Twitteren aktív egy trollsereg, már írtam róluk, NAFO néven futnak. Shiba kutyás profilképe van mindnek.
Annyi van belőlük, mint a szemét...
Ha valakinek van twitter accountja, vessen egy pillantást bármelyik, hazánkat érintő bejegyzésre és ámuljon a kommenteken... Szó szerint bármilyen témában kerülünk porondra, azonnal jön az áldás, tipikusan ezektől a shibáktól, hogy "azonnal zárjuk ki őket" meg "meg kell büntetni a fasiszta orbánt"(!), meg hasonlók.
Ezt csak azért írom, mert nekem összeállni látszik a kép:
Elég elkeserítő a helyzet.
Annyi van belőlük, mint a szemét...
Ha valakinek van twitter accountja, vessen egy pillantást bármelyik, hazánkat érintő bejegyzésre és ámuljon a kommenteken... Szó szerint bármilyen témában kerülünk porondra, azonnal jön az áldás, tipikusan ezektől a shibáktól, hogy "azonnal zárjuk ki őket" meg "meg kell büntetni a fasiszta orbánt"(!), meg hasonlók.
Ezt csak azért írom, mert nekem összeállni látszik a kép:
- az EU oldaláról ugye be lett lengetve a következő pofon (az EU-s pénzek kb ötöde forog kockán)
>> gazdasági destabilizáció - az országot az EP-ben folyamatosan támadják, legutóbb ráadásul deklaráltan "választási autokrácia" lettünk
>> hivatalos narratíva illetve cimke az erre fogékonyaknak - DK árnyékkormánya bejelentve, teli ragadós atlantistával, illetve ez az egész "készülünk" duma
>> lesz alternatíva - lázongások mindenféle orosz-szatelit illetve vélt orosz-szatelit országokban
>> egy hónap és október 23, ami ugyebár egy eléggé orosz kötődésű ünnepünk - random közösségi oldalakon gyakorlatilag a fél világ köpködi hazánkat, büntetést követelve
>> normalizációja bárminek, ami következhet
Elég elkeserítő a helyzet.