1. Az internetesemlegesslég nem a Telenor találmánya
2. háát... engem többnyire elkerlt ez, de elfogdom, mint elméleti lehetséget.
3. Így jártak. Leszarom őket. Nekem meg eddig is sokkal drágább volt, mert nem facebookoztam, youtubeoztam, stb... mobilon (csak néha), de kellett a korlátlan net utazáshoz, munkához. Ők meg ezt szarják le. Vagy Legyen facebookosmentés is, állami pénzen, internetnemsemlegesség-károsultak kártérítése, minta Questorosoknál?
4. Kint volt, és? Lett balhé? Netadóból engedtek, és nem is volt más amivel az USA követség fogást talált volna. És nem volt szemkilövetés, se semmi. De ha annyira fizetnéd a netadót, nem akadályoz senki, van az a számla amire az államadósságra lehet állampolgároknak előtörleszteni...
Igen, a netadóval megpuccsolták a kormányt, az kellett, hogy a DCA-t aláírja Orbán. Ha nem lett volna a netadó, most is független, szuverén állam lehetnénk, ugye?
Mondjuk azt, hogy a hobbiból dokihoz járók nem foglalnák a kapacitásokat mások elől. Tudod, tavaly év vége felé változtattak azon is, hogy ne lehessen egy vizsgálatra több helyre előre bejlenetkezni, hátha valahol előbb sorrakerülsz, és ezzel sikerült a várólistákat rövidíteni. Képzeld, ha fizetni kéne egy presso kávét árát is érte, akkor méginkább az lenne, hogy az veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokat, akinek szüksége is van rá, illetve aki rendszeresen rászorul, az tömbösítve intézi a dolgait, nem közösségi tárnek használja a rendelő váróját (igen, volt ilyenben részem, amikor néhanap dokira vártam). A facebook mondjuk épp ezt kicsit megoldja legalább.
Igen, ez a két véglet van! Megyek is felveszem a fizetségem az amerikai követségről, mert Putyin még nem utalt erre a hónapra eleget, a brüsszeli Germánokkal meg még csak tárgyalásban vagyok, hogy mennyiért fordulok Viktor ellen. (amúgy ez a kommented a 2. pontod épp kiválóan kiüti)