Link?Mártha Imre szlovák rendszámú X6-osát nem engedték csökkentett áron tankolni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Link?Mártha Imre szlovák rendszámú X6-osát nem engedték csökkentett áron tankolni...
Sokkal magasabb az ország elhagyása mellett döntő férfiak aránya abban a csoportban, akik nem voltak sorkatonák, mint a katonai tapasztalattal rendelkezők körében (20, valamint 9 százalék).Ezek teljesen jó számok:
Rohadtul meg is lepődtem! A többség nem menne sehova (ők a sikerrel mozgósíthatók) és egy jelentős kisebbség alapból harcolna (őket lehet tarcsisnak toborozni már békeidőben).900 ezren elmennének az országból, ha átterjedne a háború
A Závecz Research közvélemény-kutatásából az is kiderült, hányan ragadnának fegyvert.index.hu
Fasza ország ez, most már csak pénz és paripa kell!
Másként gondolkodik egy negyvenes, mint egy korai huszas. Valamint a sorkatonaság alatt legalább az alapok alapját megtanulták, az egyéni élettapasztalatuk azt mondatja velük, hogy valamennyire kompetensek lennének egy ilyen helyzetben. A dolgok első kézből való megtapasztalása fontos dolog, aki egy fegyveres közösség része volt valamennyi ideig, arra csak rárakódott egy adag maszkulin jellegű önkép.Sokkal magasabb az ország elhagyása mellett döntő férfiak aránya abban a csoportban, akik nem voltak sorkatonák, mint a katonai tapasztalattal rendelkezők körében (20, valamint 9 százalék).
Nekem már volt 1 nem hivatalos közvélemény kutatásom a cégnél. A németek nem értették, miért nem mennénk el, miért lennénk hajlandóak védeni Magyarországot háború esetén. Azon lepődtem meg mennyien gondoltuk így.Ezek teljesen jó számok:
Rohadtul meg is lepődtem! A többség nem menne sehova (ők a sikerrel mozgósíthatók) és egy jelentős kisebbség alapból harcolna (őket lehet tarcsisnak toborozni már békeidőben).900 ezren elmennének az országból, ha átterjedne a háború
A Závecz Research közvélemény-kutatásából az is kiderült, hányan ragadnának fegyvert.index.hu
A csehszlovák kutatás hol lérhető el amire a cikkben hivatkoznak?Ezek teljesen jó számok:
csak és kizárólag a nőkkel együtt.Nekem már volt 1 nem hivatalos közvélemény kutatásom a cégnél. A németek nem értették, miért nem mennénk el, miért lennénk hajlandóak védeni Magyarországot háború esetén. Azon lepődtem meg mennyien gondoltuk így.
Nem kell link,mert csak magyar forgalmival kapod az eredeti árat. Délelőtt tankoltam,a kasszánál kérik.
Az is meglepő hogy a hazaszeretetben a Mi Hazánkosok kb az ellenzéki pártokkal vannak egy szinten.Ezek teljesen jó számok:
Sztem vmit félrenéztél...Az is meglepő hogy a hazaszeretetben a Mi Hazánkosok kb az ellenzéki pártokkal vannak egy szinten.
Egy kozmopolita neo-liberalistát még megértem hogy nem kötődik itthonra de egy szélsőjobbosban semmi hazaszeretet? WTF?
Ja meg persze elég beszédes hogy kik gondolják úgy hogy oroszország nem hibás vagy hogy a NATO nem jó semmire. (Alulképzettek, falubeliek.)
Egy ilyen grafikon alapján meg lehet állapítani ki mennyire szereti a hazáját?!Az is meglepő hogy a hazaszeretetben a Mi Hazánkosok kb az ellenzéki pártokkal vannak egy szinten.
Egy kozmopolita neo-liberalistát még megértem hogy nem kötődik itthonra de egy szélsőjobbosban semmi hazaszeretet? WTF?
Attól tartok hogy az jelentős kisebbség valós harci helyzetben redukalodna. Vagy pl kiadós árvízi helyzetben.Ezek teljesen jó számok:
Úgy százezer elkőtelezett és alkalmas férfira van szükség az országvédelem katonai aspektusához. 25 ezer hiv/szer ésúgy 75 ezer tartalékos. Ezeket a számok nagyszerűek ehhez! Pénz legyen és eszköz!Attól tartok hogy az jelentős kisebbség valós harci helyzetben redukalodna. Vagy pl kiadós árvízi helyzetben.
Egyébként arra kíváncsi lennék hogy hányan vállaltak valamilyen szolgálati formát sokan azok közül akik itt szólnak hozzá, az elmúlt 20-25 évben. Rendvédelem, katasztrófa védelem (sajnos már ősze lett vonva) és ecetera.....
Amúgy meg a közel és középtávon a jövőt csak a fiatalokra lehet építeni. Tehát ha bele nézzel a dolgok mögé mármint a tényleges országvédelem mögé akkor lehet hogy nem olyan látványos lenne. Az országvédelmet meg te is tudod az állampolgárok mármint a ténylegesen tenni is akarok és a rendvédelem, katasztrófa védelem,honvédelem összessége adja. Ha az egyik meggyengül akkor kihathat az egész védelemre. Ha több gyengül le akkor nincs országvédelem csak jobb esetben árnyék.
És ha kannába tankolok?Nem kell link,mert csak magyar forgalmival kapod az eredeti árat. Délelőtt tankoltam,a kasszánál kérik.
Hmm benéztem, ez azt mutatja hogy válaszadó mit gondol a többi Magyar mennyire hazaszerető nem azt hogy saját bevallása szerint ő mennyire.Egy ilyen grafikon alapján meg lehet állapítani ki mennyire szereti a hazáját?!
Ilyen egyszerű az élet? Szuper.
Mikre nem lehet így válasz találni.
Csak aztán ott a kérdés, h a két dimenziós mezőben ábrázolt pártpreferencia szerint a két ellentétes póluson elhelyezkedő válaszadó még is hogyan kerülhet látszólag egy platformra…(?)+ parton kívüliek…
S maga a felmérésben az egyik lehetséges válasz.
A “haza fegyveres védelmét” elutasítók talán nem haza, hanem az Orbán-rezsim, NER rendszer védelmét utasítják el, a kettő közé egyenlőség jelet téve. Nem érzik sajátjuknak.
Ez a törésvonal legalább annyira legitim és igazolható(lenne két plussz kérdéssel) mint az egyéb szocio-demográfiai adatok alapján jól látható megosztottság, pontosabban szignifikánsan körül határolható csoportválaszok.
Így is, úgy is érdekes a kérdés. Bár abban formában nem hiszem, megkérdezné a “Závecz”.Hmm benéztem, ez azt mutatja hogy válaszadó mit gondol a többi Magyar mennyire hazaszerető nem azt hogy saját bevallása szerint ő mennyire.