Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért nem hülye választotta random a képet.
Azért nem hülye választotta random a képet.
Fog ez még teljes kört bezárni, most még csak 180°nál tart.U N D O R Í T Ó ! ! !
Őrület: 2014-ben Donyeckben és Luhaszkban megfigyelősködött, most az 56-os forradalom jelképét adta Zelenszkijnek Gyöngyösi Márton - Mandiner
Slava Ukraini! – szögezte le a Jobbik elnöke.mandiner.hu
Azért gondold bele magad kicsit a helyzetébe:: „Ugyan! A kormányfő nem a béke, hanem Putyin oldalán áll” – Gyurcsány kommentelt egyet a miniszterelnöknek - Mandiner
A gyilkossal nem békét kötünk, hanem megbüntetjük” – írta kommentben a DK elnöke.mandiner.hu
Itt egy kicsit máshogy néz ki: https://444.hu/2023/02/09/kicsit-ma...zo-orban-facebookjan-mint-a-hivatalos-kepekenJó testbeszéd.
Végre! Várom a folytatást!!!
.
Mint a Hivatali patkányokban.De a büdös fa..èrt nem tudott egy tetves öltönyt magára húzni ez a tróger ,elhiszem hogy háború meg minden de így én öltözők a melóba,ő meg milliárdos ,legalább az etikettre adhatna ha már úgyis koldulni volt ott is,bár szerintem magába mindenki cikinek tartja már ezt a bohócot elképzelem ahogy macron sugja olafnak -bazdmeg ez erre jön gyorsan bukj le nehogy meglásson .
Az arcokat elnézve zeli már mindenkinek kínos ,csak van aki ügyesen el tudja rejteni magába és jó pofát vág.
És neked mi a problémád itt Orbánnal?Az, hogy nem áll be a talpnyaló szánalmas bandába.Röhejes nézni ahogy egymást sasolják ki tapsol hamarabb,és mekkorát.Nekem akkor égett volna a pofám,ha Orbán beállt volna ebbe az izzadság,húgyszagú társaságba.Meloni meg inkább éljen Rocco Siffredi ajánlatával,és menjen egy castingra.A KISZ titkár azért viszi a hírünket a világba:
Ezek valami feltűnési viszketegséggel küzdő pszichopata barmok lehetnek. A valós veszélyt szerintem azok jelenthetik, akik egy büdös szót sem írnak az ilyen szándékaikról. Hosszú évek alatt megpróbálhatnak kiépíteni egy pár 10 fős fegyveres terrorista csoportot, de ha ők komolyan gondolják a dolgot, akkor ezt nem fogják nyilvánosságra hozni.Amúgy is nagyon jó ötlet az interneten ilyesmiket propagálni...
8 év börtönbüntetést kértek a férfira, aki meg akarta ölni Orbán Viktorékat
Összesen 33 személy szerepelt a „Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya” halállistáján.index.hu
De olyan is próbálja szervezni...
Bár most konkrét politikai gyilkosságra felszólítás nem hangzott el, csak a tan csöve a parlamentre nézne frázis, ami szerintem kevésbé fenyegető.