Viszont reményeim szerint ez is demokrácia,vagy esetleg cáfolj meg.
Nem biztos, hogy segédmunkásoknak,unatkozó nyugdíjasoknak kellene ezt eldönteni.
Szerintem a nevezettek bucójában max annyi van,hogy most jól kibaszunk Orbánnal,mert csak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Viszont reményeim szerint ez is demokrácia,vagy esetleg cáfolj meg.
Nem biztos, hogy segédmunkásoknak,unatkozó nyugdíjasoknak kellene ezt eldönteni.
Szerintem a nevezettek bucójában max annyi van,hogy most jól kibaszunk Orbánnal,mert csak.
Orosz - ukrán után a magyar geopolitika lehetőségei
Az első 20 perc után.
Nagyon indulatos, személyeskedő vita.
Puzsér hangos, felművelt, indulatos hangja bántó. A szadi modernizált hangja.
Schifferrel lehetne nemzeti minimum, még az atom és kapitalizmus naivitása is szimpatikus, tudom tolerálni bár ellentétes a véleményem, és megnyugtatna ha ő képviselné az ellenzéket.
A puding próbája az evés. Nem vagyok róla meggyőződve,hogy a kormányoldal szimpatizánsai is olyan lelkesedéssel fogadnák a gyár létrejöttét. Mivel Debrecen mindig is a Fidesz egyik bástyája volt,mi is lehetne az akadálya egy ilyen mutatványnak?Nem biztos, hogy segédmunkásoknak,unatkozó nyugdíjasoknak kellene ezt eldönteni.
Pont azóta,hogy mindenről népszavaznak. Szerintem ez elég komoly érv egy olyan országban,ahol négy hivatalos nyelv van.Svájc mióta demokrácia? A világ lopott vagyonának raktára, ebből élnek jól, ha ez nem lenne akkor egy pici pont lenne a térképen.
Én nem értem az embereket. Ami első ránézésre is kacsa, mert úgy mozog, úgy úszik, stb., az kacsa, de mégis vannak olyanok, akik esélyt adnak nekik, hogy bebizonyítsák, hogy ők bizony nem kacsák, hanem hattyúk ...Most néztem végig. Ismertve a két fél álláspontját a kérdésről meglepetést nem tartalmazott, de ezzelegyütt jó volt végighallgatni.
A két fél közt emberileg ég és föld a különbség.
Schiffer egy intelligens, nagy tudású, megfelelő önkritikával és önkontrollal rendelkező, az elemi udvariasság szabályival tisztában levő, önmaga elvihez és nézeteihez hű értelmiségi.
Vele szemben áll Puzsér, aki láthatóan nélkülözi a felnőtt emberektől elvárható önkontrollt, nem képes higgadtan kezelni a tőle eltérő véleményt, pláne ha az rávilágít az ő csúsztatásaira, ráadásul sűrűbben váltogatja a politikai pozícióit mint Orbán Viktor.
Kicsit szomorú az utóbbi másfél-két év Puzsér Robiját figyelni, mert pár évvel ezelőtt még úgy gondoltam, több van ebben a gyerekben.
Reméljük ezzel a demagóg sötét dumával sikerül megosztani a prolikat és a MH kihasit ahogy anno a Jobbik, egy nagyobb részt baloldalról és biztosítja a centrális erőtér működését. Idővel a sok fölszipoantott érdekember majd fölrobbantha a szervezetet, ahogy a Jobbikkal történt, történik, de addig is hasznos szerepet játszik a nemzet életében.
Valójában gyarmatosítanak minket a sárgák...s ez rohadtul nem éri meg nekünk. számon nem kérhetőek, a kínaiak környezetkímélő ígéreteik egyszerű hazugságok, mivel Kínában sem csinálták meg.. S a kormány lefeküdt egy ágyba velük, csak úgy ahogy Szíjártó a Rothschildokkal, ahogy a Blackrockkal.
A haza kommunista stílusú kiárusítása folyik a magyarok egészsége és a földünk, vizeink árán. S nem igaz hogy az akumulátor gyárak jövedelmezőbbek mint a mezőgazdaság.... A nagyüzemi gabona bányászatnál és az EU által versenyképtelenné tett mezőgazdaságnál igen...na de az a jelenlegi és múlt kormányok felelőssége.
Alulfizetett rabszolga munkát hoznak, embertelen munka órákkal, amit nem a magyarok fognak elvégezni.
Valójában gyarmatosítanak minket a sárgák...s ez rohadtul nem éri meg nekünk. számon nem kérhetőek, a kínaiak környezetkímélő ígéreteik egyszerű hazugságok, mivel Kínában sem csinálták meg.. S a kormány lefeküdt egy ágyba velük, csak úgy ahogy Szíjártó a Rothschildokkal, ahogy a Blackrockkal.
A haza kommunista stílusú kiárusítása folyik a magyarok egészsége és a földünk, vizeink árán. S nem igaz hogy az akumulátor gyárak jövedelmezőbbek mint a mezőgazdaság.... A nagyüzemi gabona bányászatnál és az EU által versenyképtelenné tett mezőgazdaságnál igen...na de az a jelenlegi és múlt kormányok felelőssége.
Alulfizetett rabszolga munkát hoznak, embertelen munka órákkal, amit nem a magyarok fognak elvégezni.
