Amikor háború lesz, akkor kényszer lesz. Meg némileg nagyobb hajlandóság is. Csak ezt elosztani majd a technikánkra nem lesz egyszerű, mert nem lesz technika, ami képes lenne egynél több irányban küzdögetni és akkor majd rászorulnánk a nato-ra és akkor majd szivatni fognak. Tudjuk ezt, magyaráztam eleget időben a vegyünk meg mindenféle használt szart rohamaimban. Nem értem, miért nincs itthon az összes Marder a roncstelepről. Ha már a nyófős raj elképesztő problémákba ütközik azzal, hogy adott egységhez a hatfőj rajt és az ahhoz tartozó képzést valaki görcsös erőfeszítéssel odaírja egy papírra és tegyen rá egy pecsétet, mert aki rugalmas az buzi, vagy nem tudom mi oka lenne, akkor szépen lehet fogni a Rhejnnmetálll APC verzióját ami tud vinni nyócfős rajt, aztán 12,7-es fegyver helyett 30x113-as ABM-es RCWS-t rárakni, talán egy ATGM indítót.
Ott az AMX 10RCR, vége lesz a frankoknál, az egyetlen ami hátránya, hogy nincs benne stabilizátor, nehogy legyen benne, nem akarjuk. ott van/volt rengeteg vontatott ágyú ami teherautón is ágyú, ott az összes értelmes és ésszerűtlen agyszülemény amit mind összehordunk itt, ott volt maga az IDŐ.
Mostmár nincs, azaz programozottan be vagyunk szivatva úgy, hogy tudjuk, hogy be leszünk szivatva. Mit tegyek. reggel meló helyett polgárháborút indítsak?