Zárolta is a Twitter Toroczkai fiókját, a magyar libsi internet tegnap óta ezen örömködik (Toroczkai viszont hallgat róla, a kurucinfó is).
"Gyűlöletkeltés miatt" jelentették. Mindenesetre naiv volt, aki azt hitte, hogy Muskkal megváltoznak a dolgok ebben.
Megváltoznak a dolgok remélhetőleg: nem csak egyik irányba fog vágni a kasza. Továbbra is: a szólás szabadsága nem a szólás következmények nélkülisége. Egyfelől Róma se egy nap alatt épült fel, másfelől meg a twitter továbbra is egy cég, aminek meg kell felelnie a törvényeknek, és védi a seggét, ahol őt is veszélyeztető kockázat van, ott majd a szólás szabadságának továbbra is behúzza a féket, vagy kiadja a felhasználó adatait a hatóságoknak. Mármost ez még nem volt durva eset, de emberek dolgoznak ott, eddig nagyon érzékenyre volt ez a határ hangolva, akinek még megvan a melója, nem biztos, hogy most utcára akar kerülni, próbálkozik hol van az a határ, ami az új vezetés szerint is okés. Mindeki védi a seggét (pénzét), a kibicek (ingyenes felhasználó, aki még a 8$/hó díjat se fizeti) meg ennyi szólásszabadságot kapnak egyelőre.
Torockai meg bár pár témában kimond szőnyeg alá sepert dolgokat, szerintem továbbra sem komolyan vehető alak, pont az ilyen partvonalról tét nélkül elsüthető akciói miatt, de van az a réteg, akiknek ez fekszik, értem én, hogy ő is a piacból él, és neki ez a szelet jutott, úgyhogy ezt kell tolnia.