar.. Nem itt kell az elcsatolt területekért vinnyogni, hanem az ottani magyarokkal beszélni. Egy fenét csatlakoznának ide, ŐK Erdélyországi magyarok. Talán magyarabbak nálunk.. Strasbourg 500 év alatt egyszer francia, egyszer német .. na és kit érdekel?? Őket nem mióta UNió van. Idáig kéne eljutni végre..
Akkor ráérünk 2028-35-ig tökölni a haderő-fejlesztéssel????Igazság szerint zajlik is a háború mellettünk.... A 2 vh. óta Európában a legnagyobb.
180 nettóért nyolc általánossal sem fog a kutya sem rendőrnek menni.... (az meg hogy úgy bánnak velük mint a kutyával a saját főnökeik szintén nem javít a helyzeten)Nagyon kevés az ember a határátkelőkön például. Rendőr/vámos. Azon is fognak most valamit variálni. Rendőröknél lebegtetik, hogy 8 általánossal fel lehet venni embert. (Biztos csökkentett feladatra, de állományfeltöltésre jó :-/ ). Stb ilyen nyalánkságokat pedig gyorsan át tudnak verni, háborús helyzetre hivatkozva. Nem kell a pénzköltést se tárgyaltatni stb stb stb...
Ezt mindenki tudja. De nem erre a problémára reflektáltam. Csak folyosói pletykát közöltem.180 nettóért nyolc általánossal sem fog a kutya sem rendőrnek menni.... (az meg hogy úgy bánnak velük mint a kutyával a saját főnökeik szintén nem javít a helyzeten)
Orbán már ki is hirdette a háborús veszélyhelyzetet - éjféltől lép életbe
Forrás: https://kuruc.info/r/2/243967/
Ezt mindenki tudja. De nem erre a problémára reflektáltam. Csak folyosói pletykát közöltem.
Holnaptól talán beindul a gépezet. Kormányalakításra vártak. Majd figyeljük a híreket.
Tényleg ilyen szomszédaink vannak, de azok nem nyugati népek.Ez a realítás, ilyen szomszédaink vannak. Szóval senki se jöjjön nekem azzal, hogy nyugati népek mennyivel bölcsebbek, és ott hogy van megoldva, meg amúgyis Mi tehetünk mindenről..
Pontosan ezt akartam írni.Ezt mindenki tudja. De nem erre a problémára reflektáltam. Csak folyosói pletykát közöltem.
Holnaptól talán beindul a gépezet. Kormányalakításra vártak. Majd figyeljük a híreket.
Nemtom. A 4 műszakos biorobot helyett elmenni helyi községbe rendőrnek kehet megéri. Nem vagyok tisztába a részletekkel, de gondolom 8 általánossal nem a határra vinnék, hanem valami helyi rendőrőrsnél alkalmaznák. Nem tudom milyen rendőrnek lenni de azt tudom, hogy a négy műszak 50 felett baromi megterhelő. Nem győzzük hívni a mentőt…180 nettóért nyolc általánossal sem fog a kutya sem rendőrnek menni.... (az meg hogy úgy bánnak velük mint a kutyával a saját főnökeik szintén nem javít a helyzeten)
Hát a jelenlegi árak mellett szeritem a 180 nettó az éhbér se kategória.Nemtom. A 4 műszakos biorobot helyett elmenni hely községbe rendőrnek kehet megéri. Nem vagyok tisztába a részletekkel, de gondolom 8 általánossal nem a határra vinnék, hanem valami helyi rendőrőrsnél. Nem tudom milyen rendőrnek lenni de azt tudom, hogy a négy műszak 50 baromi megterhelő. Nem győzzük hívni a mentőt…
Ez igaz. Műszak pótlék egyébb juttatások nincs?Hát a jelenlegi árak mellett szeritem a 180 nettó az éhbér se kategória.
Az az igazság, hogy ezt azért elég nagy macera lesz megvédeni Brüsszelben.Hogyan tartsuk fel az egyszerűsített rendeleti kormányzást Covidra való hivatkozás nélkül valami kifogással... Ha a manőver alatt ezt érted.