Amíg nem fut fel Európában az akkumulátorgyártás, mi történik. Gyártjuk az elektromos autókat és lapátoljukna pénzt Koreába, meg Kínába, ahol jelenleg futnak az akkumulátor gyártási kapacitások.
Amíg nem fut fel Európában az akkumulátorgyártás, mi történik. Gyártjuk az elektromos autókat és lapátoljukna pénzt Koreába, meg Kínába, ahol jelenleg futnak az akkumulátor gyártási kapacitások.
Európa igyekszik felépiteni a saját kapacitásait, hogy a pénz nagyobb részét itt tartsuk. Folyik a piac újraosztása és mi az MH javaslata? Ne, ültessünk kukoricát. Az az érték, ahogy tegnap megfogalmazták, gazdasági szempontból még kerekítési hiba sem az üzemhez képest. Márpedig az ott megkeresett jövedelmükből, ami messze magasabb mint amit ott század annyi ember mezőgazdasági munkával megkereshetne, illetve az adó és egyéb bevételek biztosithatják a magyar életszínvonal emelkedését és egy jobban működő állam fenntartását. Ezen kapacitások felépítése a nemzet érdeke, nem ezek megfúrása.
te mint javíthatatlan optimista csak GDP számokat látsz szemeid előtt. S minden mást feláldozhatónak tartasz. Az igazság az hogy nulla garancia van arra hogy az ott dolgozók nem fognak tartós egészség károsodást szenvedni, arra hogy nem fognak ezek a gyárak tartós kárt okozni a környezetben... Valahogy nem vonzó a nestle palackos víz ivás mert az Occsó ipar oltárán feláldozunk bármit..Amíg nem fut fel Európában az akkumulátorgyártás, mi történik. Gyártjuk az elektromos autókat és lapátoljukna pénzt Koreába, meg Kínába, ahol jelenleg futnak az akkumulátor gyártási kapacitások.
Európa igyekszik felépiteni a saját kapacitásait, hogy a pénz nagyobb részét itt tartsuk. Folyik a piac újraosztása és mi az MH javaslata? Ne, ültessünk kukoricát. Az az érték, ahogy tegnap megfogalmazták, gazdasági szempontból még kerekítési hiba sem az üzemhez képest. Márpedig az ott megkeresett jövedelmükből, ami messze magasabb mint amit ott század annyi ember mezőgazdasági munkával megkereshetne, illetve az adó és egyéb bevételek biztosithatják a magyar életszínvonal emelkedését és egy jobban működő állam fenntartását. Ezen kapacitások felépítése a nemzet érdeke, nem ezek megfúrása.
Az ipar érzelmi részéből nem élünk meg,az ellenzéki politikusoknak make mindegy mit mondanak,mit ígérnek,mert semmire sincsenek hatással,egy céljuk lehet, erodálni a 2/3-ot,bármi áron.
Amikor Toroczkai oda ért,hogy 300kt szennyező amyagot fog kibocsájtani a gyár,akkor el is engedtem,mert mi is az a 300kt?
Ja,hogy arról nem beszélt,de a 300kt tök jól hangzott.
Nekem az nem műszaki érv,hogy inkább csinálják meg Kínában.
A gdp 3%-os emelkedéséről van szó,az.kb mindenkit érint,nem akarok okoskodni,mert fingom sincs egy ilyen gyár valós környezeti hatásáról ,de itt az.eu közepén közel sem garázdálkodhatnak úgy az ilyen gyáraak,mint Kínában.
Szerintem csak korrekt tájékoztatást kèllene adniuk a lakosságnak,ha meg annyira nem akarják akkor keresni kell neki máshol helyet,ahol nem bánja az istenadta nép.
hát ez az... az országot tönkre teszik, a kreált munka helyekre nem magyarokat vesznek fel, a politikai és gazdasági elitt jól jár, a magyarok meg szívnak. Így szavazzon bárki is a Fideszre. Baby boom? ló fütyit, a program elbukott, közbiztonság? rosszabb mint valaha, hadsereg? meglátjuk, rezsi? részleges szívás, s minden más maradt a régiben vagy sokkal rosszabb lett... hűha. Mellesleg ez az egész elektromos autó hype egy potenciális zsákutca.Iváncsa – a falu, ahol titokban egy akkumulátorgyár épült
Tíz dolog, amit nem mondtak el neked az akkumulátorgyártásról – összefoglaló videó
közbiztonság? rosszabb mint valaha
Mit keres nálunk ennyi távoli arc? Mi se mentünk Zalaegerszegre a harckocsigyár ellen balhézni!Mi Hazánk lakossági fórum Debrecenben-Toroczkai László elnök beszéde az akkugyár körüli problémákról
Feltűnt Fegyőr, és hogyhogynem a franciák is pályáztak az olimpiára, izé, aksigyárra ...Mit keres nálunk ennyi távoli arc? Mi se mentünk Zalaegerszegre a harckocsigyár ellen balhézni!
Fáj tán a pestieknek, hogy máshol is lesz valami?
Iparban dolgozom. Tudom, hogy hol milyen környezetszennyezési potenciálok vannak.
Tán a bmw majd gumikötéllel lesz hajtva.
A hülye sötét zöldeknek a Civakva sem tetszik. Menjenek a fenébe!