Nem tudom, hogy álltok a háborúsdival, ami a jelenlegi stresszfaktor a sz@r árak mellett ebben az országban de azért azt jó lenne figyelembe venni, hogy nem a XX. század első harmadában vagyunk. (Megjegyzem, több magyarságot látok innen az akkor itt élőkben, mint ma). Ha ott tartunk még mindig, hogy egymás vérét ontsuk pár túltartott öltönyös pszichés beteg miatt, akkor megérdemeljük, hogy írmagunk se maradjon, mert engedtük, hogy ugyanaz a helyzet álljon elő ilyen történelemmel mögöttünk.
Mindamellett és mindezért, személy szerint megértem, aki nációtól függetlenül nem akar ebben részt venni. Én is azt mondom, menjen golyófogónak, aki annyira rajong ezért vagy úgy érzi, végre jön a COD új része. Csak a fejem fogom, hogy a covid után erre a f@szra is akad bőven, aki tövig ülne, mert ennyire nincs önálló gondolatvilága.
A katonákkal továbbra sincs semmi bajom, inkább az szomorít el, hogy a modern technika beszerzés ennyire elhúzódott és nem érdekel az oka. Számomra hazaáruló mind, aki erről döntött és nem, egyik sem lesz egy esetleges front közelében sem, de a családja se lesz már az országban afelől mindenki nyugodt lehet. Az átlag meg ha urambocsá nem akar megdögleni, az már hazaáruló és börtönbe kell csukni. Mik vagyunk mi? Állatok? Fizessek azt dögöljek meg ha épp úgy van hasznom?